172

Анонимен

преди 5 години

ъъ а къде беше държавата, защо никой не сигнализира, май са си врътнали заедно далаверката за милиони, а сметката я плаща бедния данъкоплатец

171

хх

преди 5 години

Борисов и Горанов мислят как да помогнат....само да не замирише на изгоряло от много мислене

170

aaaaa

преди 5 години

що сте цензурирали п'левню бе, аман от цензура, надминахте бай тошо

169

xmmmm

преди 5 години

не е нормално бсп да е "модифицирана" бкп,а там да няма комунисти, лидера им Нинова никога не е била член на бкп, а герб да са някаква извънземна партия като там са асъл комунистите членове на бкп, расли при соца , ползвали привилегиите на соца като почнем от лидера борисов, през цецка, ***, лилето и кой ли не.герб са си модифицирана бкп, а не бсп, това е.

168

do 176

преди 5 години

Ти не слушаш другаря Слънце как твърди че били с 30% по-ниски, значи от 230лв сваляме амен 70лв та докарваме 160лв. така твърди Вожда ви, не гледаш видеото, а?Ама пак да кажа че вожда ви се опитва да спаси регулатора който е трябвало да провери откъде са тия 30% надолу, негова работа е, получава тлъста заплата за това а финансово министерство го съгласува. И докато управниците ви не бъдат наказани не с нови длъжности а със затвор няма да се оправите барабар с т'ъпаците дето му ръкопляскат и кре

167

Анонимен

преди 5 години

Първи и основен постулат на гербавия ***: Който критикува Бог Тиква и неговия Пророк Пъпеш е от БСП и е кoмyнe!Омръзнахте на всички с тази елементарна манипулация, измислете нова!Затова отново ви предлагам:Въже за едните и въже за другите!Нещо не отговаряте?

166

Анонимен

преди 5 години

Братко, ако действително не си стъпвал в мафиотската територия от 20 години хич и не се лъжи да идваш! Скапали са се нещата, в сравнение с това, което помниш. Всичко ще приключи скоро, няма надежда за обсебената от престъпници псевдодържава.

165

ЗАЩО

преди 5 години

Може да цикля по въпроса - Нали има Комисия по Финансов Надзор и Гаранционен Фонд ???КФН е проспала далаверата като КТБ , ама Гаранционния Фонд е създаден да плаща Фалити на Застрахователи опериращи на Територията на България .

164

Анонимен

преди 5 години

Секси мъж.

163

Анонимен

преди 5 години

200х. Прецакани са си цяла армия.Прецакана армия.

162

.луТ

преди 5 години

Крум за кражба режел ръце.За лъжа езици.Хм. На наще търтеи нищо няма да им остане за рязане.Само един гз. Ще седи и ще прди.

161

До 180

преди 5 години

Имам оферта за теб.На един гербав престъпник, който да oбecим, да закачим двама такива от БСП?Става ли?

160

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 179Предполагам, че БСП- арските красавци ще я украсите с поредните високопарни приказки за бъдещето на нашите деца. Звучи отвратително във вашите уста. Именно заради вас ще подкрепям ББ, независимо дали това ви харесва или не и дали той ми харесва или не. Защото алтернативата е още по - ужасна. Вие.

159

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** ocиpaте и тая тема. Явно бъдещето и на вашите деца не ви интересува.Нека пребъдат на власт крадливите престъпници от Гроб!

158

Щирлиц

преди 5 години

"Ще положим всички усилия да помогнем, до колкото ни позволява законът"Щом този другар,заговори за закон,бая пачки са минали в правилни сметки.Ама ние ще му поверваме,ей така,за да се насладим на поредното червено представление.

157

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 173Ей, тъпунгел, затваряй си плювалника! Не е нужно да лаеш толкова, аз вече съм наясно кой си и какъв си. Описах ви съвсем подробно. а пък дали съм *** или не ти влиза въобще в работата. Радвайте се и се обичайте, такива сте много и единни. Пожелавам ти още много лайкове. не се съмнявам, че тук подвизаващите се ще те подкрепят масово. Но пак казвам заслужавате си всичко, което ви се случи. И продължавайте да си лаете колкото си искате. Това с акъла ви няма да се промени.

156

Анонимен

преди 5 години

Смешковци, колко мислите, че е била по-евтина полицата в "Олимпик"?Вместо 230 лв. 211?Като че ли някой ми е продал кило сирене за 35 стотинки и аз съм поискал и мислел, че е от мляко!Купилите застраховката са получили менте на сирене за 8.60, вместо за 9 лева.

155

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 171няма такова нещо като евтини застраховки бе, тъпчо! Не го схванахте това и няма да го схванете. както няма и високи лихви по банкови кредити. както няма и високи печалби от пирамиди. Това просто трябваше да ти покаже да не ходиш там. ама нали все си мислим, че ударихме кьоравото, кой е виновен сега, а? Кой?

154

Анонимен

преди 5 години

До Борисов-Меркел 166 Българско сайтче за новинки, добре. Меркелана искала, добре. и какво от това? Вече решихте, че това става факт. И защо така решихте? Защото в момента така е най - добре за някои хора. да видим първо какво ще се случи. И ако обичате бихте ли ме осветлили как бихте постъпили вие, ако сте в ситуация някой да ви изнудва, както прави Меркеланата с всички балкански държави. дайте идея на тъпия Бойко Борисов как трябва да се постъпи, явно вие сте умният.

153

Анонимен

преди 5 години

този обвинява ли хората че са избрали по-евтини застраховки!!!! Не се учудвам че типично герберастката позиция е че не са те виновни а някой друг. Абе нали щом е пуснат на пазара е логично да е проверен от държавата,всичко да е договорено така че да защити хората от пирамиди, логично контролния орган да го наблюдава и проверява повече щом ниските цени били съмнителни, затова плащаме на разни органи и министерства да ни пазят интересите, да следят за пирамиди, а не обикновения човек просто да не купувал евтини застраховки че били съмнителни. И най престъпното е че има хора които сега го слушат