23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Разбира се, че са глупости, като видиш някой простьо и селчо, който вярва в тъпотиите от статията- бягай от него с 300 км в час, това е... друго спасение няма за малкото нормални останали!

22

Еднорога до Елфа

преди 5 години

Вече и аз съм при Алф, вс. е точно!

21

Анонимен

преди 5 години

Ле-ле, ле-ле! Ако ви прочете Банкянският Тиквун, пардон Нарцисист, лошо ви се пише!А, иначе, че си е вампир, вампир си е. И около него министърки-вампирки ...Няма да споменавам имена, да не се засегнат другите вампирки.Ама, колко нежно са го измислили да им викат: "калинки". :)

20

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни глупости е всичко написано!Шарен свят голям,има от всичко,не може непрекъснато да са радостни хората при тези заплати и стрес.

19

сори хм

преди 5 години

все се намери някой вампир или вампирка дс оакат ,,пейзажа,, ами акайте си на дондуков не къде ви ,,сърби,, сори хм

18

и не лъжете

преди 5 години

,,вампирски коментари,, на вампирски гърнета похлупака им енергиино вампирски аман от вампири по форумите като сте криви с криви похлупаци свалете си очилата да гледате правилно хората не криво аман от ,,вампирясали,, ,,вампири,, не пия човешка кръв шегувам се

17

Анонимен

преди 5 години

Всеки има поне по няколко колеги от всеки един от тези три типа. Изнервят те, колкото и да се опитваш да не им обръщаш внимание. Освен това, създават напрегната обстановка.Молете се у дома да има само един енергиен вампир, защото иначе ви е спукана работата.

16

отминавам ги

преди 5 години

този който е писал статията сигурно е от ,,вампирите,, не си правете евтина ,,реклама,, не сме в средновековието пуснете други реклами не вашите бози

15

Елфа

преди 5 години

Търся вампира и еднорога, ако ги откриете обадете ми се, аз съм при Алф!

14

Анонимен

преди 5 години

До 65Ей, чак ти било гадно. Ми не, не ми се е случвало, не се е случавало на всеки. Може да си представяш каквото си искаш, всичко е в твоята си глава и не си мисли, че другия не усеща какви "хубави" мисли имаш към него!! Затова един и същ човек ще бъде възприет като нехаресван или като любим. Както видяхме по-долу друг казва, че с който и да общувал се чувстал "зле". Всичко е във вашия си "телевизор"!Усмихни се искрено и ще ти се усмихнат искрено!

13

65

преди 5 години

За едни това е глупост,за други истина.На всеки се е случвало по време на разговор с някой ,да бързаш да си тръгнеш,щото ти е гадно.Четох ,чев присъствието на такива хора,трябва да си представиш че си покрит с розова пелерина -подобно на мъгла.Или ,че м/у теб и вампира има стъкло.Аз имам колежка ,която месеци наред ме тормозеше така,дори и когато ми говореше усмихната.В неино присъствие,ме болеше гърбът,краката ми се разтреперваха.Беше ад ,но се справих

12

Анонимен

преди 5 години

Голям вампир е омбудсман, също от БСП, също Ралица, сощо много и много.

11

Анонимен

преди 5 години

Като търпиш тормоз заради една къща, си мазохист.Не ща му къщата не ща му парите, искам само да съм здрав! Моето богатство се крие в самия .., но той иска и него да вземе. Като прахосмукачки са към позитивната енергия.

10

Анонимен

преди 5 години

...Ми той ми се води баща, ама само по документи. Кво да права? Ипотекира къщата, която беше на майка ми. Лесно е да се обвинява, трудно е да се даде удачно решение!...___Няма готови рецепти.Всеки носи решението в себе си.Като търпиш тормоз заради една къща, си мазохист.

9

hahhhha до таласъма

преди 5 години

Ами ти като "ВЕЧНО си с кофти настроение", от къде на къде другите ще са ти виновни??? Дето се вика на кривото гърне, похлупака му е виновен!

8

ТАЛАСЪМАААААААААА

преди 5 години

До ВАМПИРАААААААААМа има ги такива наистина, ня'я майтап. Мен все ми смучат пауъра и си ходя вечно с кофти мууд.

7

ВАМПИРААААААААА

преди 5 години

Изперкали сте, хора!

6

Анонимен

преди 5 години

Никой не те задължава да държищ енергиен вампир в къщата си.Сам/а си си виновен/а.Ми той ми се води баща, ама само по документи. Кво да права? Ипотекира къщата, която беше на майка ми. Лесно е да се обвинява, трудно е да се даде удачно решение!

5

Анонимен

преди 5 години

Никой не те задължава да държищ енергиен вампир в къщата си.Сам/а си си виновен/а.

4

Анонимен

преди 5 години

Игнориране на подобни люде.И те се свиват като спукан балон.Абе игнориране, но като ми е в къщата и прави всичко възможно да не се възстановя. То ден да беше.... Вече сили като че ли не ми останаха! Ден и нощ ментален тормоз, това и в съд не се доказва, а е най-големият тормоз.