204

Анонимен

преди 5 години

"..трудно се намират специалисти за тази специфична дейност."40г по-късно няма специалисти за ремонт, какво остава за строеж. След някоя и друга година ще ги гледаме като египетските пирамиди и ше се чудим кой и как ги е строил.

203

Наблюдател

преди 5 години

Да обвиним социализма задето е построил толкова мостове. Ах този омразен строй - строил, строил та се е забравил.

202

Дани

преди 5 години

Задава се нова далавера и начин след кражбите от парите за магистралите да се започне източване от ремонта на тунелите и мостовете. Всички фирми на ГЕРБ ще бъдат включени в ремонта а някакъв процент ще отива в касата на ГЕРБ и джоба на тиквата!

201

Bulgariabg

преди 5 години

Защо хора като Бенчо Бенчев се покровителстват от цяло съзвездие политически и парламентарни "разбирачи", а обикновенният човек е "изкупителна жертва" за прокаратура и разследване-Защо не можем като в "белите" страни да получим заслужаващо провосъдие - а тези с дебелите вратове и портфейли командват и винаги ще командват??????Докога?

200

extremist

преди 5 години

КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ИЗТРИТИЯ ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР - "ПИЩОВ" ЗА ТИКВИ:а) ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН;б) СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН;в) ХАН.....ОМУРТАГ Е ВИНОВЕН

199

Анонимен

преди 5 години

А бе нали преди няколко години пак нареди проверка на всички мостове,че беше паднало едно парче от един виадукт ? нали щеше още тогава да прави всички мостове? И кво стана? Нищо. Лъже битер дърт швед. Само са прави за пред хората. Аспарухов мост вече три години лъжат,че ще го ремонтират и все отлагат.Сега ще платят едни пари на свои хора за инспектиране,въпреки че преди 3 г. правиха инспекция. Всичко е за да се краде.

198

extremist

преди 5 години

ТИКВА, КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ИЗТРИТИЯ ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР......РИТОРИЧНО ПИТАМ-ЗНАМ ЧЕ СИ ТИ

197

Fallschirmspringer

преди 5 години

Прав е Борисов да желае такава спешна оценка на съоръженията и то най-вече на тези построени по време на неговите мандати.Тези от соца могат да почакат ,защото са строени здраво и надеждно.Не случайно чужденци,с които съм разговарял са изразявали учудване и възхищение когато са им обяснявал ,че са построени и проектирани от българи с български материали и съветски,и български машини.

196

Вече е ясно

преди 5 години

че б***анкянския ще хвърля пешкира! Въпросът е не дали а кога и какъв претекст ще намери. Явно чакаме да падне мост и в бойколандия

195

Анонимен

преди 5 години

Брей какво активиране ? Трябва в Европа да умрат хора от срутване за да се сетите за проверки по мостовете на България ли бе измамници ? Защо не направите нещо добро без да го видите или копирате, от кражби не ви е останало време за добрини към българинът ваш'та ***'*** бандитска да е'ба...мост падна в Италия и се юрнаха да се показват по телевизията какво щели да направят и какви пари щели да отпуснат за ремонти, опс грешка да ОТКРАДНАТ, това им дойде като бонус не беше предвидено за крадене....

194

Анонимен

преди 5 години

Некорумпираната според платените медии *** от гроп по случайност спазва правилото най-много се краде от строителството и строи строи, строи, и най-вече там, където няма нужда от ремонт. Щото има най-много за крадене, да се боядиса вече качественото построено при Тодор Живков. Ако днес намерите поне един политик по-честен, рабитлив и умен от Людмила Живкова обещавам на следващите избори да гласувам за него.

193

Анонимен

преди 5 години

До 195..Много просто .Защото И те самите са фигуранти като него!-:)

192

Анонимен

преди 5 години

Тато което построи.Ти не можеш го боядиса само бе аратлик! Резна няколко лентички на няколко отсечки само.И голям "строител" се извъди!А магистралката ти Тракия На места по посока Бургас.след Стара Загора.Ти дрънчи главата в купето от лавинообразно неравности! Знаеш го нали? Аз само да кажа се!-:)

191

Уточнение

преди 5 години

Еми точно защото са строени в соц-а още са здрави, ако бяха строени по твое време досега да са се напукали като "твоите" магистрали.

190

Прокопий

преди 5 години

Не мога да разбера защо говори че парите ще се връщат от ТОЛ системата? До сега не са ли събрали пари от винетки или ни прави на незнаещи? Каква е разликата?

189

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

Еми.... пожарникар....

188

КОЕ ПРАВИХА?

преди 5 години

КОЕ КАЧЕСТВЕНО НАПРАВИХА И НЕ РЕМОНТИРАХА? ПЪТ,МОСТ,КРЪПКИ,ДУПКИ?

187

НЕ Е ЯСНО..

преди 5 години

НЕ Е ЯСНО ЗАЩО СЕ ПРОИЗНАСЯ И ДАВА АКЪЛ,СЛЕД КАТО ИМА НУЖНИТЕ СЛУЖБИ,ИНСПЕКЦИИ.ОБЩИНИ,КОМИСИЙ,ДОКЛАДИ.......ПРЕДПИСАНИЯ....НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ОБАЖДА.....ТРЕТИ МАНДАТ,КАКВО ПРАВЯТ? СЕТИ СЕ БОЙКО ЗА МОСТОВЕТЕ......ОГРЯ НИ АУРАТА И НИ СТОПЛИ.....ЗА КАКВО СА ТЕЗИ ИНСПЕКЦИЙ И СЛУЖБИ,НЕГО ЛИ ДА ЧАКАТ? ЧЕ ТОЙ ТОКУ СЕ ПРОИЗНЕСЕ,А ДО СЕГА?

186

Аз знам

преди 5 години

Той иска, дава, определя, бе направо всичко е той. Е, не ни пита дали искаме.

185

чичо Гошо

преди 5 години

Всичко на ремонт!И новите магистрали също!А бе що не ремонтирам и цялото правителство барабар с патриотарите?