13

очаквано

преди 5 години

и на Лукашенко му писна да му се правят на велики и скоро ще им тегли сектира

12

Господин Никой

преди 5 години

Много се радвам когато Сорос неолибералните *** ми слагат минуси .то ми говори че съм на прав път за да им тровя живота Тук .а те травеститите на престъпника Сорос не обичат истината и фактите .Те обичат да ги гъделичкаш по гъзерите с новини колко много добре си живеем при неолибералната демокрация . и чакат с нетърпение новият гейпарад в София догодина.

11

Анонимен

преди 5 години

При Бойко Борисов парламентът се събира всеки ден да гласува закони, а престъпността вилнее, Бъглария е първа по смъртност в света, бедна като африканска държава, пълно с просяци и клошари, банките и застрахователни компании фалират всеки ден.

10

Господин Никой

преди 5 години

При Тодор Живков парламентът се събираше два пъти в годината гласуваха законите и кой от където дошъл си заминаваше веднага .И голяма част от депутатите бяха и работници .И това при лошият социализъм .Ха сега да видим колко работника има в парламента и кой се грижи за правата на работниците и селяните в него .Но така е тя искахме демокрация либерализъм и по малко държава така ни учеха Сорос разбойниците за да могат да ни ограбват и никой да не им търси сметка .

9

Господин Никой

преди 5 години

Лукашенко онзи ден изрита министърът на икономиката от поста му и го прати като обикновен работник в завода от който работниците се жалваха за своеволията на ръководството .И сорос травеститите и неолибералите започнаха да грачат че той бил диктатор . Е такъв диктатор да дойде в България и да въдвори ред затова си мечтая Аз .

8

Анонимен

преди 5 години

Така е, ще сменям този и онзи, няма диктатура, но Аз ще съм.

7

Анонимен

преди 5 години

Ами ей го къде е Белорус, като толкова много ви харесва хайде...И без това писнахте на всички в България.

6

До 5

преди 5 години

Умньо, преди да даваш акъл, научи най-напред правописа! Какво ми пишеш исток, Изток е правилно, паток такъв!

5

Анонимен

преди 5 години

Нашите русофили толкова са спрели горките че още се прехласват по страни затвори като Северна Корея и Беларус.

4

Да се знае

преди 5 години

НА Исток от централно Европейския разлом е наредено да управляват 100% отговорни ръководители .РАзлома отсича ГДР от ГФР ..на исток от границата ГФР - ГДР управляват 100% отговорни ръководители .Ако от тях има предатели вкл подставени лица платени шпиони и идверсанти като ЕЛцин и други с е наказват тежко след смърта.

3

Анонимен

преди 5 години

Украйна смени курса и обедня още повече. Сега и дават пари за оръжие да се бие с руснаците. Мизерия и война получи от Европейския съюз.

2

Анонимен

преди 5 години

"Живеем в демократична страна" - глупости - руснаците са ви хванали за топките затова сте най-изостаналата държава в източния блок.

1

Анонимен

преди 5 години

И Тодор Живков сменяше премиерите, министрите. Постоянно имаше реформи, нов икономически механизъм, самоуправление и гласност.