70

Валерия

преди 5 години

Киро Скалата от кога стана толкова "морален"!

69

Пенсионер

преди 5 години

Едно време не го правихме в парковете , че се събират много дзяпачи и дават акъл.Правихме го по горичките душа за душа. Ех , спомени.

68

привет от Германия

преди 5 години

Бабата е много права , че никой няма право да забранява на хората да правят ,стига той да не е на такова място от което пряко се набива в очите на " моралните хора " !Тези хора които правят секс в парка не го правят точно до пътеката ,а го правят зад храстите или далече в поляната където са далеч от погледите на минувачи ! " Моралните хора " какво ги интересува какво става зад храстите или от далече като забележат,че далече в поляната двама души се "търкалят" ,защо продължават да ги гледат?

67

Анонимен

преди 5 години

аз пък не мога да разбера не ли е неудабно на тази жена, която е гост на предаването и е на не по-малко от 65, да обсъжда темата публично, след като е на близо 70 и не й отива на възрастта?! то биа, биа лицемерие и усещане за привилегированост, ама поне огледало нямат ли?!!

66

Да!!!

преди 5 години

Като станете на 70 години ще разберете, че самолетът СЕ ВДИГА!

65

Moghul - 33

преди 5 години

Какво се чудите на скалистите бръдвежи. Всеки знае, че от добавките им ръстат мускулите, но спира да им става. Колко двойки се разделиха, защото пича е здрав, но не му става в периода докато пие тези лаЙЙна. Дай боже, повече да пият тези неща, тъпите мутри.

64

Анонимен

преди 5 години

Ще превърнат парка в обществена евалня!А децата и останалите жители?Какво възпитание ще получат?Кукумявка!

63

Анонимен

преди 5 години

Любов и секс са различни неща.Но ,за лятната програма на медията,става.

62

Анонимен

преди 5 години

Голяма завист. Като гледам раждаемостта в България ми става ясно, че хуленето срещу тия бездомници е, защото младите българи са или стерилни или хомо и не си го казват.Да имаш по-ниска раждаемост от по-време на война или от коя да е африканска държава си е наистина геройско положение в случай, че ти е наред оная работа.

61

Ак 47 за вас пе-дале

преди 5 години

И на възрастните хора,ли светите бре,

60

Разпит

преди 5 години

- Защо правите секс?- Еми вече минахме 69.

59

чичо

преди 5 години

От всякъде мирише на ЗАВИСТ,ЯВНО МЛАДИНТЕ ОЩЕ ОТ СЕГА СИ КАЗВАТ,"А НИЕ ДАЛИ ЩЕ ГО МОЖЕМ КОГАТО СТИГНЕМ 70" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

58

дид

преди 5 години

Като чета, какво е казал Скалата - явно изкуствените храни и добавки те правят импотентен...

57

Анонимен

преди 5 години

па то един секс ще да е бил...само слюнкоотделяне...

56

Бабата

преди 5 години

Седна му - изпъ-ъ-ъ-ъ-нат му се мустаците! Стана - мустаците падат надолу?! - Как да не ми е интересно и хубаво да наблюдавам, още и още, това забележително природно явление!

55

Анонимен

преди 5 години

Та това е реклама за българската здрава потентност - природосъобразен живот навън и секс на 70 години, без задръжки. Браво на тия яки батки! Тъй добре ни представят!Само дето не разбрах като пишем за Гърция, защо цялата информация после е за Русия, но поръчката си е поръчка. Само дето в тая нищо лошо не излиза наяве.

54

Анонимен

преди 5 години

Заглавието се отнася за българи в Гърция, а темата - за Русия.

53

анонимен

преди 5 години

Руснаците секса в парка дали го правят и през зимата,слушал съм тези които са работили там казваха,че там през зимата е много студено,минус 20-30 градуса "днес бг"навярно ще ни го напишат те всичко знаят.

52

Дядото

преди 5 години

Баба Данче е виновна с нейното - Кога ще ме водиш на кафе и тулумбички в Гърция! - и стана тя една...

51

анонимен

преди 5 години

Това в САЩ не може да стане да правиш секс в парк или някъде на вън полицията веднага ще те арестува,бил съм там и съм видял там хората имат морал и секс могат да правят само след сключен граждански брак и венчавка в църква.