79

Лошо

преди 5 години

Е да си научен само да ти дават,е не чак толкова,ама все някога идва Видовден!Ама ,ако ни продадат някой остров в Егея,може и да им пуснем някое юро!Ха-Ха!После е ред на Ердоганча,че и той нещо го закъса май!

78

Анонимен

преди 5 години

Селски менталитет:Вчера видях една Българка 120кг! абе тези Българки цял ден ядат! и после казват че Българи нямат пари...

77

KOKO

преди 5 години

SHTE SE OPRAVJAT,AKO SI PLASHTAT DANAZITE,NE POLZVAT PENSII NA UMRELI HORA,NE UKRIVAT DOHODI I NE SHTRAKAT S PRASTI TOLKOZ MNOGO PO TAVERNITE.SHTOTO,KAKTO SE VIDJA-SLED ,,AHU IHU-POSLE E TIHO.

76

Даола властта

преди 5 години

Каквото и да се пише тук, Гърция има по-добро бъдеще от България, защото икономиката и е по-стабилна, освен това гърците имат чувство за национална принадлежност и единство, докато ние, българите сме някаква неясна общност от противостоящи индивиди - всеки иска да заграби от другия, а престъпниците-забогатели са най-покровителствани от властта. За бедността на 80 % от българите и тънещите в мизерия села - министър-председател като нашия гърците няма да търпят и една седмица !

75

Край

преди 5 години

Гърците ясно. Обаче интересното е българите как ще се справяме когато еврофондовете пресъхнат. Това не е много далече - вервайте ми. С Излизането от ЕС на англичаните - бюджета на ЕС ще се свие рязко. Моста в Италия падна че не бил ремонтиран - италианските данъкоплатци дали са склонни да се дават пари на изток за магистрали пък техните мостове да падат.Ще живеем - ще видим.

74

Антигрък

преди 5 години

Онзи ден, в град Неа Ираклия видях как гъркиня с нормално телосложение си поръча порция четири огромна пилешки шиша с гарнитура. Аз съм здрав мъж 110 кила и си помислих че такава порция ще затрудни и мен. Естествено мааляката изяде само един и половина и останалото го хвърлиха. Дори не го поиска за вкъщи. Това е манталитет на ояла се свиняя. Тези заслужават само глад, бедност, ритуална мизерия и сръбска музика за разкош.

73

Анонимен

преди 5 години

След цялата тази политическа корупция за яко харчене на дълг и организиран фалит на държавата Гърция е ОК, а България под наблюдение за корупция. За Италия да не говорим, че там е чудо. И всичко това става под "контрола" на Брюксел и в Еврозоната при тотално очевидно отклонение от показателите.

72

Хан Тервел

преди 5 години

Гърция разполага с най-големия флот в ЕС!Докато не им го приватизират разни мултикомпании ще ги товарят с дългове...придажни политици винаги се намират.Иначе определението в статията млада демокрация за родината на демокрацията счупи всички рекорди...

71

До: Схемата

преди 5 години

Изработено е, но не в БГ.Като видя грък да слугува на БГ пенсионер, тогава ще повярвам, че БГ е добре.Никой не хленчи, но е адски примитивно да си мислиш, че икономическите трусове на съседите, няма да окажат влияние на БГ.За *** по-високо от Витоша нема.И да важен е стандарта - заплати, покупателна способност - ТУК И СЕГА.А не какво щяло да бъде, Живков продаваше мечти за нискообразованите.Колко са заемите и дълговете на БГ, знаеш ли?!Като стигнем Гърция по БВП, може да ги коментираме

70

Анонимен

преди 5 години

"но в София трудно може да намериш заплата под 1400 лв"Богатите си живеят в свой свят и не искат да видят в каква мизерия живее народа.

69

71

преди 5 години

До 71 (мене си)...МВФ и ЕБ ги съветваха да намалят социалните плащания, които създадоха с тия ЗАЕМИ*, за да могат със спестеното да си покрият дълговете...Оплете ми се езика. Не исках да кажа данъци, а заеми... нз как стана това.

68

Анонимен

преди 5 години

Ние нямаме голям външен дълг, защото почти нямаме икономика. Външен дълг се трупа с внос. Ама какво да внасяш за 3 милиона пенсионери и 1 милион роми?. И въпреки това пък вноса ни е по-голям от износа. Значи не можем да си осигурим дори вътрешното потребление с товам което произвеждаме, пък какво остава да изнасяме. Така че хич не се радвайте че нямаме външен дълг.

67

Анонимен

преди 5 години

До тези в коментарите, които се питат защо Европа ги спаси от фалита.В общи линии гърците теглили заеми и лъгали, че могат да ги плащат. В един момент признаха, че не могат и МФВ и ЕБ ги съветваха да намалят социалните плащания, които създадоха с тия данъци, за да могат със спестеното да си покриват дълговете.Тогава Гърция заяви "Не, няма да плащаме дълг, а Европа ще го плати вместо нас. Защото ако ние фалираме ще завлечем по-голямата част от Европа и тя няма избор".На практика чист рекет.

66

До схемата

преди 5 години

Ти си напълно прав с тази разлика че т.н. *** е руски ***.Забележи че тези които се изказват унизително за България величаят Русия и понякога Турция. Това е гласа на Мегалиидеа. Идеа за затриване на България и връщане на Романови в Константинопол. Така че ако е Грък да не се учудваш!

65

ld

преди 5 години

Тук се коментират, че заплататите били 600 лв да вярно е, но в София трудно може да намериш заплата под 1400 лв

64

Схемата

преди 5 години

До няма време... 51Когато си създаваш държавен дълг в общи линии караш децата ти да плащат за собствената ти некадърност и мрънкане. Вместо да ревеш, че нямаш не чакай на готово, а работи за себе си. Тия дългове няма да ти дойдат към заплатата, защото нея ти я плаща работодател, а не държавната хазна. Работете за себе си, за да не плащат вашите деца дългове. Щото сега гърците и на правнуците си оставиха тая честитка от мързел и наглост.Но *** не е по-напред като манталитет - еднодневка!

63

Анонимен

преди 5 години

До Схемата Уплашени не Оплашени, ама карай кой ти гледа в днешно време правопис...

62

паднаха в канала

преди 5 години

Не бе! Те Китайците им ги купиха!Къв Франкфурт кви пет евро?

61

Схемата

преди 5 години

До Балканите 57Като почнете да мерите перспективите на база настоящ стандарт на живот все едно това е всичко на тая планета. И още по-жалкото - на база социални плащания. Значи не е въпрос, колко един грък/българин може сам да си заработи, а колко държавата може безвъзмездно да му даде.Просто показвате, какви смешни, страхливи и оплашени еднодневки сте. Синдрома на малкия човек. Важното е да има виновен. Аз съм само ощетен.

60

до ЦИНИК 50

преди 5 години

АБЕ ПИЧ ТИ ТИЯ 400 МЛРД. ЕВРО КАКВИ СИ ГИ ПРЕДСТАВЯШ. ТЕ ПРОСТО ПУСНАХА ПЕЧАТНИЦАТА ВЪВ ФРАНКФУРТ ЗА 1 ВЕЧЕР НАПЕЧАТАХА ХАРТИЙКИ БЕЗ ПОКРИТИЕ ЕВРА /ЕВРОПЕЙСКИЯТ ДОЛАР/, КОИТО ВПОСЛЕДСТВИЕ ГРЪКА С ТРУД И СВАЛЯНЕ НА КОЖАТА МУ ЩЕ ОБЕЗПЕЧИ СЪС РЕАЛНИ АКТИВИ /ОСТРОВИ, ПРИСТАНИЩА И Т.Н./, КОЕТО ВЕЧЕ ПОЧТИ СТАНА. ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ ИНАК КРАЖБАТА НА ИВРЕИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ