57

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

До Хм!/Ако сме точни този израз преписван на Петър Младенов е казан на 14-декември.А колкото до танковете ,то от толкова години безкраен,неолиберален и демократичен преход ,просто -няма.Едни са нарязани ,други подарени ,трети продадени

56

Анонимен

преди 5 години

" Ленин, събуди се"Ленин е убиец и палач на руския народ. Той е един от виновниците за невинно избитото царско семействво.

55

Хм!

преди 5 години

С хумор ли? Бях един от милионите ***, които скачахме по площадите, докато БКП се трансформира, за да дойде до сегашното ГЕРБ! Трябваше наистина тогава на 18 ноемрви Станко да викне танковете в центъра на София... Сега щяхме да гоним Китай по производство, а не да гоним Ботсуана по смъртност!

54

Анонимен

преди 5 години

*** взел Ай фон на изплащане,и станал европеец..

53

До хахаха ( т*ъп)

преди 5 години

Не е носталгия рожбо...въобще даже...А "помен" за смъртта, болката и провала на и*диотите...

52

Ха ха ха

преди 5 години

Посрахте се от пропаганда, бе! Колкото повече пишете такива :статии", толкова повече будите носталгията по комунизма. Защо ви плащат работодателите ви, не ми е ясно! Определено с вашата глупост работите против тях, но от самата си тъпотия не го осъзнавате!

51

Анонимен

преди 5 години

Да...И да се има предвид че единствените български части, които са се били са били на страната на руснаците...

50

До Никой...

преди 5 години

На 13.07.1887, губим 75% от територията си , от 3 месеца по рано възстановена България благодарение на имперските руски интриги...През 1918, е окончателния трагичен завършек на тежкото предателство от страна на балканските ни съседи 1944 отново под съветски диктат се разпределят териториите на балканите, в ущърб на България...До ден днешен Русия интриганства с Гърция,Сърбия за едно от нещата от които българското население в бившата турска област - Македония, в последствие обявена за държава

49

Анонимен

преди 5 години

Да живее Българската комунистическа партия !

48

До 58

преди 5 години

А може и да не е казал. Чел съм книгата. Писана от прос-так. Просто се е развихрил за да вземе хонорара.

47

Анонимен

преди 5 години

Абе да ви е честита демокрацията и глобализацията.... живеете добре , високи заплатки, високи прнсии, всяка година на курорт

46

Пocepко

преди 5 години

*** съм на всичко руско!!!

45

Анонимен

преди 5 години

До Господин НикойОще нещо, мойто лай не...Мислите на Буров никак не са меродавни. Първо, защото са преразказ - от ръката на комуниста Памукчиев/Топалов. Второ, защото Буров е наговорил всичко това в условията на домашен арест пред охраняващия го комунист (същия този Памукчиев). Говорил е неща, които ще се харесат на извратени и дьоти като тебе. За да си спаси кожата.

44

Анонимен

преди 5 години

За тяххо щастие,са нямали Костов,Филип Димитров,мутрите от 90-години,които съсипаха прехода ..

43

Анонимен

преди 5 години

Не забелязвам някаква сериозна съпротива. На снимка 7 не става ясно дали механик водача не е бил просто пиян.Както в Швийк, чехите се отърват, ама само с приказки.

42

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Съветските танкове в Чехия през 68-*** година спасиха една напредничава и хуманна система, която две десетилетия по-късно *** а Горбачов продаде на Запада.Пак на съветските танкове се надяваме да сложат край на днешната антихуманна и антидемократична съвременна система.

41

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен Вярно милионери има ,ама не Българи .Точно обратното ние като роби на англосаксонците дето им работим по 15-16 на ден ги правим милионери .Той и затова меката китка Макарон каза нещо за дъмпинга на Българските шофьори дето подбивали заплатите на френските шофьори .Та значи когато внасяме техните стоки и *** това били пазарна икономика .А когато нашите шофьори работят за по ниски заплати това било дъмпинг .Нещо да кажеш по въпроса господин ***?

40

Господин Никой

преди 5 години

Откъс от книгата на Михайл Памукчиев Срещи с Буров .Ето какво му казва Буров за това как се управлява държава В световната практика няма управия без СОПА, Въже и Остен .Сопа да в караш в пътя народа , Въже да го теглиш напред и остен да го ръга отзад да тегли плуга или ралото Вие комунистите ако си въобразявате че ще минете без сопата ,въжето и остенът лъжете се господин Памукчиев .Тия три атрибута трябва да ги има иначе в чакмак сокак като Стаболийски през 1923 година .

39

перверзия

преди 5 години

Перверзията е че Чехословакия е единствената страна в света където комунистите дойдоха на власт по волата на народа. След Пражкото въстание водено от комунистите. Пак поради това, руснаците нямаха очи да избият местното население при настъплението на запад. И когато същите тези комунисти си помислиха ча имат авторитет и могат да избират, Масква прати танкове и пак същите комунисти станаха герои за втори път. И сега след падането на комунизма пак трябва да четем колко вилики били Чешките комунист

38

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен Простият *** си ти ,защото не боравиш с никакви истински факти .Та вие това сорос утрепките не обичате истината и за това рипате като ебани *** против нормалните хора .Впрочем при комунизма нямаше содомити,травестити , наркомани , зоофилистици и други *** . В твоите англосаксонски държави приеха истамбулската конвенция и разрешиха содомията и зоофилията като начин на живот .