199

Minuva42

преди 5 години

Поредната прибързана глупост от правителството...Накрая ще се окаже че са направили единна е-хранилка!

198

extremist

преди 5 години

ТИКВА ШАШМАТА Е ЯСНА: КРИЕШ ТАКИВА КАТО ПЕЕВСКИ

197

extremist

преди 5 години

КАКВИ СМЕШНИ ОПРАВДАНИЯ - 25 ТЕРАБАЙТА СА 25 ДИСКА И АКО НЕ СА НА СЪРВЪР СПОКОЙНО СЕ СЪБИРАТ НА 6 КОМПЮТЪРА

196

Трак

преди 5 години

А кога ще се направи това в цялата държавна администрация.

195

Анонимен

преди 5 години

Яка пордивно-диверсиона дейност тече срещу ББ.Мачкай гадовете ББ!

194

Либер

преди 5 години

Ходи си бе

193

Мдааа

преди 5 години

Един вече го е написал....RAID масив...огледале н сървър физически разположен в друга сграда...физически достъп до сървърите само през 3 нива на секюрити..ССTV наблюдаващи 24hсървърите...при неоторизиран достъп аларма и директна връзка към полицията...и т.н.

192

Skk

преди 5 години

RAID Масив е имало най-вероятно, може би можем само да гадаем. Аз съм виждал гръмнаал райд масив заради прегряване в цялото сърварно. Затова се прави и огледален сървър и също редовен бекъп зависимост от големината, все пак 25 терабайта не е малко. Ама така като гледам не са си свършили работата май. Ако са взети мерки нямаше да спре за 7 дена тия регистър. Май някой си е седял на ръцете. А да правиш бекъп на същия сървар дето е базата просто няма смисъл. Ние в Бг винаги вървим след събитията.

191

Анонимен

преди 5 години

Мдааа. Те за backups на всичко не са ли чували?И то регулярно поне веднъж на 12 часа.

190

Анонимен

преди 5 години

Трябва външна фирма т свои хора да се занимава с техниката,държавния ... е само за да получава подкупи - за това му стига заплатата.

189

Ще метем

преди 5 години

Дисковете ги евтаназираха, щото Шиши, ББ, Цацата и т.н. нещо са чули за закона "Магнитски". Народе, крайно време е да хващаме метлите!

188

Анонимен

преди 5 години

Странно...Къде изчезват по-интересните коментари в този сайт?Сайта ви нещо тече. Закърпете дупките, че изпадат по-интересните неща и остава ***.Ама *** си плува на повърхността, затова няма как да изпадне

187

До 190

преди 5 години

Не са пуснали финансирането от USA посолството и Сорос.А, дадат парите, гледай после "талантливите", "младите" и "красивите" *** и наркомани ще се сцепят да викат по улиците оставка, да правят "перформанси" и да свиркат и досаждат на всички в София...Това вече няколко пъти го правиха, но сега "вожда" е техен човек и затова само ще гледат сеир.

186

Анонимен

преди 5 години

"Оф, най ми е тъпо когато лаици започнат да раздават акъли и решения."И шефът ми така казваше, след което редовно се налагаше да му преправяме мрежата и да му пренаписваме кода. Ахахахах!!!

185

@186

преди 5 години

Дори не трябва да са в една земетръсна зона. Най- добре едното хранилище в България, например на 200 - 300 километра от София, другото в Амазон /вероятно Норвегия или Китай/ ама комисионната от няколко хиляди такса на месец, няма да стигне за никой. И какъв център - един сторидж 100 tb ще свърши работа за всички регистри и може да е в който и да е дейта център. Яка далавера върви!

184

Анонимен

преди 5 години

Абе, едно време протестирахте против председателя на ДАНС. А сега този гаф с този търговски регистър е много по-силен, защото недвусмислено показва корупция на високо ниво. И най-странното е, че никой не протестира.

183

Анонимен

преди 5 години

че не трябва да са на едно място...Ти явно понятие си нямаш какво предстваляеа едно дори просто сървърно.Да не говорим за държавни или фирмени регистри.

182

Анонимен

преди 5 години

Премиерът е наредил.Правилно, той е начело на Правителството което управлява.От него се очаква да нарежда.Предложението за единен Регистър е на Томислав Дончев. Статията е написана нарочно и лъжливо.

181

Burzum

преди 5 години

А така никакво електронно правителство щот се крадът дискове...електората взема един документ от една сграда и го носи в другата (ПЛАЩА),там му издават друг(ПЛАЩА),отива в трета и така цял ден(месец)...И ПЛАЩА да не забравя...

180

Анонимен

преди 5 години

Абе идеята е да не са на едно място, ако стане повреда, наводнение, землетресенье или друго нещо. Но щом казват, че трябва да са на едно място?! И това го казват пожарникари уж с образование. Оня другия поне е даскал по философия и не ги разбира материите.