14

Пак до 8

преди 5 години

Също моля да ни обясниш, защо немските автомобили 2ра ръка се обезценяват в пъти повече от японските си събратя :)

13

Do 8

преди 5 години

Само не разбрах какво им е 15г назад !?!? Това, че имат разработени хибридни двигатели за цялата гама от модели, докато германците развиваха дизели без бъдеще и софтуери, които лъжат за вредните емисии ? Повечето модели на японците са различни за американските и европейски пазари..., докато германците правят един и го пускат навсякъде... Я пак обясни какво им е назад в развитието ?!?! :)

12

Анонимен

преди 5 години

Шофирането на каквото и да е немско и много опасно нещо. Ако преди да се качиш нe си мръднал на акъл, то задължително след това ще мръднеш. Това е явно от всекидневните притеснения дали ще запали, дали няма да се счупи, колко ще е скъп ремонта и т.н.Луда работа...

11

Анонимен

преди 5 години

Японците може да правят грозни и старомодни коли, но пък за българина са идеални, защото са здрави на чук. Тук масово се карат милионници 35-та употреба, които е по-добре да са прости и здрави японци, отколкото префинени немци, с които си нон стоп в бокса.Естествено, като почнем да караме нови коли в гаранция, ще ни стане все тая каква е колата...стига гаранцията да и е дълга. Ако е нова...може и френска :)))

10

Тежкар

преди 5 години

Моята кола е едновременно СУВ, МПВ, Кросоувър, Зъ-сегмент, Стейшън Вагон, Комби, Хечбек, Седан, Лимузина, 4х4, задно, БеЕнВе, Жип и Алуди. Всичко това - взето заедно. *** се от яд.

9

Анонимен

преди 5 години

ОТ ЛАДАТА НИВАТА ПО ДОБРО КРОСОВЕР НЕМА.

8

Любопитен

преди 5 години

Най-вероятно, защото тхнологично "Японките" са 15 години назад. Е, здрави са, но като произвеждаш едно и също нещо все ще го изпипаш.

7

шофер

преди 5 години

Тия паркетници са уж мислиш, че караш 4х4 а то ни е кола ни джипка, още по-малко е 4х4 с измислените муфи. А иначе си плащаш поддръжка за джипка. С две думи: не стават.

6

бай Таки с таке

преди 5 години

Хахаха това е голяма набутвация, купи си Рено "Еспейс" или нещо подобно и ще разбереш какво е да имаш удобна кола, широка , с място за всичко и за всички.

5

LosHO

преди 5 години

RAV4 най-продаван SUV за пореден път ! Разработен и правен само в Япония. Краят на тази година чакаме и 5то поколение РАВ4 ! От 10, 6 са японки... , направо се чудя как все още има хора, които си вземат германски автомобили.

4

Анонимен

преди 5 години

Кви крускypoве, кви тpaнcджендъри ви гонят бе? Тва са ЖИБКИ !

3

Joko

преди 5 години

Това не са никакви Кросоувъри, а ПАРКЕТНИ джипове !

2

Логика

преди 5 години

Опели с мотор Исузу . Волво с двигател Форд . Японска Тойота , ама ВИН код Турция или Унгария . Концерна Фолксваген има права на над десет марки . Марките вече не са това което бяха !

1

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!