75

Анонимен

преди 5 години

За герберските ***:Това не е хлебарница, от която някой се прецакал и си купил некачествен гляб! Това е задължителен разход по сметки на фирми, лицензирани и одитирани от държавата! Вашите *** сравнения, че някой е трябвало да се усеща според цената са неадекватни. Бизнесът на тези компании се проверява от КФН. Точка! И по коментарите се вижда колко тъпоъгълни са герберите интехмите ***! Ужасно е, че толкова неграмотни хора са на власт!

74

сминдух енд чесън

преди 5 години

Този път опитът за драстично увеличение на ГО беше повече от успешен,40-70 че и повече %.Бих сравнил застрахователната система у нас с вълча глутница,изяждат един от своите в буквалния смисъл .Въпреки ,че клиентите на тази компания имат права по сключените вече договори типично в стила на властта са оставени да бъдат изядени ,пардон уж спасени .

73

Анонимен

преди 5 години

Просто още един ден в Тиквостан, свиквайте.

72

До Анонимен 73

преди 5 години

Ми оти четеш български новини? Бегай оделяй екстременти във форумите на държавата в която живееш, тук и без това има много. Аре марш, къш и т.н.

71

do 70

преди 5 години

Защо Ти не каза по-рано че Олимпик е пирамида ?Наричаш ***** 200 000 човека ?Какъв *гяволък* , та нали има Документи и Стикери с Воден Печат и Гаранция от Държавата България ?Ти си *** момче .

70

Анонимен

преди 5 години

До До истЗадължава те, но не ти казва къде да се застраховаш. Не става само с ядене трявба и акъл.

69

сминдух енд чесън

преди 5 години

Тук изчезнаха много пари,а колко удобно потъна и информацията в агенцията по вписванията.

68

Анонимен

преди 5 години

Не народ МЪРШA и с това ще свърша!!*Не претендирам за авторство на горното.От години не се смятам за българин.Децата ми НЕ говорят бългaрашки и НИКОГА няма да говорят този смръдлив език на племето гнусно!!!

67

Анонимен

преди 5 години

Това дружество им беше трън в очите, защото държеше ниски цени на застраховката. Не му подновиха лиценза и вижте какви ги надробиха с цените. Чисто фалирала държава. Крадци и измамници. Мафията здраво се е вкопала в тая държава и само терминалите са спасение.

66

До ист

преди 5 години

Само дето държавата те задължава да сключваш договори със застрахователи. ако беше пожелание, няма проблем, да ама не.

65

ист

преди 5 години

Олимпик е пирамида, и само ... не са го разбрали. Заради 30% по ниска цена, сега си плащат гяволъка. И у нас има застрахователи бивши мутри, сега бизнесмени. Ще поживеем, ще видиме. Опарените от Олимпик ще пиат студена вода. Държавата няма право да финансира частни провалени договори. Все едно си купуваш от магазина развален салам, и искаш от държавата да ти върне парите. Гаранционният фонд е за покриване щети от събития - смърт и нараняване, когато причинителя няма застраховка.

64

До Анонимен 67

преди 5 години

За чужденец, диоста добре пишеш и се изразяваш на български. Поздравявам те!

63

Анонимен

преди 5 години

Нищо им няма на опарените! На следващите избори пак същите да си избера и преизберат и пре- пре- изберат и така до края на света :)

62

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да има гратисен период, а застраховките са валидни до изтичане на срока, ако дружеството не може да плаща, има гаранционен фонд.

61

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

60

Чикън

преди 5 години

До Анонимен"Държавата не ви е бавачка"Да, държавата е мащеха. Фалират банки, застрахователи...рай за престъпниците. Всичко живо те краде под погледа на държавата. Как според теб трябва да внимаваме? Май не трябва да плащаме нищо задължително, за да не сме измамени, а?

59

До Анонимен 51

преди 5 години

Искаш да кажеш, че легитимна фирама, допусната от българските регулаторни органи и спазваща уж законите които са наложени от държавата, е незаконна? Това тук не е като в магазина, да си купиш от по-скъпото сирене, щом държавата те е задължила да се застраховаш и ти налага глоба ако не си застрахован, следва да създаде условия, за удобство на данакоплатеца покриването на такива фалити или там всевъзможни глупости. А не да ти каже, че трябва да плащаш това което един път си платил, защото така!

58

Анонимен

преди 5 години

Това че вече не ви гърбят с бухалките не значи че не си прибират "кесаревото".Щом "секретарката" в СИК ви е премиер ребренето ще е докато мърдате!!!!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Мутрите си били отишли ...........ХА-ХА-ХА, и Нелсън мандела е бял.

56

Анонимен

преди 5 години

Държавата не ви е бавачка, като сключвате договори с измамници отговорността си е лична. Ако се установи че има престъпление, държавата ще се намеси по законоустановения начин И това не е раздаване на пари на калпак измамен.