23

Белене курорт

преди 5 години

Оказва се ,че Белене разполага с единствената отлично подготвена площадка за изграждане на два- 4 до 6 мощни реактора. Нямало такава готова в Европа та чак до Китай..ПО този повод да с е внимава..АКо аверчетата на Тиминужка ограбят още два пет билиона $ площадката вече НЯМА ДА Е ТАКА АПетитна.

22

Анонимен

преди 5 години

Правилно, блокируйте!На хер вам ток, гледайте чушки

21

Кротко

преди 5 години

Изграждането на 4 - 6 ре

20

JJIvanov geolog

преди 5 години

Направете няколко сондажа за лечебна топла до 49- 52 градуса минерална вода в Белене.Има писмен доклад до Министерски съвет . Белене има много ценна златна свещенна лечебна вода в река Дунав на плажа между хотел "Престиж: и моста./реката размива златна лечебна хуминизирана жълта глина.укрепва рязко имунитета на къпещите се ..

19

Анонимен

преди 5 години

Американският посланик дал ли е разрешение? Турция сега страда от санкции, а Тръмп каза на Меркел, че те пазели Германия от Русия да не я изяде, а Германия правела гешефти с Русия без разрешение на Тръмп. Каза им, че са окупирана държава и политика и икономика трябва да следват линията на окупатора.

18

МИЛАТА ТЯ

преди 5 години

ВСЕ ПО ТЪПО И НЕРАЗБИРАЩО ЗАПОЧНА ДА ГЛЕДА НУШЕТО

17

URA

преди 5 години

Инвеститора е Пенка .Пенка Гинка и Нуша .М.... в.... д.........

16

Анонимен

преди 5 години

Тя си подаде оставката, като се разбра, че е приятелка на Гинка, ама пожарникарката от Банкя, не я прие.

15

Пфууууууу

преди 5 години

Сириозну!

14

До 13

преди 5 години

Кой народ?Ти и аверите ти от НПО, финансирани от USA посолството и Сорос ли?Нещо си се объркал.Клакьорите, които помагаха на Тиквата да прецака Белене всичките бяха на хранилка на горните. Обаче вие не сте народа а само мюрета, пуснати да крякате и да подвеждате...Ай у лево

13

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

12

Joko

преди 5 години

И таЯ и онаЯ и всички които ни управляват са отчайващо невежи и *** ! Очевидно отново са планирани пари за крадене !

11

москвич бракма

преди 5 години

Тия не са добре може ли ,21 век да си купиш руска бракма москвич ами ако гръмне като Чернобил кой ще е виновен

10

Анонимен

преди 5 години

Тия хора като Теменужка ме учудват с некомпетентността си. Тя изобщо прочела ли е че от 22 август т.е. след 6 дни в САЩ влиза в сила " Закон за защита сигурността на Америка от агресията на Кремъл" ЗЗСААК. Та в този закон съвсем ясно е казано, че който се заиграва с кремълски енергийни проекти директно си навлича санкциите на СЙЩ както фирми така и частни лица като Теменужка. Та ако гербовците искат да закопаят България заедно с Русия могат да продължават в същия дух.

9

Анонимен

преди 5 години

Бързат да си приберат комисионните ! - бързо,Белене,Летището ,Земята - Няма Род и Родина само безгранична Алчност !Гнусни сте и черАвите няма да искат да ви ядът

8

Логика

преди 5 години

Между другото , Белене е започната преди АЕЦ на Румъния и Турция ! Те ги завършват ние още мислим !

7

Логика

преди 5 години

Теменуго, който полива та говориш за " двата реактора в кашони" като ваши ! Може ли да ги продавате без разрешение от производителя ? Може ли да извикате две китайчета и един филипинец да ги сглобят и да ги пуснете на своя глава ? Щото производителя няма да даде гаранция за чужда сглобка , а ония с *** и клещите ще ви откажат гаранция за изделието ! Но за Белене - Чернобил ще плащаме и ще страдаме ние !

6

Внимателно

преди 5 години

До 2006 година имахме най добрата в света отлично подготвена площадка с изградени бази,пристанище, жепе,складове,столова с кухня майка.Административни сгради асфалтирани бетонови пътища. В Белене хиляди готови апартаменти.След 2006 година вижте "Първа"копка на Станишев д а се докладва какво е изградени и за какви пари./има публикации за разходи за милиарди ограбени от НЕК euro и з а откраднати реактор,парогенератори и друго уникално оборудване..

5

питат

преди 5 години

Колко милиарда неустойка плати предишния уж"Стратегически инвеститор "RWE..Колко десетки милиона лева данък плаща на община Белене и община Свищов министерство на Енергетиката..Белене пострада най много.разрушени са стотици домове..На тяхно място са изградени хиляди апартаменти..

4

хх

преди 5 години

Понеже управляващите имат СТРАХОТНА ИСТОРИЯ и ПОРТФОЛИО в инвестирането на средства по "най-добрия" начин - както казУва Нужка.........по ползотворно не помня да е било нявга