567

мислещ

преди 4 години

долни *** подмамихте хиляди треди 30 години а от това се налапаха стотици е как ще излъжите младите сега не днам.

566

Mesut

преди 5 години

571- евалах на коментара който си писал,обясни това и на 564- анонимния хайван, че още спи!

565

Някой

преди 5 години

поради причината, че някой издържат близки тук, трябва да им е ясно, че точно тези хора не могат и няма да св върнат в България, защото тогава те ще имат нужда от финансова помощ. Да не споменавам и уникалната социална политика на България и невероятно компетентните служители по всички инстанции-удоволствие е да се работи с тях. И последно не мисля, че всички българи зад граница работят нискоквалифиран труд и плащат наеми, има много хора, които водят нормален живот и живеят в собствен дом

564

Анонимен

преди 5 години

Ами не знам!Тук надолу има изповеди: взимам 5000+ и имам къща на брега и СУВ за 50 000 платен в брой, *** искам на село. Всеки да прави квото иска.Но аз си мисля, че вие искате вашето щастливо детство на село, щото селото вече не е същото, а и вие вече не сте деца.

563

Анонимен

преди 5 години

Едно е да постиш, а друго - да гладуваш.

562

Анонимен

преди 5 години

И аз живея от десетки години извън БГ, имам къща и на Балтийско море, Е250 нов, децата ми завършиха, ходя където си поискам, но бих предпочел да имам родина и роднини и да живея в планината в селото на баща ми, където от 500 къщи са останали сега 5 старци.Материалните богатства не могат да задоволят духовните нужди. Просто няма начин.

561

Продължение

преди 5 години

мечтата да бъдем независими господари на своя живот се превърна в химера, когато започнахме да проумяваме, че сме бурмички в огромната бюрократична машина, а мислите, чувствата и вкусовете ни са манипулирани от управляващите, от индустриалците и от обслужващите ги средства за масова комуникация;

560

Откъс

преди 5 години

Защото индустриалната епоха наистина не можа да оправдае Големите Надежди и хората все по-масово започват да осъзнават, че: неограниченото задоволяване на всички желания нито допринася за благополучието, нито е път за постигане на щастие или дори на максимално удоволствие;

559

Др. А.

преди 5 години

Предлагам ти да прочетеш Ерих Фром:Да имаш или да бъдеш(Дилемата на човешкия избор).Има я в читанка.инфо

558

Анонимен

преди 5 години

Добре бе мундир, взимаш пари, ходиш насам натам, но си оставаш същия селянин. Вземи прочети една книга и се опитай да разбереш, дали материализма на който са те научили комунистите е верния път.

557

Mesut

преди 5 години

Още не можаха да разберат че , колкото и да се мъчат да върнат всички нас назад в БГ няма да могат...Защото никой няма да ни осигури това което получаваме в чужбина.България всекиден пада долу с 1% .Винаги когато дойда в годинат 1 пат в БГ не виждам нещо ново все по на долу и все по на долу.Преди да ни канят да се върнем назад, първо трябва да ни исигорят работа.Но и да го направят това едва ли някой ще работи за 500-600 лв и т.н като в чужбина получаваме по 5000 бона и повече на месец.

556

Анонимен

преди 5 години

А и да 556=558=560=561:-)

555

Анонимен

преди 5 години

То и аз отчасти съм като 559.В смисъл,че се каних много дълго.*** аз си бях добре и в Бг.Просто нямаше развитие.А и като направих крачки за емиграция в Канада и ги питах колко ще ми струва, а те ми викат:" ми то зависи... а ти колко пари имаш?"Та ги зарезах за почти 2 години.А после в Бг стана още по-прекрасно,а те ме атакуваха с писма .... и аз склоних.А с Бг тук не комуникирам.Като направят празник и почетен гост е ... полицията.Живея си щастливо и безоблачно, щото сме здрави.

554

Анонимен

преди 5 години

Ми да си жив и здрав и щастлив!Не само ти ми и тия около теб!Аз се радвам, че си добре!

553

Анонимен

преди 5 години

В смисъл, че ядеш кюфтета и шунка?

552

до Ганьо 556...

преди 5 години

Голямата трагедия на бг.емигранта е докато се усети и накани да напусне концлагера Бг...сред това е голямата радост,че живота ти се е променил коренно към по-добро...

551

Анонимен

преди 5 години

Голямата трагедия на Бг емигранта е, че не може да избяга от себе си. Той си мисли, че бяга от Бг държава. А какво е Бг държава? Българи на държавна служба. Т.е. той бяга от българите. А понеже самият той е българин, където и да отиде на може да избяга от българското в него.

550

Анонимен

преди 5 години

Взели му били билетчето. Ти в шести клас ли си? Как искаш да те вземат на сериозно. Връщай се да не ни излагаш по чужбина.

549

Анонимен

преди 5 години

Само пробивните прогресират като чужденци в други държави. За това трябва характер а не да ревеш като баба Хуго5.

548

Анонимен

преди 5 години

Пише се "визшу"!