58

Анонимен

преди 5 години

Същото важи за тия дето дават часове от една улица до друга народа гледа и тях

57

Анонимен

преди 5 години

Часовете са 32 друг е въпроса че повечето школи това го правят с цел крадене на клиенти е кради горен има днес крал утре гледал народа гледа

56

Анонимен

преди 5 години

Да му мисли изпитващия както е приятел с ромите да му мисли този всички са равни на тоя свят хора фирми равнинсме данъци и сметки не като тоя да ми казва на клиент що караш при тоя кои си ти теб питам кои си може да казваш у вас си не ти плащаш ние плащаме ти доидеш качиш се и си заминеш ни кола подържаш ни нищо плащаш единствено от теб се иска да мисли реално друго не виждаш мислиш и преценяваш оттам нататък не те интересува ни кои е ни що е кои си ти та определяш

55

Shark

преди 5 години

До 49. Да де, и аз точно това разбирам. Само че исках да кажа, че трафика вече навсякъде е натоварен. Второ-като си в най-дясна и като не те кара да правиш ляв завой това значи че няма да се научиш нито да се престрояваш, нито да правиш ляв завой. А онези скритите знаци ще си бъдат там и след като вземеш книжка. Та искам да кажа, че силно се надявам на такива карачи, защото това не са шофьори, а карачи, та надявам се да не им фалира застрахователния фонд, защото ще има много щети да плащат.

54

до 33

преди 5 години

Това е операция на държавата и тя си деиствап ,чрез обработване на общественото мнение...нали всичко което ще се случи в цени и прочие трябва да е обосновано и подплатено с добри намерения УЖ. А напишеш нещо против пътищата и веднага минусче..мен па ми дреме..

53

и ощие и още...

преди 5 години

Има и друго; примерно младежите дето са он Добрич ,шумен Видин Лом , да не изброявам градове и паланки карат курсовете в села с един сфетофар като направят 18 г всички са студенти в големи градове задължително с коли и какво става --какафониа .До към 95 г. това го нямаше ама сега се вижда кои къде е карал курсовете, а и друго си е да си живял цял живот на едно място. Тея идват надъхани от селата да ни покажат на нас как се кара у градо селянията е повсеместна...

52

BB

преди 5 години

До 2 000 000 мл кмИНТЕРЕСНО МИ Е КОИ ПРОС-АЦИ ТИ СЛАГАТ МИНУСИ ЯВНО МАТЕРИАЛА Е ЛОШ КАКТО КАЗВА ЕДИН

51

глупости корко щеш

преди 5 години

Ей пишете какви сте откъде този опит , че като ви чета носталгията по полигона и 3-месечните курсове от който се излизало велик професионарист спазващ всичко ще припадна ---аз също съц ги карал тези курсове ---вашето е същото като на бабичка тъгуваща по младоста си, едно време всички бяхме същите алабашкочани ,ами имаше по-малко движение. И за целите 3мес. карахме по малко от сега, защото курсовете бяха разводнени....Много важно ,че паркирахме и имахме нощно и извънградсо по 15 мин.

50

До нов

преди 5 години

Така беше. В курса когато го карах имаше жени. Всички ги скъсаха на полигон и не стигнаха до градско

49

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам, какво значи "по лесен маршрут" и какво значи "в капан"? А?"по лесен маршрут" значи да избягва трафика, макар че в някой квартали като Люлин например това е невъзможно. Или като си на булевард с 4 ленти и си в най-дясната да не ти казва да направиш ляв завой. А "в капан" - има места които в радиус от 100 метра има 5 знака стоп, някой от които хитро прикрити от раззеленили се дървета и който не е минавал оттам и не ги знае може да пропусне да види някой от знаците.

48

0

преди 5 години

Докато не се промени изцяло схемата за провеждане на курсовете нищо и никой няма да се научи. ПОЛИГОНА е абсолютно необходим - да побутат колчетата, да усетят колата. Сега първия ден - на натовареното движение, а не знае къде е спирачката.............ЗА 16 учебни часа НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ШОФЬОР - ТОВА Е !!!!

47

Shark

преди 5 години

Само да попитам, какво значи "по лесен маршрут" и какво значи "в капан"? А? Утре този като вземе книжка и попадне в този т-нар. капан какво ще прави?? И ако на този с лесния маршрут някой му пресече пътя и той не може да спре, какво ще правим, а? Няма лесни маршрути и капани. На лесния маршрут може да възникне ситуация, а от капани всеки трябва да е научен да излиза и да се справя. Навремето затова имаше списък с маршрути, които включваха всякакви места.

46

Анонимен

преди 5 години

Шофьорска книжка,само ако те изпитва Босия и не е сит!

45

Анонимен

преди 5 години

"Ти ром в учебна кола къде си видял?"Рано или късно ще ги принудят да влязат.Когато ги принудят да си плащат тока, водата, градския транспорт, да започнат да учат, да престанат да строят незаконни къщи и да крадат и лъжат, тогава ще повярвам, че могат да ги принудят и да отидат на шофьорския изпит. До тогава, докато нямат основно образование, законно няма кой да ги допусне до изпита.

44

Анонимен

преди 5 години

"Абе как едно време идваше катажия да ни изпитва, караше се на полигон и намаше разни шменти капели."Абе как ще е нямало шменти и капели? КАТаджиите да не би преди да не са били подкупни. Преди даже нямаше камери и никой не можеше да докаже че си е затворил очите за някое нарушение по време на изпита или колко време е продължил изпита.

43

Анонимен

преди 5 години

"Ти ром в учебна кола къде си видял?"Рано или късно ще ги принудят да влязат. Мисли малко с горния си израстък, вместо да го ползваш само за равновесие.

42

Нов

преди 5 години

Абе как едно време идваше катажия да ни изпитва, караше се на полигон и намаше разни шменти капели. Сега май зора е само парите да вземат, пък че на пътя излиза потенциален убиец или жертва на никой не му пука

41

Коки

преди 5 години

До До 9Това е тъпо, бармана как ще знае, че клиентът е с МПС и той ще пита ли преди да му налее. Ако му откаже, онзи може да го съди, че му нарушава правата. Това е тъпо. Това е страшно тъпо.

40

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше това да се приеме. Даже със закъснение сме.

39

Анонимен

преди 5 години

"трябва да се кара така ,че да се слееш"Да се слеееш с какво? С простотията, с наглостта? Виждал сум инструктори, които на непознат за тях път не забелязват добре различим знак стоп и път с предимсто и замалко да се блъснат. Веднъж един инструктор на "Бидо" за малко да ме сгази на повдигната пешеходна пътека докато си говореше по телефона, добре че аз спрях, защото той натисна спирачката, когато вече беше късно.