42

данъкоплачещ

преди 5 години

А СДС-@йдуците не можаха дори с бомби един мавзолей да сринат като хората,защото е строен некачествено !

41

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаМани ги! Не си знаят историята...

40

ПРОСТА МАТЕМАТИКА

преди 5 години

На Боко магистралката в участъка след Мало Бучино се свлече на третата година. Значи ГРЕБ са краднали 10 пъти повече от италианската мафия.

39

Анонимен

преди 5 години

Айде бе,това не може да бъде нали всички знаят че думата мафия е българска и България е най-корумпираната държава у целата вселена,каква "изненада"думите КОРУПЦИОНЕ И МАФИОЗО НЕ СА БЪЛГАРСКИ!!АС САМ Ф ШОК!Ето защо не приемат в Шенген и ЕЗ-НЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО МАФИОТИЗИРАНИ И НЕ СМЕ ФАЛИРАЛИ.

38

Факт

преди 5 години

Погледнете тоя жалък кекав мост и виадуктите на Витиня!Откривате ли разликите?В българските мостове от комунизма има в пъти повече материал-желязо и бетон.Хич не ми се мисли какво ще стане с Боковите магистрали след 20-30 години,след като се строят с по-малко от 1/3 от отпуснатите пари...Добре поне че големи мостове няма да има.

37

Анонимен

преди 5 години

Повечето евтини неща след това излизат през носа на човека. Ама нали те не живеят в тези къщи, дреме им на онази работа. Ето затова корупцията, кражбите и некадърността не водят до нищо добро.

36

бай Иван

преди 5 години

Във Варна около 2000-та година правеха бетон с пясък,добиван от езерото.От солта в пясъка,когато има мъгла,винаги има конденз в жилищата.Строителните работници се възмущаваха,че забиват гвоздеи в бетона ,дори след стандартният срок за кубова якост след 28 дни?Другият бетон при бума на строителството бе от жълтият кариерен пясък с много хума.Качеството същото.Контрол никакъв !

35

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен31 Може да не ти се вярва, но е така. Алцек е братът на Аспарух, стигнал до Италия. Булгари говори ли ти нещо, като име, като фирма, като населени места в Италия?А Рим са го основали ония двамата, които е кърмила вълчицата. Чети, бе, колега...Сега поне всичката информация, общодостъпната, де, е на монитора ти, стига да поискаш..

34

Анонимен

преди 5 години

Неми се мисли какво ли ще стане с гербераските ремонти...То вече става де, к'во да му мисля. Няма и година и магистралите им за основни ремонти.Какво ли ще стане като почнат да строят новият Аспарухов мост...

33

Бай Х

преди 5 години

И тук е същата работа да ни пази оня от горе защото друг няма кои да ни пази .Не народ а племе

32

МакКонар

преди 5 години

Тук се пести от бетон и арматура. Лошо ми е като се сетя за какво става въпрос.

31

Анонимен

преди 5 години

Един от синовете на Кубрат със своите прабългари се е заселил в Италия-------и е основал Рим нали

30

Анонимен

преди 5 години

Сипендиите са 6000долара за чужбина и 800долара за България.. Със 6000 долара в Германия като работиш 2месеца през лятото спокойно можеш да се издържаш в Германия.. А с 800 долара няма как се издържаш в София

29

Анонимен

преди 5 години

Човек за човека е вълк.

28

Ха,ха , ха ...

преди 5 години

Жабарското ГЕРБ ..... Класика в жанра :)

27

Анонимен

преди 5 години

Не само България си има ГЕРБ, Италия също си имат мафия. Разликата е, че там некачественото строителство е било през 60-те, а в България е сега.

26

Анонимен

преди 5 години

Българската мафия също строи уж магистрали и сканира панелки.Пази Боже се га след разпореждането на Еднокнижника да не започне да санира и виадуктиге.

25

Анонимен

преди 5 години

Един от синовете на Кубрат със своите прабългари се е заселил в Италия, та там сега имат и българска кръв.Братя сте с италианците.

24

Анонимен

преди 5 години

Дрогари за вас има специален списък с държави - Белорус, РФ, КНДР, Куба, Венецуела.Ако отидете в друга държава значи сте предатели на идеите си там в които и без това не вярвате.Гласувате в България за Българската Капиталистическа Партия (БКП), дето всички в нея са поне милионери. Какъв комунизъм? Айде да не се лъжем, вие никога не сте вярвали в нищо. По времето на НРБ бяхте едни кариеристи дето ставаха партийци заради облагите.

23

Анонимен

преди 5 години

Италианци.Не ги мразя просто винаги щом има нещо италианско нзависимо какъв вид техника е винаги има неква пре,вка.Помните ли когато бяха заравяли хиляди тонове радиоактивни отпадъци в селскостопански полета?Мафия. По-добре да си нямате работа с тях щото в най-добрият случай ще ви излъжат.В най-лошият.Като тия под моста.Дадоха милиарди евро да спасяват африкански клошари с надуваеми дюшеци а тоя мост има още преди 30 години предписание за основен ремонт,че ще се срути.