7

Анонимен

преди 5 години

Не е необходимо Италия да се сравнява с Гърция. Едната държава няма нищо общо с другата. Тези сравнения са просто начин да се манипулира общественото мнение на запад, понеже италианците решиха да бъдат независими в политиката си за бежанците, а на някои хора това не им харесва. Сега ще изкарат Италия по - черна от дявола. Доколкото разбрах опасност съществува и във Франция. Това са безхаберие и стиснатост, които обаче явно са общоевропейски проблем. Така че е глупаво да се продължава с това

6

Лицемерие

преди 5 години

Защо Европа се концентрира върху Италия едва тогава, когато на власт дойде правителство, което не е марионетно на САЩ? Дълговете на Италия са трупани с мълчаливото одобрение на ЕС

5

Риторичен въпрос

преди 5 години

А какво мисли Европа за връщането на бежанците? Дойче веле няма ли отношение по темата? А за действията на марионетките в ООН, които заобикалят Съвета за сигурност?

4

Лизандър

преди 5 години

Италия ще е защото Фиат фалира Ланча хладилниците Индезит не моат се конкурират с Беко а само с туризъм и малсини не става изпробвано от гърчулята.А за друго талянците не стават паста манджаре и срутени мостове.

3

Чочо падарина

преди 5 години

Италия ще е, защото от 15 години изхранва шебеци, които пристигат по 5-6 хиляди на ден.Нормалните хора изнемогват, защото с данъците си трябва да осигурят комфорт на маааймуни.

2

Анонимен

преди 5 години

В Европа всеки който е против извратените им фалшиви ценности, продажните на банки и корпорации либерали, и цялата тази невменяема ситуация, е наричан популист или радикален, еврофоб итн. Нито Италия нито Унгария, Австрия, Холандия са луди и не знаят какво правят. Просто на хората им писна да ги командва Меркел, да им разпределят мюсулмани, да дават пари на България и Румъния, и тези пари да бъдат крадени. Искат да си върнат контрола на страните! Само това е спасението от колапс.

1

Анонимен

преди 5 години

Ердо ще ги спаси. Не напразно са инвестирали 18 млрд. в турски дълг. Все пак са далече от Испания с 30 млрд.