77

време разделно

преди 5 години

Предвид активността на Кутевките стигам до извода че БСП са поели курс на Хакерска борба срещу държавата. Време е ДАНС да се намеси и да окошари активистите.

76

Башка Луд

преди 5 години

Е няма такава държава!Ние сме е..си овците, стрижат ни, е..т ни, а ние си траем!Надписът на народното събрание трябва да е "к'во толкова". Сринаха се държавните сървъри-"к'во толкова", теч на мазут по крайбрежието-"к'во толкова", уран във водата-"к'во толкова", фалит на застрахователна компания завлякла 200000 човека-"к'во толкова"!Важното е на ракията и салатата да не посегнат! Е няма такава държава!

75

Анонимен

преди 5 години

ЛИЧНИТЕ НИ ДАННИ СЕ ПАЗЯТ В СЪРВЪРИТЕ НА ЦРУ ВЪВ ВАШИНГТОН.Е, ВЯРНО, ЧЕ ТАМ ЧЕСТО СЕ РОВЯТ ПРЕСПОКОЙНО ХАКЕРИ ОТ РУСИЯ, НО К`ВО ТОЛКОЗ...

74

Анонимен

преди 5 години

В случая пазят и лични данни са просто една меъафора.

73

афис

преди 5 години

Спокойно! Личните ви данни още по подробно са в компютъра на МВР! Дори преди година тук блесна скандал, че чак в Кремал имали достъп до тях!

72

Munchen_DE

преди 5 години

Верно не работи. Проверявам всичко, защото в БГ ако някой ми каже, че Слънцето е изгряло, ще изляза да проверя.Търговски регистър? Фалит на застрахователна компания? Дълга отпуска на управляващите на фона на всичко...Всичко се срива и пада като плочки по време на ремонт на баня!

71

корупция

преди 5 години

При управлението на ,Шайката ГЕРБ, всеки ден се случват скандали.

70

Анонимен

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА СЕ СРИВА, А Г-Н БОРИСОВ ПРАВИ РЕКЛАМНИ КЛИПОВЕ ПО ПЪТИЩАТА.ПЪЛЕН ЦИРК. СЦЕНАРИЯТ Е СЛЕДНИЯТ: СПИРАТ ПЕТ-ШЕСТ КО.ЛИ НА НЯКОЕ ПРАЗНО МЯСТО НА МАГИСТРАЛАТА "Х", СЛИЗА БОРИСОВ, ДЕСЕТИНАТА ГАРДОВЕ И ДЕСЕТИНА МАЗНИЦИ ОТ ШАЙКАТА. ПРЕД ЕДИНСТВЕНИТЕ КАМЕРИ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА ИНФОРМАЦИОННА (РЕКЛАМНА) служба Борисов ръси серия мъдрости. на заден план специално докаран багер товари две-три кофи пръст на единствения рекламен камион и това е. Е после Борисов величествено наблюдава работата на б

69

cky2kbg

преди 5 години

Излязоха данни на връзки с членове на правителството с крими контингент. Правосъдно министерство - на кой криминал са дали гражданство, грао е същото. Търговския регистър.... да се заличат имената и връзките в съмнителни фирми ....Иначе работим усилено по електронно правителство.

68

Бож.

преди 5 години

Червясалата червена мафия посяга на цялата държава,та на личните ни данни ли няма да посегне??!!

67

Стою

преди 5 години

Цялата държава тотално се срина , а ние коментираме за срив в сайтовете на институциите. Де дребнавост , де.

66

Анонимен

преди 5 години

Сайта си работи перфектно, пореден фейк.

65

Анонимен

преди 5 години

Това вече означава организирана атака срещу България.... вероятно изпълнена от тези, които "избраха" Тръмп за президент. Правете си изводите, някой мъти водите нарочно. А фабриката за *** работи на пълни обороти.

64

Анонимен

преди 5 години

Вежте как пише в сайта ня Боец зя ТР.

63

пипи дългото чорапче

преди 5 години

А в София дали има арменски поп да се оплача на него

62

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Моля напишете кое не се е сринало да знаем че вече ми писна

61

111

преди 5 години

Къде се скри комисарката по цифровизация на ЕС?Голямата уста!

60

Анонимен

преди 5 години

Тиквичке, къде си? Държавата се срива, а ти мишкуваш.

59

Петко

преди 5 години

370 млн за нова паспортна служба.. очакваме цената на новото "национално" хранилище на данни ... а имаше една, май беше балтийска република, която май за 50 млн си направи т.нар. електронно правителство!!!

58

Анонимен

преди 5 години

Каква отговорност ще понесат ръководителите на агенцията по вписванията и ГРАО. Сигурно политическа - един вид никаква. Някой ще докопа личните ни данни и други данни и ще злоупотреби! Този някой или бандата задължително трябва да бъдат хванати и доживотен затвор. Връщам се на ресорните ръководители - те при доказана вина трябва да бъдат осъдени със сериозни присъди. Уволнението е награда.