35

Спаси София корупция

преди 5 години

Спаси София са корумпирана джeндърско-комсoмолска организация, която няма правo да се изказва по никакви теми в София. Да ходят на събори на Бузлуджа и да ремонтират паметници на Людмила Живкова.

34

ХоХо

преди 5 години

Евгенчо, взимай си дрешките и заедно с Драскалицата да ви няма. До сега един ремонт не можа да управляваш, освен да узаконяваш пледнешките грабежи !

33

Анонимен

преди 5 години

Всеки ремонт правен от ГЕРБ, е опасен за хората.

32

NoName

преди 5 години

Кмет Фандъкова се проваля все повече и повече...

31

Един от Северозапада

преди 5 години

До Щирлиц Горе долу си прав, само леко ще те поправя. Невъзможно е, червена фирма да спечели каквато и да е поръчка, обществена, с евро пари или без, докато Герб е на власт. Сам можеш да продължиш мисълта ми.Свидетел съм на това, как при Драгичево рязаха буквално с оксижена в изкопа долу, руски Кразове, защото поръчката била с европари, а Павлова ги заплаши, че види ли руска техника да работ, ще търси други изпълнители, и им каза от кого да купят западна, на лизинг...

30

Един от Северозапада

преди 5 години

Абе, аз като един неразбрал , живеещ извън София, да попитам? Може ли? Коя партия беше на власт по време на ремонтите, тоест, в кои обръчи са отишли парите , кой е получил комисионната? Кой беше кмет, тоест, имаше пълните права да контролира процеса по ремонтите, и ако трябва-да прекрати договора?

29

КМЕТИЦАТА

преди 5 години

ГЕРБЕРИЦА, драги ми Бръчков, не става нито да я питаш, нито да я броиш изобщо. В брониран 'Мерцедес' с брониран с Бойкови наставления мозък КМЕТИЦАТА става за декорация на Гербаджийската хунта, нищо повече. Негодни и крадливи *** със слугини като кметицата ни правят на нищо.

28

Бръчков

преди 5 години

Кметица - герберица , къде си се покрила ? Всичко това е олицетворение на герберасткото управление !!!

27

Доктора

преди 5 години

Да се повозят по маршрута на ТМ18 към Орландовци - там какъв ужас е, не пипано от 30 години!!!! Чакат да падне трамвай ли? Или пак някоя заспала калинка от герб е отговорна, то май други не ни упрвляват

26

Анонимен

преди 5 години

По-голям ***.зъм не бях чувал - ние сме ги санкционирали, ама трамваите си вървят.Е, не, това говори за абсолютин примитивизъм и безочие от всякакво естество.

25

ТЪПАЦИТЕ НА ГЕРБ

преди 5 години

са престъпници: асфалт върху павета, ремонти без спир за усвояване, далаври. САСИПАХА и София, и България тия *** и калинки начело с Тиква!

24

Пешо

преди 5 години

Не знам, ама днес се връщам от Холандия, и проблема май си е в нас!!!

23

Щирлиц

преди 5 години

Алчни червено-мутренски фирми,ниски заплати на работниците,всеобща деградация,и други такива плодове на следкомунистическото общество,уф..демократичното исках да кажа.

22

Кмето

преди 5 години

Защо в другите европейски градове инфраструктурата не се разпада така, както у нас? С какво строим? Кой строи?

21

Анонимен

преди 5 години

Моля ,моля ! ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

20

бай ПЕТКО

преди 5 години

Ами като пътуването е с риск за живота що не го спрете веднага. В този случай Общината е съпричастна за риска за здравето, даже и за живота на пътуващите. Затова народа не ви иска, не се залъгвайте за "успехите" на изборите ви. Мърл..чи и некадърници от кол и въже събрани за имитация на ремонтите. Опомнете се, стига с това сребролюбство !

19

Sf

преди 5 години

Кметицата Ни е Клоун на конци. Смеххххххх

18

БАБА КУНА

преди 5 години

НЯМА НИЩО СВЯСТНО НАПРАВЕНО ОТ ГЕРБ ЗАЩОТО НА ПЪРВО МЯСТО ПРИ ТЯХ Е ДАЛАВЕРАТА! АБСОЛЮТНИ КРЪВОПИЙЦИ !!!

17

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ НЯМА ЧЕСТНИ ХОРА.ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, СЪЗДАДЕНА ДА КРАДЕ ЕВРОМИЛИАРДИТЕ.ШАЙКА, КАКТО СИ ПРИЗНА ЕДИН ВИДЕН ГЕРБАР.

16

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ ОТ ОБЩИНАТА ЗНАЯТ ЗА ПРОБЛЕМА И НЕ ПРАВЯТ НИЩО, АКО СТАНЕ ЗЛОПОЛУКА ЩЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА УМИШЛЕНО БЕЗДЕЙСТВИЕ.