85

рускиня

преди 5 години

потресена съм от простащина на коментари от сорта "жената е грозна".Разбира се не мой да се сравни с Гущерова,Николета,Сузанита,които прославят България,като се чекнат по всички възможни медии-цялата анатомия е изложена.Такива жени предпочитате.Въпрос на вкус каза кучето...Г-жа Кнайсел е успяла в кариера,полиглот, посещавала виенската школа за танци.Това ви дразни,защото знаете,че по далеч от *** селянин няма да се развиете или ви дразни ,че сключен брак между мъж и жена?

84

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

До Ели -67Ели,младоженката освен че е перфектен професионалист като- външен министър,председателстващ сега ЕС е и член на 2 влиятелни световни фондации.Тя като министър знае ,че до 1955г. има руски войски в Австрия.Нещо което авторката на статията е забравила./Сталин е подарил на Чърчил- Австрия с уговорката да не му кади с пурата на преговорите Сталин е пушил с лула./ Та ,валсуващите го знаят и се забавляват съобразно етикета. Само не зная с какво вино от шатото от Гамлиц са дегустирали

83

България е във НАТО

преди 5 години

Бих поканил джуджето *** единственно на свадбата на моето куче да му стане кум

82

Анонимен

преди 5 години

Булката си е обръсната брадата за сватбата...много си пасват с Мумията ! Горчифо !

81

Анонимен

преди 5 години

ЗАДНО, ГЕРМАНИЯ Е МОТОРЪТ НА ЕВРОПА, ГЕРМАНИЯ КОМАНДВА ПАРАДА.ДРУГОТО СА СЛУГИ, ОСОБЕНО ПЪК ИЗТОЧНАТА ЧАСТ.

80

Мислеща

преди 5 години

Има разлика между поклон и реверанс. След танца валс, жената прави РЕВЕРАНС пред мъжа в знак на благодарност, че я е поканил, а мъжът целува ръка и леко навежда глава в знак на уважение. Това са обноски за благородници. Когато на годишния Виенски валс при президента жените правят реверанс на мъжете, защо никой не надига глас?! Аман от простотии и измислени скандали!

79

Анонимен

преди 5 години

Австрийските булки много красиви

78

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефи воя на *** след тая сватба.

77

Слава Украйна

преди 5 години

Със общи усилия ще смажем *** и ще покажем на света как една бедна Украйна може да смачка пияната *** расия

76

Анонимен

преди 5 години

Реверанса е част от танца, бе тъ.па.нари. Да сте доволни, че Путин не подари на двойката почивка в Крим, че тогава как щяхте да виете.

75

Анонимен

преди 5 години

Има маса хора, които ако им спрат новините и телевизията за ден, няма да знаят кои са и за къде са се запътили.Липсата на собствено мнение личи в коментарите им, пълни с клишета и политически изковани фрази. Тези хора нямат собствено мнение, те са съствна част на инертната маса, наречене изборна тълпа.Най-ярката им отличителна черта е това, че не могат да се отъвта от дуализма-ил с питунист или не си. За тях няма трети вариант.Жал ми е вас...жертви...

74

Анонимен

преди 5 години

Австрия, Германия, Русия, крайно време е Европа да поеме по самостоятелен път, без намесата на САЩАвстрия и Германия не са Европа, а *** пък хич. Австрия и Германия са само 1/10 от Европа.

73

до Слава Украйна

преди 5 години

Героям сало! Тi казава у середу, будем сзаду и с переду. Я прiйшов тобi нема - спiдманула сатана.Тi казала пiд забором,не казала пiд которiм. Я приiшов тобi нема - спiдманула стана(народна песен-отразяваща много национален колорит)

72

Българофил

преди 5 години

Много взеха да хвалят Австрия гей рубладжиите мамка ви *** и проста *** марш марш за сибир

71

Анонимен

преди 5 години

А БОКО МУ ПОДАРИ КУЧЕНЦЕ. С ПОКЛОН!

70

Анонимен

преди 5 години

Какво странно??? Посреща най-силния човек на Земята към днешен ден.

69

До 81 Тръмп

преди 5 години

За такива думи като нищо може да седиш на инвалиден стол ако оцелееш разбира се.

68

Анонимен

преди 5 години

Една малка страна както Австрия дето не можеш да я видиш на картата показа ,че може да е самостоятелнаВерно ли?Ама има официално изявление на австрийското МВнР, че това е частно посещение и няма общо с политиката на държавата.

67

Анонимен

преди 5 години

ЯВНО НЯКОЙ ЕВРО-ГЕЕЦ ТУК НЕ СИ Е ВЗЕЛ АНТИДЕПРЕСАНТА.

66

москвич бракма

преди 5 години

Къде е Австрия къде е *** расия ??????????