16

Минувач

преди 5 години

До Анонимен, ами оттам бе наивник, подпочвените води минават през урановите залежи. Дали работят или не работят няма значение, уранът си стои и чака, една революция след която всички герберасти, ***, комунистопедересати, леви и десни ***, ще ги вкараме там да копаят уран, та да свършат нещо полезно са държавата в последните месеци от своята предсмъртна агония.

15

Анонимен

преди 5 години

Зеленчуците и плодовете са си в продажба нонстоп от пролетта из цяла България. От Космоса се вижда как светим. Ясновидците вече виждат все по-ясно светлото ни бъдеще.

14

Bistrets

преди 5 години

V Bankia ima po-golemi stoinosti na urania.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6И от къде уран във водата като урановите мини в България не работят от десетилетия?Какво като не работят?Пък и какво ви бърка?Нали искате да ставаме ядрена сила в енергетиката?

12

:)

преди 5 години

До Гришкои ти се връщай по-често да пийваш водица, че нещо го закъса:))

11

Злаунчо

преди 5 години

До АнонименДа не би някой да складира незаконно преработеното гориво от АЕЦ Козлодуй?--------------------------Казва се "отработено" и не, не складира, защото руснаците си го прибират обратно.

10

Гришко

преди 5 години

Стоичков затова имаше такъв взривен старт в ЦСКА и в началото на кариерата в Барселона! Сетне периода на полуразпад постепенно го направи тромав!

9

козар

преди 5 години

Ба-ааа! В Сакара пълно с уран! Орлов дол имаше мина и като тръгнат подземните води.... Един пенсиониран полковник сапьор ме стресна преди години по темата.Викам, тоз началник изтрещя на дърти години!!! А той ме гледа сериозно - Къде са каптажите на селските чешми? - До реката! От къде извира реката? - От край мината някъде! Е, какво пиеш тогава....? Пий от магарешкия и *** кайнак на баира - по добре ще е!

8

Чочо падарина

преди 5 години

До Циниkна тях им доставят минерална, не се редят на чешмички.

7

Анонимен

преди 5 години

Корнелийо! Престани!

6

Анонимен

преди 5 години

И от къде уран във водата като урановите мини в България не работят от десетилетия? Да не би някой да складира незаконно преработеното гориво от АЕЦ Козлодуй?

5

Анонимен

преди 5 години

Има ли нещо нормално в Тикволандия ?

4

Ерменчо Тасев

преди 5 години

E, колко е допустимото !? Или не е за казване?

3

Циник

преди 5 години

Веднага направете чешмички в бежанския лагер на афганистанците!

2

Анонимен

преди 5 години

5 пъти над нормата, демек 500% не е просто завишение, уважаеми журналисти! Използвайте правилните думички!

1

АЕЦ Белене

преди 5 години

Тези, сами може да произвеждат електричество, ако продължат да пият уранова вода;)