23

Анонимен

преди 5 години

До 1990г. паспортите т.е личните карти се изготвяха във всяко РУ на МВР т.е във всеки град. Сега всичко трябва да е в София , защо ? Какво ще правят тогава паспортните служби във всяко РПУ и областно управление на полицията, че и КАТ за шофьорските книжки.Поредната глупост сервирана в луксозна празна чиния.

22

House M.D.

преди 5 години

До 17Новите лични карти ще трябва да минат през микровълновата. Сега по-ясно ли е?

21

Фанатос в черна рокл

преди 5 години

Въййй, чипират ни! Краят на света, Апокалипсис! Бързо се покайте и се крийте по пещерите и вдън горите Тилилейски. Антихристът идва ша ни бие и ша ни обладае. Ще горим в огън вечнии.ПП: Може да се спасите само ако се отречете от всичко земно. Прехвърлете имотите си на Светата безгрешна църква. Тогава ще сте ОК с оня свят и ще имате връзки горе

20

Анонимен

преди 5 години

До ВъзмутенНе може, тиквата не познава,тоя пич VPN и му няма доверие. Може би дори точно той е запалил хардовете на регистъра по вписванията, в момента Цецо-цвичката и Цацата го проверяват!

19

факт

преди 5 години

В личните карти с чип задължително трябва да има и електронен подпис за да се ползват е-услуги през мрежата иначе новите карти ще са безполезни.Иначе колкото и да не ни се иска биг брадър ще ни следи,това е истината....

18

Дивия изток

преди 5 години

А жълта марка на ухото ще ни слагат ли като на добитъка или това по-нататък ще го въведат...

17

До 13

преди 5 години

До House M.D.Да живее глупостта! Тя е безгранична.

16

АНОНИМЕН

преди 5 години

КОЙ Е ИЗПЪЛНИТЕЛЯ И КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ПРОЦЕНТА ПЕЧАЛБА КОЯТО ЩЕ ГУШНЕ. ПАК С ОБЩЕСТВЕНА ПОЧЪКА ЛИ Е ИЗБРАН ИЛИ ПО ГЕРБАДЖИЙСКИ????

15

jhj

преди 5 години

Да им дам биометричните си данни - може, но само на оня дедовия !

14

Анонимен

преди 5 години

Бих си взела такава, за да минавам по-бързо паспортен контрол по летищата. Макар че с великите ни биометрични папсорти не винаги е възможно, явно има някаква разлика в технологията или пък в четците на различните места.

13

House M.D.

преди 5 години

Да живее микровълновата печка! Най-добрият приятел на почтените хора!

12

Анонимен

преди 5 години

Дали нарочно ще се направят още по-чупливи, за да се сменят по-често? В момента са крехки като яйце

11

Активист на БКП

преди 5 години

Лъжете !!! По 100 лева ще струва всяка нова карта ! Ще подменят и т.н. БЕЗСРОЧНИ ! За повече печалба !!!

10

Възмутен

преди 5 години

Документът ще се изработва в София и ще се транспортира... Добре де нали уж имаме много добра развита електронна система? Защо трябва да се губи време и да се харчат пари за транспорт? Не може ли да се сканират документите и да се изпращат криптирано по мейл или администрацията да има vpn с двуфакторна индефикация и да ги копира в огромен файлов сървър - не? Чичо Пешо щофьора от Люлин трябва да се прави, че работи.

9

Анонимен

преди 5 години

Също като при тато, всичко се повтаря.

8

Анонимен

преди 5 години

Нал щяхте да децентрализирате бре централизатори ?

7

Анонимен

преди 5 години

И защо трябва да са с чип тез карти?Тя всичката наред в тоз кензеф,че това е големия проблем!Те баш бандитите като Очите не се интересуват от лични документи щото самата мафия с държавна заплата си ги пуска да си житкат свободно я до Гърция,я до Истанбул,я до Южна Африка!

6

Анонимен

преди 5 години

Що трябва да се изготвят документите в Софето ? Не може ли малко да се подпомогне икономиката на друга околия ?

5

Анонимен

преди 5 години

Промяна на цената няма, но трябва да се платят... Особено ако се искат преди изтичане срока на старите...работата става танто за кукуриго

4

Анонимен

преди 5 години

Бе едни няколко стотин милиона ще се напълнят в хазната , за да има какво да крадат. След като ги ушушкат пак ще сменяме лични карти ....