28

Анонимен

преди 5 години

Мизерни скотове.Сега пак ще оставят маса *** по пътя след себе си.Дано пътна полиция ги направи разноглед.

27

Без коментар

преди 5 години

На Капитан Андреево нашите проверяващи са тромави и мързеливи.Турската граница се минава за 20 минути докато на българската се чака около пет,шест часа.

26

Мда

преди 5 години

Бягат през глава от рая на Зетя и Родата.

25

ГНЕВНА

преди 5 години

До АнонименТи май си зле с географията .Турция не е само Анадола.Ако поне веднъж си бил там ще говориш по друг начин.Но какво да де прави простотията ходи по хората.

24

ГНЕВНА

преди 5 години

До ДамТи си много зъл и лош човек.Не познаваш тези хора ,но ги проклинаш е то се връща към този който го казва .Заслужаваш си го.Какво се чудя ,мнозинството от народа ни са проклети и за това търпим тазе *** да ни управлява.Свестните един по един са през терминал 2.

23

Дам

преди 5 години

Да гният, техната вера...Не 6, 24 ч поне да чакат на границата, да изпукат от жега...Прошляци, не могат да си вземат самолет, като бели хора(що па бели ама) ами трябва да ни тровят въздуха с тия нашествия като скакалци-вредители...Те са ис вредители всичко от тая религия ама...

22

Анонимен

преди 5 години

"великите" турци отиват да слугуват в "лошата" ЕВРОПА

21

Анонимен

преди 5 години

Не се казва гастербайтери с наркотрафиканти

20

от CидниАав$тралия

преди 5 години

и това какво късае нормалните хора? Колко дълга опашката от турци през Ав$тралияя има например?

19

Анонимен

преди 5 години

На тези екскурзианти дядовците и бащите им изградиха Германия от руините на ВСВ. Ако не бяха дедите и бащите им германия още щеше да е в руини. Дядо ми е искал да отиде да работи след воината в Германия но комунистите са му отказали. Затова Германците им имат уважение на Турците както на деите и бащите им така и на синовете и дъщерите им.

18

Анонимен

преди 5 години

Правят ли дезинфекция на автомобилите им при влизане в България?От Анадола по принцип освен имигранти идват и доста зарази.

17

Анонимен

преди 5 години

Какви ли миризми се разнасят там............

16

Ханс

преди 5 години

Немците щели да снимат филма Холокост 2 /Газификацията на фесовете/

15

Истината

преди 5 години

А защо не пътуват със самолет при тези ниски цени за ранна резервация? Отговор: защото не може да мъкне повече от 20 кг *** и не може да се покаже с хубава кола пред роднините! Чисто новите им коли са пълни с торби с булгур, чай, сирене, което мирише на чорапи от топлото, както и евтини дрехи, стари вестници за горене и буркани с всякаква консервирана гнус.Хак им е!

14

Морски

преди 5 години

Свобода за Мария Бутина!!!НЕ на американския фа,шизъм!!!

13

Бай Иван

преди 5 години

Да ги таксуват двойно и без това не плащат глоби за пътни нарушения и винетки ;) !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Не може от турчин да чакаш благодарност или да се впише в обществото, в което живее. Такъв им е манталитета и религията.

11

чист ариец

преди 5 години

До Анонимен50г живеят в Германия, поколения са се родили там, но си остават манерки.Те мразят германците, нищо че са им дали и дават всичко. Казват, че не са народ, защото изхвърлят децата си, щом станат на 18 и изхвърлят родителите си в старчески домове щом остареят. Няма как да му промениш мисленето на такъв. Нали ги виждаш по филмите, цялата рода живеят в една къща и ако някой напусне, свършва света.

10

Анонимен

преди 5 години

Голяма част от тия за 30 години даже не са научили немски. Великата нация.

9

дедо Пешо

преди 5 години

До шопКато деца ходехме на Околовръстното да ги гледаме като пристигат и заминават. Тогава в София се движеше тук-там по някой Московец, та тези коли ни се струваха като самолети. Движеха се в групи по десетина.