10

Obic

преди 5 години

Да вярно е ако си имаш работа с нас тоест със СКОРПИОН лошо ти се пише но ние така искаме да се претпазем не ни казвайте че сме били незнам си какво защото после много има да ни търсите

9

Анонимен

преди 5 години

Да обичаш скорпион е цяло мъчение. Сприхави, злобни, отмъстителни,ревниви, мнителни. Голяма любов пада :-)

8

Анонимен

преди 5 години

Аз съм телец и обичам скорпион

7

Анонимен

преди 5 години

И аз и жена ми сме скорпиони.Няма такъв екшън и тръпка:-)Във всяко отношение!

6

Анонимен

преди 5 години

В зодиака сексът и любовта са на различни места. Какво искате? Не може от всичко по много. И аз имам някакви впечатления от двойка: жена скорпион и мъж дева. И двамата кръшкат, и двамата са властни, и двамата се скатават от сериозна работа, и двамата изглеждат добре на външен вид, и двамата обичат четките и публиката, и двамата имат много ограничен кръг от близки хора покрай тях.

5

Анонимен

преди 5 години

Жените скорпион са страстни,но неспособни да изпитват любов.Привързаност-да.Ако ви бива в кревата ще се радвате на доста време разнообразно мандърсане.Искат деца,но не знаят какво да правят с тях.Ако пък сте с хубава фигура,парички и можете да и задоволявате току виж решила ,че сте нейният човек.След известно време ще откриете и разни неприятни черти-нарцистичност,егоизъм,тъпота,мързел прикрит с избухлива деструктивна енергия,желание за господарстване често доста грозно.Горе-долу тва е.

4

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 4А па на тебе ти се иска ама ти не стиска

3

дрън дрън

преди 5 години

вижте не ме интересуват вашите глупости и да ми казвате дъра бъра

2

Анонимен

преди 5 години

Знам една Скорпионка и мъж от зодия Дева, които скоро празнуваха 40-годишнината на брака си. Доколкото мога да преценя, живеят добре, бракът им е спокоен, синът им е стабилен, интелигентен, възпитан.

1

Анонимен

преди 5 години

Скорпион и риби лоша комбинация