31

Ти гъбаркаш ли се

преди 5 години

Герб не са крадливата Нинова, напротив спасиха ни на два пъти от фалити .... Часовник на БГ дълга : 26 100 100 100 ЛЕВА ! 30% от БВП !

30

Логика

преди 5 години

Е чак сега разбрах що на пазара всеки търси скъпите домати ! Така шак!

29

Щерю

преди 5 години

"или да са направени предварителни уговорки с останалите играчи на пазара" - Картел -или? Аман от нечестни за сметка на потребителя договорки с останалите играчи на пазара!

28

Анонимен

преди 5 години

Всички шофьори плащаме на този Гаранционен фонд, когато застраховаме колите си. Сега се оказва, че парите ни ги няма, т.е. прецакани са всички, а не само застеахованите в Олимпик, както наивно си мислят прецаканите.

27

Анонимен

преди 5 години

г.рберасти вие сте срам и позор време е да ви изметем

26

От 25

преди 5 години

За Гаранционния фондОт застраховката на всяко МПС за Гаранционния фонд през 2017 година отиват 12 лева. За всяко застраховано място в колата за Злополука, също се внася определена сума, ако не бъркам 20 ст. Сумите са фиксирани и не са процент от застраховката ГО. Въпросът сега е къде са тези пари. ГЕРБ и тях ли е откраднал?

25

Анонимен

преди 5 години

Кое е ниското, че за една застраховка отива 50% от минималната работна заплата? Как не Ви е срам?

24

Анонимен

преди 5 години

За Гаранционния фондТой има две сметки - за изплащане на щети когато няма сключена застраховка ГО и куп други и втората сметка е Обезпечителен фонд за изплащане на щети при фалирал застраховател с лиценз за работа в България, вкл. и клон на чужд застраховател, какъвто е Олимпик. Само за 2017 година приходите в Обезпечителния фонд са 6 милиона и 370 хиляди лева. Фондът го има от 2009 година, досега фалирали застрахователи нямаше. Къде са парите? Защо ГЕРБ отказва да плаща?

23

Анонимен

преди 5 години

Българинът е фукара. Подлъгва се по евтинкото.

22

Анонимен

преди 5 години

хора, стига глупости! към всяка ГО ти вземат до 10% за Гаранционния Фонд, който изплаща обезщетенията на пострадалите и застрахователите превеждат тази сума на ГФ. стане ли катастрофа, точно този фонд плаща, а после си търси парите от застрахователя. Да не ми се правят на света вода, а да се нарежда фондът на опашката в Кипър. Хората са си платили и Фондът им е прибрал необходимата сума да покрива обезщетения.

21

много блябля

преди 5 години

Гаранционният Фонд ..има предмет на дейност ..плащания на обезщетенията по задължителната ГО на автомобилистите..изпълнява функции и задачи..Фондът е институция с дългогодишна история и доказана стабилност, насочени към защита на интересите на гражданите..И какъв е проблемът? Някой е окрал парите от този фонд?

20

Анонимен

преди 5 години

До э23Ако се разровиш малко в статистиката ще еидиш че България отбелязва рекорд в ръста на продажби на нови автомобили и все още това са под 25 хил на година. Масоео колата на българина е " нов внос, карана от германска или френска бабичка само до магазина, обикновенно на 100-120 хил "реални" километра" и струва 3-4 хил лева. Как искаш тоя човек да си позволи застраховка за 1000 лева?

19

до 18

преди 5 години

То не е нормално и да караш кола над 20г, но в тая държава е така...

18

Истината боли

преди 5 години

След като можеш да си купиш кола за 2хил лв, да я караш без застраховка или с някоя за 200 лв..е трудно вече да убедиш пролетариата, че карането на автомобил е отговорно и скъпо удоволствие...

17

Анонимен

преди 5 години

Аз от 12 години винаги правя най евтината и никога не съм бил на олимпик. Поради факта че за щета от граждаска ще се отрепеш от ходене и разправии за няма нищо. Така че хората нямат вина , просто в тая държава е така

16

Макс и Мориц

преди 5 години

Направете застраховката 1000 лева и всичко ще е ок!Бензин 10 лева,газ,ток - увеличете всичко за да ням кризи!И направете още 10 фонда и мимистерсъва да контролират!

15

э23

преди 5 години

У нас е пълно с *** хора и затова сме на това положение. Хвърлили се 200 000 на евтиното и после реват, че били измамени. Ами естествено, че като е евтино, това е менте. Ама така е то - *** народ, слаба държава!

14

Анонимен

преди 5 години

То в тоя фонд няма нищо. За това и ще се вдига застраховката до 400-500 лв. Ама нали сме си стадо и всичко е ок

13

asd

преди 5 години

Това заглавие е лъжа, аз винаги сключвам най-евтината полица и не съм в Олимпик.

12

Бивш служител

преди 5 години

Искам да питам някой замислял ли се е защо се казва Комсия за финансов надзор, а не Комисия за независим финансов надзор ? Всеки, който е в застрахователният бизнес знае какви такси се плащат от ЗК на КФН. Каква е логиката КФН да затваря коя и да е компания, ако същата ще спре да им плаща таксичките, така че да не се окаже, че има и други такива като Олимпик !