135

Анонимен

преди 5 години

Терорят ????? Какво значи това

134

marquise

преди 5 години

Кметът на стилацата Йорданка Фандъкова няма интерес да се справи с описания проблем защото ГЕРБ ще изгуби тези избиратели, а и кмета ще си навлече доълнителни неприятности с контингента на г-н Кънев от БХК. Протесиращите са наясно, че техните гласове не могат да бъдат купени, нито те принудени да гласуват за ГЕРБ. Затова трябва да използват други правни средства.

133

От кадя на кадя ве

преди 5 години

Терорят ,леле боже кой туй нещо.

132

Тарзан

преди 5 години

Траве.стит звучи много гад.но. Кръстете ги обр.атни по добре ще се наричат. Значи незнам защо момчета искат да са като момичетата и да приличат на тях. То Азис ни тероризира от много години насам. Просто нещата са такива от природата. Някой са изкали да не се раждат момчета и затова се превръщат в момичета . Защото тяхната цел е да са момичета. Ама не са защото те пак са с краставици там долу. Ако има клонинг машина 100% ще те прехвърлят в женско тяло.

131

БайХай

преди 5 години

Какво значи терорят? Това на български ли е?

130

Вся власт траверсом

преди 5 години

Що така ? Всички съграждани са равни. Итравеси и джендърмени. Кво толкоз.Пак дескриминац ия .

129

Анонимен

преди 5 години

До ПресиВ Италия ще си много вървежно и тия новите хиталянци ще те уважават и дъртите двутактови ще ти се радват.Имат си и купища нпо-та които ще те черпят пластична операция за смяна на пола -нали тва ви е ултиматната цел в живота как да обърнете полюсите по-качествено и напълно?В Бг е пълно с такива като теб ,няма хляб а конкуренцият е жестока.В Италия ще ти е добре а после Холандия,Германия САЩ и Тайланд.Аз съм от другият бряг.

128

Преси

преди 5 години

До беден реалистМило, не си бил при мен, ще ти обръна представата за живота, такова нещо ще ти врътна, че жена няма да погледнеш повече

127

Анонимен

преди 5 години

Така е при демокрацията...................недейте да ревете.............свиквайте..............нали искате демокрация???Оплаквайте се на Фандъкова или на арменския поп!!!

126

Гери-Ибрахим

преди 5 години

Оу, точно пък тези от БСП ще внасят подписка, а почти всички са минали през нас хахаха, я да извадим клипчетата, довечера ще говоря с колежките да видим кой какво има

125

Бат петко ти си луд

преди 5 години

Бат Петко, стига си писал неправилно, имаш и ти пропуски, прочети си текста, отворко! Аман от гладки мозъци, които пишат правилно, дресирани маймуни. Браво, средняци, браво! Само в правописа сте добри, познавам ви с дузини.

124

Анонимен

преди 5 години

Една другарка проверява там номерата, кой платил, кой не и се сърди защо полицията не спира да прави проблеми на камионите на хамалите. Че какво отношение може да има преминаването на полицията от там с дали камионът е платил смс? Да не са Ванга и по-важно, не им е работа.

123

Гост

преди 5 години

Досадни били хамалите! Какво ви пречат? Само те ли не плащат данъци?! Я се огледайте! И ще ми ходи онзи депутат да плаче за Софийски паркинги и гаражи задето не си събират два лева от смс за местата на камиончетата им. Онзи ден спрях там, пуснах смс, забележете получих че е платено за синя зона. Онези получили за зелена. Видях ГО С ОЧИТЕ си. Глобиха ме. На Христо Ботев.

122

Вангу

преди 5 години

Дайте им по една мотика да отидат да копаят на нивата или метрото или обърнете от към сапа и до дъно в ашувуто...Трябва да са дискретни,но те парадират и за това дупе да им е яко

121

annybody

преди 5 години

Не е нужно да се превземате чак толкова, между "Халите" и "Лъвов мост" - е, и пресечките около Женския пазар си е все същото отпреди 80-те години насам.Тъкмо заради децата се изнесохме оттам, макар че трябваше да си продадем къщата почти на безценица. Де да бяхме само ние! От старите съседи сега там жива душа не е останала, затова пък розов и тъмносин контингент - бол.Селата се били обезлюдявали - затова пък центъра на всяка еуропейска столица се омаймунява масово, и на никой не му пука.

120

L'etranger

преди 5 години

Чувам съм за глагол "тероризирам", "тормозя", но за глагол ТЕРОРЯ не бях чувал. Мъкаааа...

119

Анонимен

преди 5 години

А гей паради може. Ама щото така са заповядали от Козяк. Ако решат ще прекръстят бул.Христо Ботев на Траверсенщрассе, нали така бе, Борисов!

118

Анонимен

преди 5 години

От травестити,какво може да очаква човек!

117

Анонимен

преди 5 години

Бе нека протустурват девойките бе, гладостта ги принуждава да се въобразяват кат жени, на никого нищо лошо не правят, само раздават либоф и други неща...

116

КНСБ

преди 5 години

ДепУтатите и нощем ли заседават