23

Анонимен

преди 5 години

Всичко добре, само не разбрах, коя е тази?

22

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези религиозни маняци, които повтарят разни прокоби и кълнат като дърти банички? Вярно, е отгоре някакъв глас им говори, ама има и лекари за тая работа. Направо ме побиват тръпки от такива....Мадона е майка и е отгледала 4 деца и има право да се нарича както си иска- а вие, папагали, на колко деца сте помогнали и сте осигурили хубав живот?

21

Анонимен

преди 5 години

На попа сега има ремонт, няма никаква кралица.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22" Голяма работа е."Тая на снимките е едно НИЩО, тая напразно се мисли, че е велика. " Велика" и "голяма работа е", ама в отрицателен смисъл.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Не знам какво ти е направила Мадонна (или ти се е искало, но няма начин да ти го направи), но НИЩО не е "обсебила най-кощенно".Тя РОДЕНА С ИМЕТО Madonna Louise Ciccone.Veronica е добавила слеd Louise впоследствие.

18

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа е. По едно време имаше само Мадона и никоя друга.

17

Анонимен

преди 5 години

Тази нещастница ще има лош и позорен край на мизерният си грешен неживотец. Кощунница! Луиз Вероника Чиконе е една световно известна ку/р/ва, обсебила кощунно името на Най-Пречистата Жена на света - Пресвета Богородица и Дева Мария. За тази подигравка, тая изрусена па/ча няма да получи прошка и милост!

16

чукачев

преди 5 години

Ах мадона мадон , още *** убичаш

15

Анонимен

преди 5 години

Нищо "поствано" за Боко Банкянския тази сутрин!Мирише ми на саботаж!:) :) :)

14

Пет

преди 5 години

Да е жива и здрава още много години Мадона! Силна жена.не пие . Не пуши.пази се от слънцето и играе йога.осиновила е 2 африканчета освен собствените си деца.иска да им даде добро бъдеще. Сама се бори да стане известна и богата.с дисциплина и много труд! Не търпи Лигльовци около себе си!има много хитове.младите не ги знаят но тези сегашните няма да изглеждат така добре на 60 г.както тя сега!

13

Discovery

преди 5 години

Не съм видял в статия за известна личност българска или чуждестранна да има читави коментари, то едни хейтове, то едни обиди, едни философи ни обясняват колко некккадърни и т.н... са хората от статиите, направо да се чуди човек как са станали светотно известни :D :D :D Тва бай *** е просто уникален хейтър дет мрази и ненавижда всичко, цялото ни общество е пропито от тая омраза...Иначе за Мадона, ко да кажа... да станеш най най най и да задържиш това ниво толкова дълги години евала!!!

12

БАЙ МАДОН

преди 5 години

До Учуден САМО *** ПИШАТ КАТО ИЗКЛЮЧИМ 6 И 7ВСИЧКИ СТЕ И....ТИ

11

Тупак

преди 5 години

Като певица е слаба, като танцьорка е слаба. Обаче е най-умната и най-амбициозната от всички певици.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Мадона е олицетворение на Злото. Сатанистка, слуга на тъмните сили и певица на илюминати ...Пълен....., който не може и не бива да бъде пример за подражание.

9

Учуден

преди 5 години

Не знам какво й харесвате на тая дъpта вeщица.Тя се покланя и служи на дявола ,вярва в кабала и едно време беше платила към 150 000 долара, да си напълни парното в къщата с някаква кабалска магьосническа вода.Бяха я изгонили от училището на дъщеря й, защото провокирала и развращавала съучениците на дъщеря си, смятайте за каква шафpaнтия става въпрос!

8

Анонимен

преди 5 години

Некой слуша ли я тая бе ? Не моа се сетя за ни една нейна песен. Просто е известна.

7

Гойко

преди 5 години

Мадона става все по-мъжествена за разлика от мъжлетата в Щатите. Американските мъже са натикани в ъгъла и след това те решават че трябва да гласуват за *** като Тръмп.

6

Анонимен

преди 5 години

Изключителна жена! Въпреки , че е скандализирала много пъти с поведението си , никога не е изглеждала вулгарно! И е живото доказателство за това , че дори да няма кой знае какъв глас , с много труд , амбиция и оригиналност е достигнала върха. Другите могат само да й дишат прахта.

5

Анонимен

преди 5 години

Жестока

4

Ква е що е не знам

преди 5 години

ама е голяма работяга!Щом изкара англичаните мързеливци,и им показа как се бачка,и то така че вече отказват да работят с нея,кво да говорим!?Когато снима клипа на "Фройзен" ги държа 2 седмици на походни легла до като не го направи!Желязна е!