49

Мнение

преди 5 години

Ага йн тинза кой работиш? За застрахователите ли или за нас българите, за чийто интереси ние ти плащаме заплатата да защитаваш? Въпросът важи и за другите назначени от нас суверенът работници в КФН!!!

48

Българин

преди 5 години

Не мога да повярвам в каква държава живеем??!! Някой си отваря фирма, посредством държавната администрация, която е длъжна да упражнява цялостен контрол и изведнъж фалира завличайки 250000 души, на които държавата казва оправяйте се сами!??? Ми то всеки може да си отвори такава фирма по тая логика и да фалира и да точи!!?? Колко пъти в годината трябва да се сключва гражданска отговорност!!??? Докато се наяде мафията ли????

47

Анонимен

преди 5 години

Това е много голяма шашма с тези застраховки въобще. Ами защо са токова високи обещетенията, всичко да се намали и полици и обезщетения. Това е абсолютна давалераджийница с тези завишени полици.

46

Гост

преди 5 години

Всички ожилене пред КФН. Оставка и да се махат. Взимат над 10 000 месечно заплати за какво? Очаквам фалити и на пенсионни фондове, особено чуждите, дето не знаем къде ни изнасят парите за втората пенсия. Тая чума Агайн пак ли така ще каже. Да се омита.

45

Ха-ха

преди 5 години

До Буги БарабатаТези поне още в името си са обявили на Господ да се надяваш. Един вид са по коректни :)

44

...

преди 5 години

ахаххаха да бе не била българска ...Фирмата е на маргините същите който държат и бул инс .ГФ е прибрал милярди през тези години ,като сте сключвали нова го е взимал 15 лв към го за да ви подсигори гаранция ако фалира някоя компания но сега се отмята.Всичко стана заради нашата държава олимпик беше компания която нямаше задължение за разлика с лев инс и озк с по 40-50 милиона лв Държава ги фалира нарочно за да могат да приберат парички към гф 275 хиляди коли оставт без го сметнете сами по 15 лв.

43

Край

преди 5 години

До Влади - Ще ги обезщети Бойко с моите и твоите пари. С тия пари обезщетиха и тия дето имаха пари в КТБ. От КТБ ги взеха Той, Кой Бареков, Доган и цялата пасмина политици а после вложителите ги обезщетихме аз и ти и ти и ти и ти и

42

Влади

преди 5 години

Ако излязат тези 200000 измамени и ревнат под прозорците на Бойко, той със сигурност ще клекне и ще намери пари да ги обезщети!

41

Анонимен

преди 5 години

Сладурчета! Нямали пари за премии, а за безплатни екскурзии в чужбина, тиймбилдинги и пр. кьорсофри имат! Сега се правят на пръднали в рейс, т.е. някой фалирал ,стават такива неща, а вие давайте пак пари. Дъравата ни ЗАДЪЛЖИ да пълним джоба на частни застрахователи, а сега не я ***. Кога ще скочим с тоягите?????

40

бати Боко е велик!

преди 5 години

Ей сега ще открие 2,75 киломера нова 'магистрала' между Малко Мухово и Големо Мухово - и света ще си дойде на мястото и всички гербери ще отидат да галсуват пак за него! Е дано между тези 170000 'щастливи клиенти' дано няма герберски гласаоподаватели че май няма да си пуснат бюлетината за мошенника...

39

Анонимен

преди 5 години

До nekojЕ, 160 милиона ме е лоша сума нали така? Ще поизтупат 'брашнения чувал' още веднъж. А че Олимик са си внасяли в нашия т.н. "гаранционен фонд" (нали на стикерчето ми има такъв стикер - погледнете всички засеганти!) а ни пращат ца се оправямае в Кипър е повече от чудовищно нахално! Когато искат да взимат пари - взимат 'без формалности' - когато трябва да се дават - ходете в Кипър, при Арменския поп и където си поискате. Това управление просто една ракова стуктура която смуче от всички!

38

nekoj

преди 5 години

На 10 Май (днес е 17 Август) е ясно че не важат застраховките. Но обявяването се обавява преди два-три дни. Не е ли 'интересно че не е тогава - а сега след като бяха обявените новите цени на Гражданска отговорност??? Ако ми бяха казали миналата седмица - щеше да ми стува със 100 лева по малко - а и на останалите 170 000 застраховани при Олимпик!!! С една малка сметка - ако това бе станало факт миналата седмица (дори не Май!) застрахователите щяха да спечелят - 157551000 лева по малко! Мафия!

37

Анонимен

преди 5 години

Така инструктор Радослав Радев и Нязи Моллов станаха прочути с купуването в град ловеч гледаите и триите тия измамници така лъжат децата

36

Потресен

преди 5 години

Мизерници. Бойчето и цялата клика около него не им дреме за неволите на народа. Те имат служебни коли закупени с наши пари, със застраховки платени от нашия джоб, заредени с гориво от нашия джоб, охрана платена от нашия джоб, скъпи командировки платени от нашия джоб десетократно по високи заплати, пак от нашия джоб.

35

Армееца

преди 5 години

197500...олимпийци ........да не би да съ същите ог КТБ .....чакайте да си видя и мойта......

34

Мене

преди 5 години

Живеем в подобие на държава. Няма кой да се застъпи за обикновения гражданин. Държавата е много активна само тогава, когато има да прибира. Парадоксът в случая е, че държавата нон-стоп лапa...

33

Край

преди 5 години

Наглостта е налице ОБАЧЕ има нещо по-интересно.Всички общини, държавни органи и предприятия са ДЛЪЖНИ да си застраховат колите и сградите. И сега: Питане до ВГоранов - Колко държавата е дала за застраховките последните 10 г. и колко обезщетения е получила????Разликата е поне 10 ПЪТИ в полза на "застрахователите".Става въпрос за няколко стотици милиона НАШИ пари.Сопи ли нема, павета ли нема, мъже ли нема в България?!!

32

Анонимен

преди 5 години

Цинични, нагли! Значи раздавате лицензите на всякакви? А гаранционния фонд? От май месец знаете, хората плащат, а вие траете! Пореден сценарий за гепене може би? Колко станаха?

31

Анонимен

преди 5 години

Again или я пак.Има си българско законодателство и всяка една компания, фирма и т.н. трябва да го спазва. Ако в Албания няма гаранционен фонд и тази ще допусне и албански застраховател на бг пазара, фалирва и ще ни прати в Албания да си търсим парите. Тази ще не си ходи в Албания с мъжа си да развиват местния застроховател пазар!

30

Буги Барабата

преди 5 години

Следващите гръмнали ще са Дал бог...нещо си, там бая повече ще изреват!