20

Охрид

преди 5 години

За вас само руска чизма/ботуша

19

Анонимен

преди 5 години

Косово и Македония са изкуствено създадени държавици.Това са имена на местности.Няма етнос,език и писменост косоварски,няма етнос,език и писменост македонска.

18

Анонимен

преди 5 години

Ай стига с това западно лицемерие!Че нали самото появяване на Косово,като отделна държава, беше едно абсолютно нагло прекряване на границите.Ама когато това се прави от демоНокраДичния запад, е "демократичен акт",при това с нагла военна агресия!За да могат "демократите" от ФАЩ да си сглобят една голяма военна база!!!Виж,когато това става с референдум,както стана с Крим,същият перверзен запад зарева за руска агресия и почна да сипе санкции!Аман от мръсно западно лицемерия!

17

Факт

преди 5 години

Западът е против прекрояване на границите,когато не го прави той!Иначе може.Вижте колко войни се водят в Африка и Близкия Изток,заради граници начертани от колониалните държави и несъобразени с местната структура!

16

Хан Тервел

преди 5 години

Сега ще я делят, после и едните и другите ще искат заедно да ги приемат в ЕС!!!И албанци и косовари и сърби и македонци да се кротнат и да не си мислят,че някой ще ги търпи да прекрояват граници и история насред Европа.И не е сещенна земя сръбска Косово а българска понеже църквите там са строени още от св.цар Борис Покръстител когато Сърбия е била в днешна Босна.Някои съвсем се самозабравиха ....

15

Анонимен

преди 5 години

Сърбия започна най-кървавата война в Европа,след Втората и я загуби,а след загуба на война,се губят територии.За сърбите,албанците/косоварите ,не са хора,интересуват ги само територии.Сърби живеят не само в Северно Косово,но и отвъд Ибър,макар и по-малко.Ако получи Северно Косово,Белград,подстрекаван от Москва,няма да спре до тук,ами ще настоява за още "автономии",за останалите сърби и кой знае,може и да изпрати военни,уж,да ги защитават,както в Украйна Путин.САЩ никога не са онстъпвали под дикт

14

Али Фараз

преди 5 години

Алаху Акбар! Косова е мусюлманска!

13

Дебър

преди 5 години

До11 В Косово истинските етнически сърби са на север от Ибър Останалите са местни посърбени българи след Балканската война и преселници от Вранско а там тогава са живели българи и до днес те говорят сръбски само с два падежа както е в старобългарския език и в двойствено число А сърбите ще се върнат колкото ние се върнах ме в Дебърско Това е жестоката истина

12

Анонимен

преди 5 години

Все отнякъде трябва да се почне. Видно е, че сегашните граници не устройват никого.

11

Анонимен

преди 5 години

ПСВ ПОЧНА ОТ СЪРБИЯ. СЕГА ПАК ТУК СЕ СГЪСТЯВАТ ОБЛАЦИТЕ

10

Анонимен

преди 5 години

Косово не трба да се дели, оти Косово je Србиja. Eден ден сите србе, ке се вратаат во Косово, зашто ништо друго не е техно. Така велеле сите благодатни старци.

9

Анонимен

преди 5 години

Косово е света Земя Сръбска

8

елементарно,Уотсън!

преди 5 години

Създаването на Косово като политически акт е храчка в лицето на тези ,които са имали доверие в справедливостта,почтеността и международното право.Вопиющо нарушение на международното право,а за капак на всичко в Косово управляват едни престъпници-питайте Карла дел Понте какви!?С едно изречение -духът е изпуснат от бутилката и няма връщане назад!А такива като британския посланик трябва да бъдат гонени с тояги,а не да ги питат какво мислят по въпроса!?Подялба ще има и не само в Македония!

7

Анонимен

преди 5 години

Сърбите още бой ли искат?

6

инж. Ганев

преди 5 години

Късно е либе за китка! Македония и Косово, вече са кандидати за ЕС и НАТО.От тук нататък е Война и то кървава.

5

XXX

преди 5 години

Днеска на етническа, утре на полова принадлежност. Да чакаме джендърите и те да държава да си имат?!?

4

Анонимен

преди 5 години

Ами няма да има подялба, Косово ще си остане Косово и толкова.

3

Анонимен

преди 5 години

Албанците не са толкова глупави -за какво да проливат кръв като могат да си го земат со ***?

2

Анонимен

преди 5 години

Па от Вардаро насам си е все българско,там ще е границата с Албания.

1

Анонимен

преди 5 години

Ке я делиме со албанцито. Дръпаме едно черта од Охридското блатище до границото со Косово и Србия. Ово ке е границото.