23

Жибор

преди 5 години

Парите,с които можеше да се изградят много обществени паркинги и тоалетни ги обраха комунорусофилите и ги дадоха на своя Кремълски шеф,за да развива ядрените си технологии и да има с какво да ни бомбардира,ако стане нужда разбира се.

22

Анонимен

преди 5 години

Такива трябва да станат цените не около Националния стадион,а около стадиона на ЦСКА и не за 9 часа,а за 1 час!

21

Пешо

преди 5 години

Чудесно! Крайно време беше тази *** там да се разчисти. На когото не му харесва, да оставя колата и да се качва на градския, колелото или кракомобила.

20

Анонимен

преди 5 години

Не го разбирам това. Влагат стотици милиони в пътища и правят всичко възможно никой да не иска да ги ползва. Синята и зелената зона са направени така, че да пречат на работещите в центъра да ходят с кола. Но в същото време градския транспорт е бавен несигурен и скъп. И има общо два буферни паркинга в София.

19

Анонимен

преди 5 години

Щавенето няма спирка!!!*** го дерат така както турчин не го е драл.П.П. А собственика на Олимпик застраховки ЕТ се оказа...........човек на Маргините.Ох на батя зайчИтЪтЪ, пак опънаха редвият *** както едно време........О-ЛИ-ЛЙйййй

18

Анонимен

преди 5 години

В Шопия от ден на ден става по-зле във всяко едно отношеие. Аз вече я напуснах!

17

Анонимен

преди 5 години

За жалост в София почти няма обществени тоалетни. В чужбина има и са безплатни.

16

Край

преди 5 години

При някой мачове стадиона се събират към 40-50 хил. човека. И къркат основно бири. На стадиона си има тоалетни, но и на паркинга хич не са излишни. Големи хубави лъскави ке не фи. Щото изсъхнаха дърветата около стадиона. Та 80 хил не са кой знае какво. Ще има обществена поръчка - като можеш цани се и ги направи за 79хил. Кражбите си ги представяте доста по елементарно отколкото реално стават.

15

до 17

преди 5 години

Вместо да се правиш на остроумен, пробвай да си направиш тоалетна за 80 хил. Само да не се окаже, че си построил къща за тази сума. Защото съм бил в тази до НДК и не бих я оценил на толкова, колкото и да е съвременна.

14

Край

преди 5 години

Ми различна е от вашата скована от дъски и с дупка отдолу. *** е дълго да ти обяснявам.

13

Край

преди 5 години

Всички възможни средства за намаляване на колите в София наполовина са оправдани и за съжаление ЗАКЪСНЕЛИ.

12

Край

преди 5 години

АААА забравих тука са тия дето искат да има безплатни удобни паркинги навсякъде където им е необходимо. Ми няма. И няма и да има. В САЩ паркинга е безплатен само там където никой не иска да паркира. Където всеки иска - цената е от 35 долара за първия час. После по 30.

11

Край

преди 5 години

Привържениците на "безплатното" да почват да плюят сега.Умния човек знае - трябва да е платен паркинга и цената да е такава, че когато му потрябва да паркира да има поне три свободни места там.Бедните са като вятъра и това е щото са глупави.

10

Анонимен

преди 5 години

2 лева за половин ден?! Факюбе, така нищо няма да постигнете! Трябва да са десет пъти по-високи цените, за да се замислят миндилчетата да си оставят автомобилите там.

9

Да попитам

преди 5 години

Още ли можем да се рем безплатно? Докога герб ще търпи такива самоволности? Необложеното ла йно - трън в устата на гербераста.

8

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

7

Анонимен

преди 5 години

В град с население от 1.5 мил. Има десетки подземни и надземни гаражи. В Германия. Тук нямали пари да се изградят , а се кара на изнудване от общината.

6

NoName

преди 5 години

8 лева на ден хахахаха та те хората изкарват толкова за цел ден работа, Шегаджий

5

Анонимен

преди 5 години

80000 НЕ Е ГОЛЯМА КРАЖБА, ТОВА Е ДРЕБНА РАБОТА ЗА НЯКОЕ МЛАДО ГЕРБЕРЧЕ. ИНАЧЕ ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ ЗАПОЧВАТ ОТ МИЛИОН НАГОРЕ И МОГАТ ДА СТИГНАТ ДО 4 МИЛИАРДА (КАКТО БЕШЕ ПРИ КТБ) това вече е кражба за стар печен лъв от ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 5 години

Какъв е тоя *** за 80 хил. лв. бе? И после 2 лв. ползването и защо ще пикаят до него..