10

Имп

преди 5 години

Тино нино, буркана свети в червено и синьо,Знам че и за 20 лева ще ме пуснеш ***!!

9

Анонимен

преди 5 години

Всъщност в тези градове са първенците - полицаи по изпълнение на служебните им задължения. Понеже по броя на фишовете и издадените наказателни постановления ви е подредбата, а тя е погрешна.Най-джигитски се кара по магистрали Тракия и Струма, както и по морето. Но там и полицаите са явно най-неумеещи, неработещи, подкупни. Затова и няма толкова наказани.

8

Анонимен

преди 5 години

КАТ проверили 5725 коли, глобили 3100 шофьора, но пропуснали да глобят за още над 200 милиона нарушения на правилата в България същия ден. За какво ни е КАТ?

7

Анонимен

преди 5 години

това е то ***

6

Факт

преди 5 години

Няма логика да се иска събираемост на глобите, както КАТ успешно внуши на онези 80%, при условие, че КАТ глобява един на 100 хиляди нарушители и то обикновенно най-примерният шофьор.

5

Реалист

преди 5 години

Статистиката на КАТ винаги е била напълно погрешна.Къде ли най-много коли ще се движат с превишена скорост, при реалността в България - всички коли се движат с превишена скорост?Втори въпрос, дали има връзка между броя на екипите на КАТ по райони и броя на колите "хванати" от КАТ да се движат с превишена скорост?

4

Логика

преди 5 години

Основната причина е НЕСЪБИРАЕМОСТТА НА ГЛОБИТЕ ! Защо има водачи с неплатени актове и фишове за по няколко хиляди !!!! Колко пешеходци има глобени за претичкване на червено ? А колко велосипедисти за каране по тротоара или без фар в тъмните часове???

3

den

преди 5 години

Ne se uchudvam... po putq Gabrovo-Turnovo ima dosta kraiputni pametnici i dosta chesto stavat katastrofi. Golqmo burzane, golqmo neshto.

2

Димитър

преди 5 години

Друга честа причина е "несъобразена" с кратерите по пътя скорост.

1

До 1

преди 5 години

И ти ли си такъв ***, дето не уважава законите? Айде отивай извън държавата ни, *** като теб има достатъчно!!