199

смехрко

преди 5 години

А ибрика не споменава нищо за него.Тя и кака ви Курнеля също :))))))))))))))) дали са се подмили първо

198

смехрко

преди 5 години

:))))))))))))) Зелените чорапки дай ФАКТИ ЗАПИСИ ОТ СРЕЩАТА.Не са секретни .Не лъжи като кака ти *** само празни думи.Къде е тя сега къде е острото ми пероЕлена да поиска пред парламента записи на разговорите.Е платени тролчета на БСП................ОТГОВОР

197

Решетников

преди 5 години

И Ердо си го е преместил с усмивка.

196

Анонимен

преди 5 години

А Ердоган връчил ли му е сметката за 500 годишното отглеждане и развъждане? Кой ще я плаща?

195

пп

преди 5 години

Да живее Боко тиквaта! И бившите му коалиционни партньори също! Да живеят и десните простаци, които го избират!

194

Варна

преди 5 години

Ти читателю, който се кефи на президента си спомни къде отидоха компенсаторните ти бонове! Докато се чудеше от къде да спечелиш пари за хляб за децата си, тези които държаха печатницата по времето на Жан Виденов. Такива като Краси Премянов от Тракийско дружество Варна изкупиха компенсаторките с парите от пирамидите.Сега искат да ги осребрят. Те отдавна са опорочили едно добро дело и сега искат да инкасират облагата.

193

жалко

преди 5 години

пРезидента Радев като военен трябва да знае че може да вземе когато е силен.Иначе умолява. Разделението на народа е добре дошло за враговете.Със своите популистки речи най-много да накефи враговете.Ние като избирахме президент избирахме военен, който да е победител, а не мижитурка на партийния секретар!

192

тракиец

преди 5 години

Крайно време беше този въпрос да се постави открито и ясно пред Турция.Браво, Президенте!

191

Иво

преди 5 години

Проф. Божидар Димитров считаше, че от тезата за робството се нуждаят духовно прекършени хора, защото в Гърция и Сърбия се използва владичество.

190

Георги Величков

преди 5 години

Въпроса с компенсациите може да подгрее някаква ограничена група, но да се поставя от наша страна официално е идиотизъм, защото имуществото, което са оставили 2 милиона напуснали България в посока Турция не е малко...

189

Анонимен

преди 5 години

До колкото се сещам Ние изтеглихме войските си от Източна Тракия и ги пратихме в Македония да превзеват чукарите!Така,че Ние сме виновните за запустяването на Изт.Тракия!

188

Васил Гелев

преди 5 години

Не знам дали сте виждали къщата на "робинята" Райна Попгеоргиева в Панагюрище? Черквите строени от Молерите в Банско и Гърмен и от Колю Фичето в Свищов и В.Търново са пидестал на българщината и свободния български дух преди 1878г.

187

Анонимен

преди 5 години

Да покаже стенограмите от срещата и искането.

186

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 205 Не го е напекло слънцето защото е на климатик.По вероятно Йотова или Нинова го пускат по пързалката.

185

Ти да видиш...

преди 5 години

До проф.Александър 192 Хе хе , представям си честния двубой между Късия и ношия каратист.Един шамар и е аут .За нашия + , за Късия _ .

184

Реалист

преди 5 години

А компенсации за 500г. турско владичество и 45г. руско владичество няма ли да иска? Това е едно безсмислено заяждане ,което ще влоши сътрудничеството ни с Турция.Той знае че никакви компенсации не може да има.Дали Йотова нещо не го пързаля?

183

Анонимен

преди 5 години

В.е.р.ооооо, "поиска", а не "поискал", не изразявай мнението си, не си си вкъщи.

182

РУМЕНЕ СТЕГНИ СЕ!!

преди 5 години

РУМЕНЕ ЗНАЕШ!!! ЧЕ ТВА КАТО ГО КАЖЕШ НА ЕРДОГАНЯ...ЩЕ ТЕ ИЗГОНИ КАТ КУЧЕ...КВО ДИРИШ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ...НЕ СЕ ВЛИЯ ОТ ГОСПОЖА НИНОВА И КО...КОГОВОРИ РЕАЛНО ....АРЕ С ЗДРАВЕ

181

Анонимен

преди 5 години

Тоя папуняк със зелените чорапки нещо го е напекло слънцето.

180

Анонимен

преди 5 години

Защо ли представителите на двете арийски племена - българите и *** са убедени че винаги всеки им дължи нещо?!??? Кога тези племена ще се научат, че трябва и да работят, за да получат нещо?! Баааах ти и тзсиганията!!