32

Разсмиват ни:

преди 5 години

Точно Ердоган ще остави някой, стрелял, да ИЗБЯГА; ОСВЕН да е по нЕГОВО нареждане.

31

do 31

преди 5 години

В комунистически Китай, колко жители живеят? Хаха. То бива зле скроена пропаганда, ама чак толкова.

30

do 31

преди 5 години

И откога джендърите станаха по-плодовите от нормалните. И не забравяй хаповете за ***

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Много е проветриво в главата ги! В комунистически Китай до скоро бяха ограничили раждаемостта до едно дете! Ако напишеш докторска, може да ти разрешат и две. А в некомунистическа Германия Меркел покани разни цветни нехристияни заради демографския срив.

28

Анонимен

преди 5 години

"Ако го нямаше комунизма България щеше да е 20 млн."Дори да е вярно / а то не е/, сравни 20 с 50-60. Пак не става. Турското робство затрива завинаги историческия шанс на България. Както и да го увъртате, истината се вижда и с просто око.

27

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 23"омраза, която им е насадена от руснаците"------Ти успя да се доредиш до хранилката! Щото и други гладни се обадиха! Действайте, цороцоидите може да въведат лимит!Аз пък мога да кажа, че против турците настроиха благоденстващите верни поданици на Падишаха разни там МакГахановци, някой си Виктор Юго и други ексцентрични особи!

26

Анонимен

преди 5 години

Ако го нямаше комунизма България щеше да е 20 млн. Защото в комунистическите държави в сравнение със Запада раждаемостта е ниска.

25

Гюл баба

преди 5 години

Омразата,която изпитва братския турски народ към американските юдеомасони е съвсем обяснима.Чичо Сам иска турския народ да бъде подложен на глад и унижения,но бай Ердоган не е вчерашен и ще опъне краварската кожа с кеф.Америка е *** и който не го знае по добре да си трае,щото ще го вземат дяволите!

24

Анонимен

преди 5 години

"Постоянно повтаряне "робство", "кланета", "еничари", "кръвен данък", "опожарявания", "геноцид", "насилствено помохамеданчване"Това се факти от историята. Пак ще повторя нещо, което съм писал и преди. 14в населението на Англия, Гарманските държави, Франция и България е горе-долу 1:1:1:1.Към 1990 трите западни държави са по 50-60 милиона оригинално население, а България - сигурно под 8. Та голям келепир и благоденствие сигурно са били 500-те години робство.

23

Анонимен

преди 5 години

Ще ги гази турците американски ботуш, пардон демокрация

22

Анонимен

преди 5 години

Ми той е русофил. Много ясно, че ще е пpоcт.

21

Анонимен

преди 5 години

Чиче, аре дишай! Леко

20

Анонимен

преди 5 години

"Пети път я чета и не виждам къде става въпрос за българи в статията."Момче, само разсмиваш хората. Верно ли си толкова проС или на проС се правиш?Не познаваш ли частите на съставно изречение?Какво не разбра в изречението "българите В КОМЕНТАРИ изказват омразата си"?Толкова ли е сложно за твоето мозъче?

19

Анонимен

преди 5 години

"Ами в статията се говори за турци и българите В КОМЕНТАРИ изказват омразата си срещу турците. Същата омраза, която им е насадена от руснаците. Но на теб тези причинно-следственные связи ти убягват успешно. :) Ха ха!" Пети път я чета и не виждам къде става въпрос за българи в статията.

18

Анонимен

преди 5 години

""Мдаа, лъжци! А американците направо са си го практикували робството. Без лъжи"На коментар за руското влияние в България, ти отговаряш за американците. Хаха... И това ако не е жалко..."На статия за турско-американските отношения, ти намесваш руснаците. Хи хи...и това ако не е жалко...!!!

17

Анонимен

преди 5 години

"Какво общо има това с истината, че руснаците са насадили в българите тази омраза срещу турците. Ти май не си спомняш учебниците по история писани по времето на т.нар. "комунизъм" в България. Постоянно повтаряне "робство", "кланета", "еничари", "кръвен данък", "опожарявания", "геноцид", "насилствено помохамеданчване". И свърши комунизма, България скъса силни връзки с Русия и тези неща почнаха да замират и да си личат."Мдаа, лъжци! А американците направо са си го практикували робството. Без лъжи

16

Анонимен

преди 5 години

"Човек и добре да живее, може да срещне американец искащ да го "спасява"!"----Какво общо има това с истината, че руснаците са насадили в българите тази омраза срещу турците. Ти май не си спомняш учебниците по история писани по времето на т.нар. "комунизъм" в България. Постоянно повтаряне "робство", "кланета", "еничари", "кръвен данък", "опожарявания", "геноцид", "насилствено помохамеданчване". И свърши комунизма, България скъса силни връзки с Русия и тези неща почнаха да замират и да си личат.

15

Анонимен

преди 5 години

Мда... на никой не му идва на ум, че може пък американец да е стрелял. Или американци да са платили на някой, който държат по някакъв начин за тoпките, да стреля, за да се нагнетява напрежение. Елементарни игрички на провокации.

14

Анонимен

преди 5 години

"Руснаците доволно потриват ръце"Американците протриват доволно ръце, когато подплювналите повтарят като папагали омразата, която те са им казали да повтарят.

13

Анонимен

преди 5 години

Третата световна война *** на вратата ....