283

Анонимен

преди 5 години

в държава има 3 мафиотстри структури които я съсипват: - полицаи - съдии - политициНАРОДЕ, събуди се и се осъзнай

282

Хюч

преди 5 години

ОСТАВКА на лъжливия полицай дето обясняваше как не бил дрифтил!!!

281

.

преди 5 години

На 21 години *** съм , карам от 4г. ежедневно и никога не съм си позволил да се правя на шофер. Не е до държавата, а до собственото съзнание на ..ото.

280

Meri

преди 5 години

Долна ***,но явно и бащата не е стока,жалко за децата!!!

279

Българите

преди 5 години

Куче,КУЧЕ.....кука дано да срещна синчето ти-беден е българския речник да ти опиша какво ще направя с него.....ще се моли....и пищи....крачетата с двете ръце ще му откъсна на този състезател

278

Мачете

преди 5 години

Тва ако бях на мястото на момчето ще го намеря и лично ще му отрежа крака бавно на части, дясният. После и топките да не се размножава тая гад. Докато чакаме на полиция и съдебната система възмездие няма да има. Или се прави реформа и се връща смъртното наказание, законите стават Крумови и важът за всеки без значение обикновен човек, кънкьор или пикльо на шеф на МВР или всеки почва сам да се справя като в дивия запад.

277

Xxx

преди 5 години

Аз съм съгласен да го оневинят ако върне кракът на момчето. Но за съжаление в нашата страна е възножно едното но не и другото.

276

Анонимен

преди 5 години

На пангара

275

До бащата....

преди 5 години

на комплексирания ***.Най-хубавото на тази статия е,че личицето на синчето ти цяла България го вижда.Включително и от такива като мен.

274

Анонимен

преди 5 години

Може и да не е дрифтил, ако нямаш опит и на мокро караш като на сухо (дори в рамките на ограниченията) и излиаш от завой на кола с предно и без ESP може дa ти тръгне задницата да се пързаля (това се оправя като подадеш газ за да изправи ) но иска много опит... Можеби малдите шофьори трябва първите няколко месеца от книжката да не им дават да карат без придружител.....

273

От

преди 5 години

Като искат да дрифтират да ходят на безлюдни места да се трепят тия не в населяни места.Писнало ми е от такива идиотчета.Всяка вечер форсират пилят гуми в населени места органите никакви ги няма.Тотално анархия.

272

Разгневен

преди 5 години

Кой да си е по леглата бе многознайко.Да не са 10 годишни деца. Ти на 17 годишна възраст в девет вечерта ли си лягаше? ЗАТВОР за джигита.

271

Трак

преди 5 години

Това беше преди седем години , но щом не са ваши близки , какво ви дреме.Ще кажете , че на всеки може да се случи , но този герой е бил предупреждаван за гаменското си шофиране.И познайте как са се държали катаджиите с него , остави го този , той е от наще.Ако това не са либерални ценности , здраве му кажи.

270

Трак

преди 5 години

А помните ли прокурорското синче , дето уби двама пешеходци до подлеза на бул. България при ластик с аверче.Пак беше мокро и заради това го наказаха с три години условно.Браво на петричани , а тези дето ги плюят , молете се да не ви блъсне синче , че тогава ще разберете яда на хората.На прав път , да се качиш на тротоара става само с ръчна.Даже при аквапланинг колата се движи по права линия.В Германия тоя щеше да лежи поне десет години и цял живот без книжка , но иначе били либерални , нали

269

443

преди 5 години

Може би ако си бяха по леглата по това време на деня....

268

Белене

преди 5 години

Така е тате има колеги и приятели няма проблеми. А пикльото си гази и няма да е наказан. Знам от опит

267

Анонимен

преди 5 години

Нямали разрушен парламен и министерства няма да има оправия

266

White dale

преди 5 години

Шиб***но ***...може и да се е правил на дрифтър, но сигурно ще го покрият заради татко му...дали ако му откъснат крака няма да е най-добре? Десния, та да не може да кара повече

265

Redhorn

преди 5 години

Ампутирания крак остава ДОЖИВОТ !Психическата травма остава С ГОДИНИ !Само си представете КОЛКО неща това момче докато е живо няма да е в състояние да направи.Приятелка/жена,работа,начин на живот и тн.и тн.всичко ще е с компромис от негова страна.И ЗАЩО ? Заради поредният агресиван ИЗР*ОД който благодарение на абсурдистан е свободен да избива комплексите си на пътя.ПОГРЕТЕ ГО ЖИВ някъде !!!!!!!!!!

264

Когато

преди 5 години

Прочета за убит ке леш от баща на потърпевш, тогава ще се обнадеждя, че е почнало да се формира гражданско общество и има надежда за нацията ни