16

Анонимен

преди 5 години

То е ясно. Щом Путин е ухажва...явно е време Австрия да е изгони в Русия. Кво толкова има сложно.

15

Анонимен

преди 5 години

Вова е5 пич!

14

Анонимен

преди 5 години

Външната министърка образована, а канцлерът млад-зелен.

13

Анонимен

преди 5 години

До 11И като са стройни и слаби (някой от работещите), кел файда от умните им матки! Какво ще оставят след себе си?! Котка, куче или осиновени деца с глупави матки. Тоест това което препоръчвате е мъртво родено.

12

714

преди 5 години

Изопачавате: Песков каза, че Путин отива на сватбата, а пътьом ще се отбие в Берлин. Нюансите правят дипломацията. Защо не сравните биографията на австрийската министърка на външните работи с биографиите на нашите първи дипломати след 10 ноември 1989? Би излязъл интересн и поучителен материал.

11

МигранткатаИма деца?

преди 5 години

Ще плаща от джоба си таксите за детски ясли, градини и училища! Ако не й харесва или ако не може да плаща - обратно, откъдето е дошла.Това трябва да се проумее. Не мъжът-пришълец е голямата заплаха, а жена му! Мъжът ще го накараш да работи, ще не ще, като му спреш помощите. Но зайкинята-готованка идва тук с мисълта, че хазната дължи издръжка на нея и на децата й.Само го погледнете - нашите стройни, работещи жени и лоените топки с бурките и забрадките, хрантутени наготово, консервативни, нагли.

10

Преди време тук един

преди 5 години

написа много точно - истинската заплаха за европейския цивилизационен модел е матката на необразованата жена.Затова, стъпи ли на европейския континент пингвинът, с ритници го изпрати във фабриката още на следващия ден. И никакви помощи - соц. фондове са плод от труда и спестяванията на няколко поколения европейци. Не са късали от залъка си, за да дойдат тук неграмотни готованки, да лежат, да ядат наготово, да се еат и да раждат и възпитават себеподобни, които да презират Европа и християните!

9

ИзходътЕедин продълж

преди 5 години

Само при такъв режим пришълките ще раждат не повече от 2 деца, които още на 4-месечна възраст ще отиват в детски ясли, после в детски градини и училища и ще получат европейско образование и мислене.А майките им ще са полезни за Европа, защото тук е нужна работна ръка, а не ударно размножаващи се неграмотни зайкини.В условията на пълен работен ден, бързо ще се откажат от бурки и шамии, защото ще им пречат при трудовия процес. Ще се промении мисленето им.

8

УМЕН

преди 5 години

Женският Щирлиц е туй.

7

Изходът е един

преди 5 години

Промяна в европейските законодателства, която да задължава пришълките (ЖЕНИТЕ !!!) да изработят пълен трудов стаж, за да имат право да живеят в Европа. Чак след като направят този пълен трудов стаж, тогава да получават гражданство. За тях отпуска по майчинство - само 3 месеца, както е било и в България преди около 60 и повече години.Да са наясно, че са пуснати тук, за да работят, а не да си седят в къщи, да раждат по 10-15 деца, които да възпитават по свой образ и подобие и да цицат соц.помощи!

6

Както

преди 5 години

се знае, Путин никога не прави нещо случайно.

5

Анонимен

преди 5 години

България била проруска и под влиянието на Путин... По двойните стандарти...

4

Анонимен

преди 5 години

Та какво всъщност иска да ни каже г-жа Кнайсъл?Мигрантите са дошли по икономически подбуди (на първо време да си поживеят от помощи, на гърба на данъкоплатците, пък после ще видим), но възниквал проблемът с тестостерона. Нямали били дом и работа, за да се оженят! Ами подарете им и по една къща! Доходи сте им осигурили - от помощи.И като се погрижат така усърдно за нуждите на пришълците, какъв ще е резултатът? Всеки от онези ще си доведе кадъна и за 10 год. ще направи 10 джихадистчета!

3

Мда

преди 5 години

Търсете еврейската следа....

2

Дядо Петър

преди 5 години

Австрийците ходиха по три пъти на ден да палят свещ, че след ВСВ се оказаха от правилната страна на желязната завеса.Но че навсякъде по света има продажници не е новост.

1

ццц

преди 5 години

Кое му е странното - Австрия всички знаем се долюбва с братушките отдавна. А и доста български куфарчета заминаха за там ............................