44

Анонимен

преди 5 години

Забелязвате ли , кои са най -големите защитници на биткойна ? Това е като да обясняваш проблемите на капитализма на някой и той да ти говори, че защитаваш комунизма. Логиката е желязна. Обяснявам единствено и само какво е Биткойн и защо изказвания като Ам той неможе да се барне, затова нямастойност са абсолютната глупост.

43

Handel

преди 5 години

Като всяка пирамида и криптовалуттие съществуват докато има балъци да дават реални пари за тях. След което тарикатите си продават биткойните на високата цена и заминават на Карибските острови, а балъците остават да се чудят с какво да си купят хляб.

42

Анонимен

преди 5 години

По времето на соца. Лева бе обвързан с всички актива и пасиви на НРБ."ПОДЗЕМНИ И НАДЗЕМНИ БОГАТСТВА НА ДЪРЖАВАТА". - така пишеше на всяка хартиена банкнота. Която се печатеше в Москва. И в един ден всичко се срути.

41

Анонимен

преди 5 години

Забелязвате ли , кои са най -големите защитници на биткойна ? Ами ...копачите !Защо така бе момчета , няма да се върже тока ли >?

40

Анонимен

преди 5 години

Зареждам пуканките!Кача се, кача нивото на Дунав.

39

Анонимен

преди 5 години

Боко това намек, за продаване ли е? Цена около 6500 $ е от близо два месеца.

38

Анонимен

преди 5 години

Абе вие захарен памук не сте ли си купували като деца ? Уж нещо , то пък нищо ....Какъв биткойн , какъв етериум ....в тази измама бяха въвлечени толкова много хора , че някой ден ще се изучава в учебниците по икономика .

37

Анонимен

преди 5 години

"Балонът се спука, биткойнът се срина! А сега накъде?"А сега, кой от къде е и да хваща пътя.Честито на печелившите а останалите да се ориентират към духане на таратора.

36

Анонимен

преди 5 години

Не бъркай блокчейн с биткойнБиткойн върви върху блокчейн технология, както е и революционен подход към блокчейн технологията. Преди Биткойн, блокчейн технологията е била просто един научен труд в един университет.

35

Анонимен

преди 5 години

"Какво значи виртуална валута...... само балъците не разбраха, че е пълна измама"Банките и сега оперират с виртуална валута. По принцип всяка транзакция трябва да е обезпечена с хартиени пари, които пък от своя страна трябва да са обезпечени със "злато или други активи на банката". Обаче това не винаги е така. За това и фалират банките, ако изведнъж всички депозанти решат да си изтеглят парите и да си ги поискат реални.

34

Анонимен

преди 5 години

"Ударихме дъното, коментира Питър Хетерингтън, главен изпълнителен директор на IG."НЕ, не сте ударили дъното!!!Има още много да копаете НАДОЛУ!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Предлагам всички фенове на биткойн , да си направят по една ипотека , да вземат едни хиляди долари и да ги нахакат в биткойни Така поне ще са на сигурна печалба , нали уж курса щял да расте ....по Нова Година , следващата година , след 2 години Дерзайте тигри !

32

Анонимен

преди 5 години

Понеже стотици хиляди компютри изпълняващи Биткойн алгоритъма са нещо несъществуващо. Все едно гледам баби да обсъждат новия Андроид на пейката пред блока. Точно толкова сте информирани какво е Биткойн.

31

Muradoff

преди 5 години

Какво значи виртуална валута...... само балъците не разбраха, че е пълна измама

30

Анонимен

преди 5 години

"За да продаваш, трябва да имаш ключ."И ключа са намерили и дрога са намерили и още един куп скрити неща са открили антимафиотите. И правителството са си продали биткойните като топъл хляб. Даже се събираха да решават за тях и единодушно решиха част от печалбата от тях да отиде за нови самолети за армията ни.

29

Анонимен

преди 5 години

23 ти Не бъркай блокчейн с биткойн ....има балкан разлика ! анадън мо ?

28

Анонимен

преди 5 години

Целта на мероприятието е постигната. Инвеститорите удариха върха, спекулантите удариха джакпота. Парите отидоха в по-добри ръце от ръцете на баламите. Сега трябва да купуват и да надуят нов балон за печалба.

27

Анонимен

преди 5 години

Колко да е сигурен биткойн Колко борси ги нулираха Истината е че много хора се наричат копачи, миньори и всякакви там глупости , а на практика искат само някой да им изкупи изкопаното Защо да давам каквито и да е долари , за няколко цифрички на монитора и ако тези цифрички са толкова ценни , защо копачите изобщо ги продават ?Тарикатите обраха реколтата още на 19 000 и излязоха от играта

26

Анонимен

преди 5 години

Както казах по-долу, на конфискувания хард диск е намерен и ключа за портфейла. Нали то освен да се копират новини трябва и да можеш да разбереш какво точно пише вътре.

25

????

преди 5 години

Как се срива нещо несъществуващо?