76

Хачо Бояджиев

преди 5 години

Всеки клип в който има игра със светлината и танцуващи и/или полуголи момичета е хубав! Аз съм експерт, вервайте ми!

75

DEE SNIDER

преди 5 години

What have you expected for twony bucks?

74

Анонимен

преди 5 години

Шишарката е пич! Да не слуша комплексираните псевдоморалисти.

73

Пешо

преди 5 години

Оф, голямата подигравка, айде стига се възмущавахте на всяка простотия. Нямате ли по-смислена работа или сте като бабичките пред блока, дето се чудят кого да оплюят от скука?

72

Кон

преди 5 години

Кефи ме неосъществения сноб Влади с неговото "бутиково искуство". С нищо не се отличава от хомофобията. *** ли е българският изпълнител?

71

Анонимен

преди 5 години

Чалгар,това е диагноза.

70

Анонимен

преди 5 години

Радо Шишарката да изучи историята на предците си от Раджастан и Пенджаб,и защо са изгонени,за да най-после кой и защо търси конфронтация.На всички ни писна от нахалството и арогантността на етноса му.

69

До Българина

преди 5 години

Мислиш ги за прекалено умни - най-вероятно по случайност е станал "скандала".

68

Българина

преди 5 години

Ето каква е хавата : Тоз лиричен образ се чуди как да изкара някой друг лев ей така от нищото и затова е направил таз ниско бюджетна небивалица наречена " песен " и за да разберат всички останали чалгари , градинари и всякакви *** бълхари че има нова " песен " та същия тоз лирик прибягва до най елементарен ход : СКАНДАЛ - от типа - нема лоша реклама .Сега по голямата част ей така от любопитство ще влезе в Ютюп и после ето ви ХИТ

67

vlady

преди 5 години

Има група Draconian с дълги разгърнати композиции с по няколко различни по съдържание части, различни видове пеене - гроулинг и мелодичен женски глас, в някои песни по малко речитатив, красиви поетични текстове. Ще участват на фестивала Metal Gates през ноември в Румъния. Класи са над всички чалга недоразумения, елитно бутиково изкуство за ценители.

66

olele

преди 5 години

Каква е тази дума гърли?

65

Бате ПешУ

преди 5 години

Ех,тия чалгари,от всичко разбрат,че как да е нямало български владетел с титлата император,а Калоян с каква е бил бре Радко!

64

Анонимен

преди 5 години

Шишарката е истински българин - разбира от пиене биене и ... нещо друго. А сегашните са ... малиии, льольовци ... Един нема, да е свързан с борци и биячи, еидн не понава далавераджии - КИ БАЛГАРИ СТИ ВИИИ УАА ?

63

Анонимен

преди 5 години

това е шоу. Петни историята на България со ро сои дни я гей парад а шоуто.

62

свинаря

преди 5 години

До DraconianОсобено когато проповядват безразборен секс,наркотици и убийства,изключително градивно и общочовешко. А Де метъла има такива красиви текстове,жалко,че не се разбира какво се пее,защото солистът е глътнал телена четка

61

Стига глупости

преди 5 години

В тоя сайт е пълно с депресанти дето не могат да се отпуснат и да се забавляват на яката музика - оп, оп супер гуцииииии.................

60

Анонимен

преди 5 години

За кой ли път ром се подиграва с историята ни? В Западна Европа мюсюлманите се подиграват севропейските ценносоти, като едновременно експлоатират социалната и система. В България ромите се подиграват с българските ценности и също експлоатират безпощадно, нагло с лъжи и измами социалната ни ситема.

59

радоплехарката

преди 5 години

Добра е песента - цяла сутрин я дъня в джипа БМВ Х5.

58

Анонимен

преди 5 години

До DraconianНе всички рок песни са лирични. Така е във всеки стил. Във всеки стил има лирични песни и такива които да се кефиш като си на заведение. В рока има песни които не са лирични но точно тези песни вдигат настроението например песните на групата лимп бизкит

57

Анонимен

преди 5 години

Всякакви спорове на тема музика с чалгопитеци са просто безмислени.