126

Анонимен

преди 5 години

Според информацията на министерството на 13 август четири самолета от морската авиация на Черноморския флот, сред които не е имало нито един бомбардировач Су-24, са изпълнили планови учебни полети над акваторията на Черно море. След изпълняването на полетите от руски самолети във въздушното пространство на зададения район, бяха открити военни самолети на една от страните от НАТО, се казва в съобщението на министерството.Самолетите не са извършили никакви маневри, не са се отклонявали от маршрута и не са приближавали към руските самолети, което е позволило завръщането във въздушната база,

125

Анонимен

преди 5 години

фейк спуснат да храни изгейчените грантаджии. нито британците нито руснаците са поъвърдили, напротив, казаха че няма подобно нещо, но *** веднага клъвнаха и *** всичко като по сигнал за заплаха от руски самолет.

124

ognyanz

преди 5 години

До Бритиш: "Руснаците обичат да нарушават и дразнят,както във въздушното пространство,така и във водното"? След като са извън въздушното пространство на други държави, за какво нарушение става дума. Ако някой се дразни, си е негов проблем.Най-голямата провокация в Черно море, в близкото минало беше по времето на Рейгън. Тогава един американски военен кораб навлезе в териториалните води на СССР (тогава) и беше избутан вън от тях от два руски катера. Ето това беше провокация.

123

Бритиш

преди 5 години

Руснаците обичат да нарушават и дразнят,както във въздушното пространство,така и във водното! Това са евтини провокации и помпане на мускули,от което никой ,освен русофилите-продажници,не се впечатлява!

122

Браво на британците

преди 5 години

Едно време само те воюваха стещу ХитлерСега не ги е страх от ПутлерРеспект!

121

Анонимен

преди 5 години

Руските Дразнители продължават да тормозят цяла Европа с простотията си. Цял живот, не им стигна да станат нормални хора. Жалка картинка.

120

До 133

преди 5 години

Британците си търсят белята.И по всичко личи, че рано или късно ще си я намерят.Това е нация от ***, със спомен за велика империя и имперско поведение, но без покритие. Затова служат като любимото ловно куче на САЩ.Отриват се на господаря си и тичат да му изпълняват прищевките, като през цялото време демонстрират вродената си наглост, подлост и прекалено високо самочувствие, подплатено само с въздух под налягане.На всяка манджа мерудия - с цел гепене.

119

Анонимен

преди 5 години

Ето какво пишат за тази поредна лъжа руснаците:Среди самолетов, выполнявших плановые учебные полеты над акваторией Черного моря, не было ни одного Су-24. Об этом сообщает РИА Новости со ссылкой на Минобороны России.В Минобороны также отметили, что самолет одной из стран НАТО был на удалении более 30 километров и не приближался к российской авиации.Английските "героои" от кралските ала бала, още като са видели руснаците на хоризонта, са дали газ на обратно, не са разбрали какъв модел са.

118

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 128Има ги, има, можеш да се ухапеш отзад! И това е най-добрият самолет в света в момента. Но не бързат да го почнат в по-големи серии - Су-35 върши същата работа, а е два пъти по-евтин. Но главното е, че се чакат две нови чудовища, с които предимството им над факаната американска авиация стават недостижими - МиГ-41 и АТН-51!

117

ognyanz

преди 5 години

И какво все пак търсят британските самолети в Черно море. Мамалигарите се опасяват, че Русия ще ги нападне, или какво?

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 121Хи-хи-хи..........."рашките" не можели да направят нищо.............хи-хи-хи..........само дето, когато ония с църните чаршафи бяха на 20 километра от Дамаск, РУСНАЦИТЕ ни накараха да си плюят на петите!!! И сега хората се връщат в Сирия, а останалите неосвободени 10% скоро ще се върнат НА ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!! Ха-ха-ха....а някаква там "коалиция", дето бомбандираше болници и сватби.....КО СТАНА С НЕЯ....ХИ-ХИ-ХИ.....аре, "смелчаците"....КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХТЕ...В ПЯСЪЦИТЕ ЛИ???

115

Анонимен

преди 5 години

До Евгени 130"еуропейски въоръжени сили"........ха-ха-ха-ха-ха.................ВИЦОТ НА НЕДЕЛАТА!!!

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Руснаците слабаци и който не ги е хванал, той не ги е бил!Мухльовците дадоха 20 милиона жертви и 5,8 милиона пленници срещу 3 милиона жертви от страна на Германия, която се би с цял свят".................МИЛИ БОЖЕ, слушал съм ид-и-от-щ-и-ни, но ТАКАВА.........!!!!!! Това вече е ВЪРХА НА НЕГРАМОТНОСТТА!!!! Германия се била била с цял свят...в това си прав, САМО ЧЕ ВСИЧКИ НА НЕЙНА СТРАНА!!! Е, в края на войната се присламчиха към РУСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ! А за жертвите..80% СА МИРНИ ЖИТЕЛИ!

113

Евгени

преди 5 години

Май сте забравили абревиатурата ПЕСКО което е основата на Европейска Армия, за това британски изтребители са дислоцирани в Румъния ... вървейки по този път ще бъде създадени Европейски Въоражени Сили ... от което се страхуват доста големи държави :)

112

Тощо Правешкия

преди 5 години

Съпровожда тоя, който има пари.Щом нямаш пари какво ще съпровождаш ти бе?

111

Анонимен

преди 5 години

До ТерсенетоБоже Боже. Сега има Су 57. Това е. *** от софийската панелка не може да си върже цървулите, но обижда космическа сила.Има да, по сайтове като брадва, сопа, секира, бношипка, патриот ру, будна ера и т.н. хибридни повърни е пълно със Су-57

110

Анонимен

преди 5 години

До Господин Никой.Ама то е едно да нападаш индианци и *** друго е да се биеш с РуснациСъщото е!Даже е по-лесно!Руснаците слабаци и който не ги е хванал, той не ги е бил!Мухльовците дадоха 20 милиона жертви и 5,8 милиона пленници срещу 3 милиона жертви от страна на Германия, която се би с цял свят.

109

Анонимен

преди 5 години

До ШопоНе знам кого са изпроводили,ама на 10 януари 1944 г направиха София на мармалад и убиха по време на бомбандировките повече от хиляда души...Те това знам я..Като не знаеш си трай, че аз пък знам как на 22.06.1941 бомбардира Добрич, а септември същата година и Казанлък, Стара загора, Русе и Горна оряховица

108

Анонимен

преди 5 години

До ударникЛетците наричат "Тайфун-а" летящ ковчег.А льотчиците наричат съвецките котори летащи гробове

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115Ако съм на мястото на руснаците ще свалям всеки натовски самолет който се прави на интересенТе ако могат ще го правят, но в момента имат големи проблеми с главните ластици на установките за изстрелване ракетите от бреза.