44

анонимен

преди 5 години

БОЛЕН сидеров да ли си е пил хапченцата?

43

Умна

преди 5 години

"Не така ефтина си, милааа, не така, ох, какво си пилааа?", Хайде на примоцията - глупави и ефтини работнички, пол, неуточнен - for sale.

42

Я па ти...

преди 5 години

До Пуделчето на Мутрата 42 Ама на плажа на братя Диневи има ли силна музика цяла нощ ? А за любовницата на Сидеров не казвай на никого , че ще разведеш човека.

41

Я гледай....

преди 5 години

До Анонимен 31 Кога заплатата на депутат в парламента е станала 10 000 лв? Дали па не съм изпуснал нещо ? Ааа, това е като 4-те милиарда на Борисов , острова и къщата с любовница в Испания.

40

Анонимен

преди 5 години

Всеки си защитава бизнесмените. Това казва Сидеро. Вече "българските олигарси" станаха родни и патриотични и Сидеро ги защитава от "чуждите олигарси" от чужбина, които са лоши. Голям защитник на българските олигарски стана. Голяма промяна, голям катарзис и пречистване от старите идеи, които вече мухлясаха.

39

Пуделчето на Мутрата

преди 5 години

Валери Симеонов с любовница на плажа на братя Диневи. Сега нали разбирате защо няма проверки там?

38

Константин

преди 5 години

До КонстантинКоито ме оборва, искам факти, без обиди. И волен - продажната ***. ДПС са по - голеи патриоти от ОП.

37

Константин

преди 5 години

Септември ще бъде интересен, надявам се да си замине това антибългарско правителство, което се занимава само с глупости. Проблеми в демографията (намаляваме най-бързо, НАЙ-НИСКИ доходи в Африка), транспорта (книжките и престъпните министри), проблеми в МВР, съдебната система (бягат затворници всяка седмица), земеделие (избиха здрави животни на хората), здравеопазване (не дават на болните необходимите лекарства) и още и още. И тези двамата се занимават с глупости, като шума. ОСТАВКА - АНТИБЪЛГАРИ

36

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЯ ДАЛАВЕРИ ШУМОТЕВИЦАТА СИМЕОНОВ, ГО КЕФИ ЯВНО ДА КИСНЕ ПО БАРОВЕ И ДИСКОТЕКИ...НЕИЗЖИВЯН ПУБЕРТЕТ ПРЕДПОЛАГАМ ИЛИ НЕ ГО СА ГО КАНИЛИ НА КУПОНИТЕ КАТО ТИНЕЙДЖЪР

35

Анонимен

преди 5 години

Докога ли? Докато му писне на ББ на оня и не реши, чи тия повече му пречат, отколкото му помагат. Както в миналия парламент "демократите". Всеки иска да осребри участието си във властта по негов си начин и това водеше до конфликти, точно както сега. Воленчо ако още една мотика настъпи, може да го сменят с жокера Марешки.

34

Мислещ

преди 5 години

"Волен Сидеров заподозря "разпъването на чадър" над едни бизнесмени за сметка на други". Значи този наркоман Сидеров признава, че "разпъва чадър" за "други" бизнесмени!

33

ЧИЧО

преди 5 години

За Сидеров, за Симеонов и за БЪЛГАРИТЕ.Ние знаем ли какво искаме?Когато слушаме само един-защо,когато има различия в мненията,пак зощо.БЪЛГАРИ-СПЕШНО ни е необходимо единомислие поне по важните въпроси,защото иначе не Боѝко ами дядо ГОСПОД да слезе пак няма управия.

32

ЧИЧО

преди 5 години

Писах тук-там,ще пиша и тук.Българския народ спешно трябва да направи необходимото за да елиминира Нинова и Румен Радев от политическия живот,защото нито Нинова е социалист,а пък Радев така и не разбра защо хората го избраха.Тези двамката с уникалната си простотия ще съборят не само правителството ами и държавата.НИКОЙ НЯМА ПОЛЗА ОТ ТОВА.Когато гласувате,МОЛЯ ВИ ХОРА -МИСЛЕТЕ.И за да няма недоразумения -аз съм с леви убеждения.

31

Анонимен

преди 5 години

До 2-та ПалячовциИ двамата не са за Политиката и най вече в управлението на ДържаватаКурнела и Румен зеленото чорапче :)

30

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Голям народен...шут на следващите избори на тандема ГРТБ - Патриоти.В Първите управленци...няма,а само имитатори и...констататори.Въфф вторите също няма,но има неистов ламтеж за депутатски банки,държавни постове и...благинки,поради което са се и...обединили.Шута трябва да е силен и да ги откаже за дълго;иначе...отърване от тях няма.

29

Анонимен

преди 5 години

До Валю Касабов СКАТВолян е ямболски авантаджия. Иска само НОН-СТОП ДА Е В ПАРЛАМЕНТА И ДА СИ ЖИВУРКА..ДА ВЗИМА ПО 10 000 ЛЕВА заплата, да яде безплатно от буфета на парламента да си води жената за секретар и помощник = още 3000 лева, ведомствен апартамент и кола със 30 литра всеки ден гориво !! И ДА СЕ КРИЕ ПО КЬОШЕТАТА НА БАРЛАМЕНТА .--даже бабите по селата са го разбрали какво морално нечистоплътно ко пеле е тоя, и проклинат деня, в който някога са били гласували за позорната батака!

28

Анонимен

преди 5 години

Койе Джамбазки и какво общо има с Македония?

27

2-та Палячовци

преди 5 години

И двамата не са за Политиката и най вече в управлението на Държавата , така е като се отдръпнат едните влизат автоматично некви некадърници-*** като теа двамата и сега през цялото време на преден план в Медиите Цирка на 2-та Палячовци

26

Анонимен

преди 5 години

КАКВО ОБЩО ИМА ЕВРЕИНА АЛЕКСАНДЪР СИДИ С КОСТИТЕ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ? ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, НЕ ЕВРЕЙСКИ. ДА ХОДИ ДА СИ ГЛЕДА КОСТИТЕ НА СОЛОМОН

25

Анонимен

преди 5 години

Цветът на политиката!