64

Пацо пойзана

преди 5 години

Може да е поискал нерегламентирани услуги.за изодзад вземат повече.мой познат беше в същата ситуация преди четири години.17 годишна а той на 38 в велинград.спа процедурки,шопингчета по магазините,дискотеки,секс в колата,в хотела а накрая като не и дал едни 3000 лв. Назаем и момата се почуствала изнасилена.какво е очаквала сама с мъж на годините на баща и в хотелска стая и бутилка водка-да си играят на кукли.за някои това е най бързият начин да изкарат някой лев.

63

До 64

преди 5 години

Евала пич !ТОЧНО ТАКА Е !!!Това е реалноста родители.Докато си извадите тиквите от пясъка щерките ви на по 15-ет плющят богати чичовци и пищят,че ги ,,изнасилват"ако не получат исканото от тях.Родни подрастващи ****ври.

62

Dimitrova

преди 5 години

Този е ясно колко е читав, щом с 16-годишни се занимава. Ама тази госпожица, какво търси там. Сигурно и е обещал 100лв., после и дал по- малко(или нищо не и дал) и тя се е почувствала изнасилена

61

Питанков

преди 5 години

Какво е правило само 16 годишно момиче в хотелска стая с дъртофел богаташ ако не е искала да му барбалюха на мандолината.

60

Анонимен

преди 5 години

Те комунистите са все такива, престъпници.

59

Анонимен

преди 5 години

Може да е всякакъв, ама 3 годинки в панделата, защото някаква пикла твърди, че си я изнасилил след като ДОБРОВОЛНО сте отшли САМИ в хотелска стая... Айде малко спрете се... Утре и вие ще увисните на тоя клон и ще хленчите от килията. Да не говорим, че поне на един от коментиращите, щерката му 100% се пуска на някой загорял новобогаташ. А вие си мислите, че заляга над учебниците в Студентски! Да, бе, да!!! :) Ограничени злобари..

58

Анонимен

преди 5 години

"Добър, принципен" комунист - това е нещо като дървено желязо или бял нeгър

57

Спатията

преди 5 години

Гражданина Евстатиев....хахаха щом е в панделата ,той е затворника Евстатиев!!! А когато го освободят,дай Боже да стане покойника Евстатиев !!

56

Анонимен

преди 5 години

Огняр в газово котелно никак не е тежък труд, а напротив - лек е. Там се назначаваха инвалиди или бременни. Пословичен алкохолизъм, а не работохолизъм. Известен мър-зе-лан.

55

хаха

преди 5 години

Добър, принципен... Изнacилвач от БCП-то. Като предшествениците му.

54

Анонимен

преди 5 години

Какво му е толкова тежкото на тоя "тежък физически труд" и как баш тоя се уреди на това топло местенце?

53

Анонимен

преди 5 години

СВОБОДА ЗА ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ ЧОВЕК!!!

52

Анонимен

преди 5 години

Тежка физическа работа. Да припомним на драскачите че отдавна не се хвърля с лопатата в котела на парното. Огняр е най мързеливата работа. Овиваш кранчето завиваш кранчето.От това мазоли не получаваш.

51

Истината боли

преди 5 години

16годишна в българия,в 2018та год.отдааааавна е скъсала с всичко детско.Така,че думи като ,,деца" звучат *** при положение,че огромна част от тия ,,деца" въртят на пръста си чичковци,ганджа,плющят твърд алкохол и се прибират по малките часове в къщи.Тия неща истинските деца определено не ги правят.Точно и затова се водят деца.

50

Пян_Гъ - последно

преди 5 години

Ако според вас вината носи друг, а не тя, както твърдя аз, това означава, че 16-годишните НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО ДА ИЗЛИЗАТ САМИ - ПРИ НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛОТО, СЪДЕБНТА ОТГОВОРНОСТ ОТ РОДИТЕЛИТЕ. ДА ИЗЛИЗАТ САМО С ПРИДРУЖИТЕЛ/АСИСТЕНТ/НАЙСТОЙНИК, наречете го както щете. И това според вашата логика трябва да стане строго спазван ЗАКОН. Само че в момента не е и се пита. Като не е, защо има осъдителна присъда? (Лично аз съм против БСП и винаги съм бил - да не смесваме нещата).

49

Пян_Гъ

преди 5 години

До АнонименКазусът има 2 страни, к. хората смесват. 1-та е, че 16-годишна прави секс. Тук проблем няма, защото по закон това може да стане още на 14 г. ПРОЧЕТЕТЕ ГО! 2-та страна е дали има изнасилване. Аз твърдя, че има "момата" е дала мълчаливо съгласие за секс., като е отишла в хот. стая на зрял мъж, с к. вече си е имала закачка. Въпрос: Кой носи отговорност, че тя отива? Кой е виновен, че тя приема да пие? Чия е виНата, че е пила повечко? Ако друг е виновен, значи тя е НЕВМЕНЯЕМА!!!

48

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

47

Анонимен

преди 5 години

До фргжбондори и да не е девица пак може да е напита до козирката, а тоя изнасилвач, просто да стои и да чака, да изпадне в несвяст, това пак е изнасилване!

46

Анонимен

преди 5 години

До Пян_Гъако имаш дете ще разсъждаваш по-различно, защото децата на по 16 са си деца

45

Анонимен

преди 5 години

Колчева следващия път да си намери щерката в стаята в хотела на тоя дръвник, да видим дали толкова ще го защитава