145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен, а ти какво очакваш да получиш за тъпите си коментари които са областта на простотията.

144

Анонимен

преди 5 години

До qw, ти сериозно ли? Кой кого. Всеки може да се обърка, но тук много я сгафи. Въпроса е как, да го издухат без да мирише много. Не кой кого.

143

пЕШО ТАНКИСТА

преди 5 години

От кой точно радар щял да се изплъзне Ф-35 че не разбрах?На С-400 ли? Туй е най-краткия виц.СТЕЛТ няма!И никога е нямало.Ф-117 и В2 са свалени от въоръжение отдавна.Ф-22 и 35 се водят с намален радарен силует,каквото и да значи туй.

142

Анонимен

преди 5 години

ZAGUBIXTE GI VIE TURCITE ZAVINAGI BETI SEBQ JOB

141

БГ

преди 5 години

До Анонимен 149 Само да вметна нещо.Заглавието на статията е пълна безмислица.Тук в САЩ го наричаме "Fake News".Първо бивш ген.Ставракис(стафридис) и второ по MSNBC,която определено е най-долната Фейк Медиа.Само CNN са им конкуренция.Така.че да извинява *** Василева,но това не е новина от САЩ,А от хора мразещи САЩ и нашият президент Д.Трамп.

140

анонимен

преди 5 години

Време е и други държави да последват Турция! Да изгоним Америка от Европа! И сами можем да се опазим!

139

до 144

преди 5 години

Преди няколко години по телевизия Евронюз показаха репортаж от който останах шокиран.На 8-ми март 20-на жени стояха неподвижно и държаха някакви плакати.Изведнъж дойдоха полицаи и жестоко започнаха да ги бият.Не знам защо .Надписите на плакатите бяха на турски не знам какво пишеше на тях.Това в никоя нормална страна не би се случило!Никога не бих отишъл на екскурзия в Турция!

138

Анонимен

преди 5 години

Ако САЩ спечелят на своя страна Украйна няма и да се сетят повече за Турция!И май нататъка вървят нещата!Няма вечно да угаждат на Ердоганя,я.

137

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска да дружи с руснаците.Тръмп се опита, ама не се получи.

136

наблюдател

преди 5 години

А бяха времена когато имаше Тръмп общества в България и Русия.Вижте колко елементарни са *** в България и Русия.

135

страшно

преди 5 години

Проблема с е появи когато власта в Слънчевата ни империя бе окупирана от така наречените НЕДОНАУЧЕНИ негодници/.учени мед мафиоти финансофо счетоводни мафиоти и други коити наредили да се въведе задължително образования.Дотогава се обезпечаваше охрана съгласно наредбите на БОГ САВАОТ за несъзнателно справяне с невероятно трудни проблеми нерешими по друг начин..Заради тия некадърници окупирали власта през март 1847 година сега с е чудят как да ликвидират цялото човечество.

134

Язък

преди 5 години

НАй голямата грешка на Османската империя че към 1878 година не даде всички владения без Одрин в Европа..на невероятно почтенните работливи БЪлгари .Имаха над 45 000 000 овце които охраняваха огромни региони..Щяха да пазят Османската империя от ЕВропейските проблеми и досега.Тогава имеприята на Осман бе до Индия и Испания..щСветия дух 1847 година нареди Българите да се оформят в Империя която да пази Целия свят с БЪлгарски литературен език и Черковно славяснки песнопения.

133

Анонимен

преди 5 години

Българите нямат и нормална литература. В основата на Българската литература има омраза към Османското, Турция и Турците. Тази омраза бе втълпена най-вече от БКП. До къде с тази омраза?

132

кръпел

преди 5 години

караврия .. ке падне Вечна дружба България, Русия и Турция

131

Анонимен

преди 5 години

От ГЕРБ: да разкараме Цецка от властта не смеем!

130

ccCCcc

преди 5 години

"Да загубим Турция ще е огромна геополитическа грешка!" - Много малко българи могат да преосмислят заглавието.

129

Анонимен

преди 5 години

Да живее ПКК

128

Do 111

преди 5 години

Bravo!!!!!

127

Ха Ха

преди 5 години

Значи Ванга е била права че ще има руско- турска империя!Не че руснаци и турци не си приличат по манталитет

126

Анонимен

преди 5 години

Турция ще падне.............................Ердоган е луд диктатор!!