91

uuu

преди 5 години

Който не кара на газ е много зле.

90

Бай Кольо

преди 5 години

Това което пише за "каране по инерция" изразходва повече гориво от колкото да отнемете просто крака от газта тогава се включва така наречената "система за принудителен празен ход"

89

Анонимен

преди 5 години

Зареждайте евтин бензин и дизел от аптекаря.

88

Бай Иван

преди 5 години

Аз карам 1.5 дизел и каквото и да правя не пада под 4.8 на сто ,което ме задоволява напълно . Тия с 2.5 литровите от статията да си правят икономията ,при тях си заслужава ако въобще я постигнат .

87

Анонимен

преди 5 години

Налю все плювате по Марешки. Не знам какъв бил, ама като беше в бизнеса с горива, до 1.65 стигна литър безнзин. Плащайте сега високите цени.

86

Мечо Кух

преди 5 години

Икономията е майка на мизерията.Никой не пита защо при тази цена на петрола -цената на бензина е такава,каквато беше при 150 долара.Ако петрола скочи до 150 ,цената ще остане ли същата? ;)

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 84Почваме да си пием ракията с Вальо Златев като Боко Суджука.....Спокойно бе, кака *** ще национализира Лукойл и това гайле ще ни отпадне.

84

Анонимен

преди 5 години

разхода за гориво на година ми е по малък от каското, гражданската, прегледа, годишно обслужване и ремонти.Ако за година давам 1600лв за бензин и реша да пестя ще спестя макс 100лвако общината оправи улиците в квартала ще пестя по 300 от тампони и шарнири.=> предпочитам от ремонти да пестя, но не зависи от мен....

83

Анонимен

преди 5 години

Почваме да си пием ракията с Вальо Златев като Боко Суджука.....

82

Анонимен

преди 5 години

За София има още един начин - не гласувайте за Фандъкова, която с безумните си действия непрекъснато влошава организацията на движението и паркирането в София и с това създава все по-големи задръствания, а в задръстванията разхода на гориво е по-голям, може би два пъти по-голям.

81

Анонимен

преди 5 години

Когато държавата влезе в ролята си и въздейства върху картела няма да има нужда от никакво пестене

80

Как да спестим

преди 5 години

Най-лесния вариант е да откраднем бензина на комшията.

79

Иван

преди 5 години

Пропуснато е нещо което всеки тираджия го знае: избягвайте задръстванията.

78

Предложение

преди 5 години

Предлагма да ни дойдат чесни политици и да гласуваме за тях и да направят бензина 30 стотинки.

77

политик

преди 5 години

ми като за начало, престанете да гласувате за мафията която управлява държавата, това би било добър старт ....

76

Gogo

преди 5 години

Аве бедняци отдидете да работите в някоя западно европейска държава и вообще не слушайте как да пестите пари.... ще ми казват как да пестя пари от бензин с мизернитр заплати в България смешници

75

KOKO

преди 5 години

KVA EVROPA,KVI PET LEVA? TARPI NARODE,TE OSHTE SHTE DERAT- ,,DEMOKRATITE,,

74

KOKO

преди 5 години

EIIIIII,NE SE NAKRADAHA.DOKATO NE NI UNISHTOZAT-NJAMA DA KANDISAT.

73

от пътя

преди 5 години

Качвайте се на колелото, разхода е никакъв и никой не ви занимава с глупости- нито ГО, нито горива, акумулатори и ремонти. Само един противогаз ви трябва, за да може да ви улавя саждите от маслата и нафтата на гробарниците.

72

НЕ СЕ НАКРАДОХА

преди 5 години

У НАс горивата при цена на петрола 150 $ за барел и 2.2 лева за $ беше колкото сегашната при долар 1.62 лева. и барел за 59 $.Кой ограбва милиарди от БЪлгарскяи народ през цените на горивата.Цитираме ДЯнков че БЪлгарина плаща мито,акцизи,пътен данък,еко такса други такси и 20% ДДС които не се заплащат на държавата защото горивата били внясяни нелегално.