55

Логика

преди 5 години

Преди години когато четох "Прозорецът на Овертон" мислех , че това е само статия и няма как да се случи ! Сега виждам , че "прозорецът" е отворен широко и се мести ! И все повече се чудя при инцидент ли е загинал или при планирана случайност !!!

54

Българина

преди 5 години

Когато в сервиз за печки откажат да ми поправят колата това дискриминация ли е? И в двата сервиза има майстори с инструменти!

53

Българина

преди 5 години

Сладкаря е отказал да поеме поръчка и го глобяват за това? Освен това глобяват защото има лично мнение различно от това на официалната власт? Все едно чета новина от преди 1989г. Америка я чака комунизъм и не само нея.

52

Анонимен

преди 5 години

Затова Щатите са 330 милиона човека, а Русия само 140.

51

House M.D.

преди 5 години

Лорд Джон:- Джеймс, какъв е този шум отвън?......Икономът Джеймс:- Истанбулски конвенционалисти, сър!

50

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, че съм българин и живея в България! Радвам се, България, Балканите ( Сърбия, Гърция , Румъния и др) , Русия и Грузия са ПРОТИВ такива извращения!

49

До СатаНАТО

преди 5 години

Даа, най-после даже и ти, ревностен защитник на краварите си признаваш че те половината са хомосексуалисти! Тава е еволюция, браво!

48

Анонимен

преди 5 години

Не се бях замислял, че резлигията ми може да ми помогне в доводите ми да откажа толерантно отношение към *** и гейове. Това е добра идея.

47

пижо, пенда и дженда

преди 5 години

Амриканските мъже са к0рави, не са като Европейските Дженда, все пак Джерманистан вече призна официално вчера 3-тия пол!

46

Анонимен

преди 5 години

До Ford Prefect 9И на тебе няма да иска да направи торта и да ти я продаде защото си от Руснаците. За тях всеки който пише на кирилица е руснак.

45

Анонимен

преди 5 години

А защо сладкаря да не може да откажи поръчка?не е взел пари, не ги е лъгал. Нали искат да не са дискриминирани? Ето той им отказва, има още 50 сладкаря и могат да отидат при друг.Като ремонтираш колата е същото, отиваш в сервиза на пежо ама си бил с мерцедес и ти отказват. Това не е дискриминация, а подбор.

44

Алексия

преди 5 години

Обратното броене эапочна - еднополовите бракове и кръвосмешението се иэдигат и легалиэират, като нова европейска ценност - наречена неолибералиэъм!!! Доколко един брак може да е еднополов, е отделен въпрос!!! От прочетеното, раэбрах, че всичко нормално в днешни времена се дискриминира!!! Лично мое мнение е, че това са полови иэвращения, които фигурират в медицината, като психически раэстройства!!!

43

До 30

преди 5 години

Това си е най-обикновен турчин.

42

Анонимен

преди 5 години

До макПрав си, подкрепям твоето мнение! Жал ми е за този нормален американец. Заради отказа си, че не иска да обслужва извратеняци, този нормален човек незаслужено и без вина отива в затвора!

41

мак

преди 5 години

И сладкарят е дискриминиран, щом трябва да загърби възгледите си и религията си, за да не накърни чувствата на странни клиенти. Значи те имат права и всеки е длъжен да се съобразява с тях, но те самите не са толерантни.

40

Анонимен

преди 5 години

Тука такова нещо не може да стане!

39

Мда

преди 5 години

Щом на територията са разрешени свободната продажба на огнестрелни оръжия,гей бракове и търговията с марихуана...грешката на този страдалец си е негова.Съдът ще го накаже,че не прави на гейовете торти,на въоръжените по две,а на надрусаните-три.

38

змей

преди 5 години

До Сата НАТОооооо .... мождеш и още как :))) , аз най-се кефя като врътна някой на държавна служба по-дебеличък . идват и докато водим предварителни разговори ги порезвам веднага :))) . не мога да ги дишам държавните шебеци ...

37

Роб на влаЗта

преди 5 години

Когато искат да стават *** и да се чукат като турски булки да вземат да се научат и да готвят.Аз на друг пол(*** и лизбийки)дори и ръка не бих подал да са паднали ...Браво на него....

36

Анонимен

преди 5 години

Няма такава държава!