61

Гражданска позиция

преди 5 години

Тая гнусна реформаторска *** ненчев не може да стъпи на малкия пръст на българския националист Сидеров!

60

Гражданска позиция

преди 5 години

Предателя Ненчев трябва да бъде обесен в центъра на София

59

Анонимен

преди 5 години

Сидеров само привидно е русофил, а иначе е стар седесар, редактор на вестник Демокрация и уволняваше искрено Альоша от наряд! Защо се преструва на русофил? Елементарно, 80 %! Така привлича едни преди 300 000, а напоследък 150 000 гласа и те вместо да отидат в БСП, биват поднесени на тепсия на Едрата тиква! Неслучайно кремал спря да го поддържа, а оня искрен русофил моторист му нацепи два прави докато полицайте го държаха пред НАТФИЗ! И на Копринка не смее да се покаже!

58

Анонимен

преди 5 години

Ненчев,не се напъвай,хората не те харесват,ама никак,никой не ти симпатизира,а партията ти е последна дупка на кавала!И ако на теб не ти харесва Тръмп,хората в България го харесват,за разлика от тебе.

57

ПЕНКО

преди 5 години

БИВШ -БИВШ ...АМА СИ Е ЦРУ-НЕНЧЕВ !!! ЦЕЛИЯТ МУ РОД Е В САЩ ! НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ -КОЛКО Е ЗЕМЕДЕЛЕЦ !!! НО ТОЙ НЕ Е ПРОБЛЕМ ...ПРОБЛЕМ Е СОЛМОНЕЛ ПСИХИ -САМОЗВАНИЯТ АГЕНТ И НА МОСАД И НА ЦРУ !!! НЯМА НАТО -НЯМА ПОЛИГОН НОВО СЕЛО... ИМА ГЪЗОЛИЗАНЕ БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ !!! АЗ СЪМ СЕ КЛЕЛ ДА ВОЮВАМ С НАТО И ЩЕ УДЪРЖА НА КЛЕТВАТА СИ...!!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ ТРУДНО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ НЕНАСТЪПЕНА МОТИКА, АМА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ГИ НАСТЪПВАТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ.

55

Путкин

преди 5 години

Сидеров е ***

54

Анонимен

преди 5 години

Само си представете Волен Сидеров в ролята на български военен министър. АХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!! :)))Разрухата ще бъде пълна! Даже не разруха, ами не знам даже и аз как да го нарека... Нещо още по-лошо.

53

Истината

преди 5 години

Този нагъл Ненчев отдавна трябваше да 👍 е разстрелян за национално предателство. Защо е още на свобода?

52

Анонимен

преди 5 години

Сидеров е за болницата. Трябва да го държат в стая с меки стени и на хапчета.С такъв "патриот" врагове не ни трябват.

51

Анонимен

преди 5 години

а ама тоя що не е в затвора след далаверата със двигателите за самолетите

50

Ейо

преди 5 години

Тоя Ненчев е господин Никой кой му е искал ненужното жалко мнение, чичка в критическата ужас.

49

Внимателно

преди 5 години

Чест прави на БЪлгария ,че първа скочи срещу опит за тежко уврежданена страните членки на Европейския съюз и НАТО чрез остра конфронтация с най важния стратегически доставчик на NATO и ЕС Москва.След широко рекламирана ФАЛШИВА НОВИНА се опитата да принудят всички държави членки на въведат опасни ненужни санкции срещу Москва. .България и други страни с достойнство и чест Скочиха срещу манипулаторите.АНглииските компетентни органи не потвърдиха обвиненията срещу Москва.

48

НЯма ДЕЦА ЗА ЦЯР

преди 5 години

У Нас подставят на власт не експерти а лидери на партии./некомпетентниИзвестен Американски експерт Лоурънс Питър има една великолепна книга "Принципа на Питър". Валери Симеонов вместо да блокира демографския срив в БЪлгария вкл като конфискува милиарди от нагло КОРУПЦИОННИ оперативни програми на министерства и ведомства и да ги насочи към раждане и отглеждане на деца вкл БЪЛГАрЧЕТА прави ПИАР акции.

47

ИВАН

преди 5 години

До Ха-ха : СИДЕРОВ СИ ГО ЗНАЕМ ,КАТО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЗАМЕСТНИК НА ПРЕСТЪПНИКА ИВАН КОСТОВ. СЕЩАТЕ СЕ КОЙ БЕШЕ ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА НАЙ ЛЪЖЛИВИЯ ВЕСТНИК "ДЕМОКРАЦИЯ ". А , ТОЯ " ЗЕМЕДЕЛСКИ ПОЛИТИК" ОТ СНИМКАТА ИМ ПРИГЛАСЯЩЕ С ПЪЛНА ПАРА В ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ПОСЛЕ , ЕСТЕСТВЕНО КАТО 80 % ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА СДС, СТАНА ВЕРЕН ПОДАНИК НА БОРИСОВ И СЕГА МУ ДАВА АКЪЛИ . ТОЧНО ,КАКТО БЗНС ПРАВЕШЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ ПРЕДИ 1989 Г.

46

ИВАН

преди 5 години

До Анонимен 43 : ХА-ХА , КОЙ Е КАЗАЛ ,ЧЕ В БЛИЗКИТЕ ОСЕМ ГОДИНИ ЩЕ ИЗБИРАМЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ И ТО ДАЛАВЕРАДЖИЯ ,КАТО ПЛЕВНАЛИЕВ ? Я , ДА СИ ГО ДОНДУРКАТ СДС И ГЕРБ И ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ КАТО МАША ЗА ПЛЮЕНЕ СРЕЩУ ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ .ТОЙ , ОСВЕН ЗА *** НА *** ,ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА .

45

Harri

преди 5 години

Цицков (Ненчев) е национален гербаджийски предател.Тоя *** веднага трябва да ходи да *** камъни в белене заедно с ББ.

44

Драскача

преди 5 години

Сидеров трябва веднага да бъде изхвърлен отвластта и съден за държавна измяна!!! Този хамелион е за доживотна присъда за урок на другите!!!Аман от предатели!!! *** които да се унищожат!!!1

43

Василев

преди 5 години

Слава на Русия и Владимир Путин.

42

Анонимен

преди 5 години

Нищо хубаво не сме получили нито от ЕС, нито от НАТО...