15

ПЕНКО

преди 5 години

ВЕНЕЦУЕЛА - ИМА ЛИ ЕВРЕИ ВЪВ ВАШИТЕ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ ??? ЕМИ... НЕ ТРЯБВА ДА ИМА !!! 100 ДЪРЖАВИ ИМАТ НУЖДА ДА ТЪРГУВАТ С ВАС ЗА ВАШИТЕ ПРОДУКТИ -БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ !!! АМИ ТЪРГУВАЙТЕ БЕЗ ДОЛАРИ ...-ИЗГОНЕТЕ ЩАТСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ СТРАНАТА СИ !!! ВСЕКИ УСТАНОВЕН АГЕНТ НА ЦРУ ТРЯБВА ДА БЪДЕ " ЗАМРАЗЕН " ... И ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ С ГАДОСТТА НА САЩ !!!

14

Totenkopf

преди 5 години

До Господин НикойАлчните червени престъпници ни докараха до това дередже предимно, всичко крадат, но червената номенклатура с дпс най много ни загробиха.

13

ПЕНКО

преди 5 години

БАНКЕРИ ЕВРЕИ ОТ САЩ -НЯМА КАК ДА ПОБЕДИТЕ В РОБОВЛАДЕЛЧЕСКИЯ СИ "ПОХОД" -ДОЛАРЪТ ВИ ЩЕ УМРЕ -ИМАТЕ БИЛИОНИ ДЪЛГ -ЧАСТЕН РЕЗЕРВ - И ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ВАС - САНКЦИИ НА ПРИАТЕЛИ - САНКЦИИ НА ПРОТИВНИЦИ - И КАНАДА ЩЕ ВИ ИЗОСТАВИ ОТ ЧОВЕШКА ГЛЕДНА ТОЧКА !!!

12

Господин Никой

преди 5 години

да ама от онзи ден във Венесуела са премахнали ДДС на всички стоки .така че не гледайте в канчето на Мадуро а гледайте нашето канче дето и мишки не лазят защото е празно празно .

11

Господин Никой

преди 5 години

До Totenkopf а гербаджжиската шайка от крадливи разбойници какво извършва срещу Българският народ ? Че не мога да се сетя нещо .

10

има цяр.

преди 5 години

да се правят по често тестове за *** вкл на МАдуро предлагат експерти от изгубения рай в Днешна Венецуела..Да се забрани гледането и слушането на телевизии и радио вкл от МАдуро и политиците.

9

експерименти правят

преди 5 години

Нашественици чреа *** са обсебили икономиката на Венецуела .Ползват се мощтни пси препрограмиращи клипове по телевизиии радио.Подобни клипове в Европа ползват за да внушават на стотици милиони Европейци да увреждат тежко НЕЛЕЧИМО Земята с включени фарове денем в ясно и слънчево време.

8

;-)

преди 5 години

Хляб нямат, ама инак бензинът по-евтин от водата.

7

Чудя се...

преди 5 години

Днес.бг новинарски сайт ли е или преводач на Дойче веле!?

6

Анонимен

преди 5 години

Ух на батиии...Работата на американците се опрости значително. Сега с едно леко рамо на опозицията такова кърваво меле под формата на народен бунт за демокрация ще им спретнат, че на Мадурко мъдете ще му се дръпнат в гърлото.Този наистина чупи *** на икономическата гениалност. Не стига, че хората му са умрели от глад, ами и единствената им благина ще вдига, за да ги издои до последно.

5

Анонимен

преди 5 години

за всичко са виновни престъпниците от кравария

4

Анонимен

преди 5 години

Начи викат от Дойчето и Велето, че при нас акциз на бензина е убаво нящу щото пълни хазната, а във Венецуела е лошаву нящу щото ще пълни хазната ?

3

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Някой хора ще научат,че няма безплатен обяд , но по втория начин...В днешния пазар- обединен и свързан в световен мащаб НИКОЙ не може да играе сам срещу системата. , както сричаше един тип "много преди тебе , вече плакаха"...

2

Totenkopf

преди 5 години

Тоя ако не го обесят с главата на долу аз се неща! С тия нови валути и криптовалути ще ги ликвидира до няколко години, ако не и по скоро. 4 г. рецесия и хиперинфлация това е направо геноцид срещу собственият си народ.

1

Иван Начев

преди 5 години

За какво е плачът в действителност - за горкият венецуелец или за изхвърленият долар?