7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3"Как са ги забелязали сред 1,3 милиардa?"---Ми, как с оптика. Те и там си имат лупи, микроскопи ...

6

Анонимен

преди 5 години

"Стотици загинали при тежки наводнения в Индия."---Еми, ще им пратим ХИЛЯДИ от нашите индобългари за компенсация на загиналите ...Имаме си, ще помогнем да не се обезлюди Индия. :)

5

Берлин

преди 5 години

Горките хора. Бил съм в Керала, невероятна красота е. А в БГ заваля едно дъджче и цяла София беше под вода. Представям си, ако имахме монсуун сизън...

4

Анонимен

преди 5 години

Наскоро гледах в едно филмче от там.Бедно семейство.Няма какво да ядат,носят парцали живеят в колиби.Защо колиби?Ми щото са 28 човека.Едно малко семейство.Всички жени в детеродна възраст бяха бременни.Въобще не им дреме.Цял ден ровят по бунищата,ловят риба в реката и правят деца.В един момент тази безотговорност се плаща.Щом се раждат много като дойде време за умирачка и ще умират много.Проста аритметика.

3

Анонимен

преди 5 години

Как са ги забелязали сред 1,3 милиардa?

2

Анонимен

преди 5 години

"Стотици загинали при тежки наводнения в Индия"---Стотици ... на един милиард (1,000,000,000) население. Ми то няма как да го сметнеш в проценти, бе, Зелке! Виж, ако Марица залее Столипиново... все си е по-друго. И по-весело. :)

1

ПЕНКО

преди 5 години

ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ Е МОЙ БРАТ ПО ВСЕЛЕНА ! ВСЕКИ РОДЕН РАЗУМ Е РАВЕН НА ДРУГИТЕ И /ЯСНО / НА МОЯ !!! НО НИЕ СМЕ 6 МИЛИОНА НА 111000 КВ. КМ. - А ТЕ СА 1 300 000 000 НА КОЛКО КВ. КМ ...А ??? 10-15 БЪЛГАРИИ... Е ... И !!! А НАШИТЕ СТОТИЦИ ЗАГИНАЛИ ПО ПЪТИЩАТА НИ ?????