105

Анонимен

преди 5 години

Що бе, седемдесет и деветРа не е лошо място.

104

Анонимен

преди 5 години

поздрави от 2 или 3 най добър град за живеене в света! Поздрави от СиднейАв$$тралияяя

103

Джеф Безос

преди 5 години

До АнонименЖивееш в Канада? Ела ми на гости някой път - аз живея в Бел Еър, Лос Аджелис. Да видиш батка ти как живее и се шири в имение за 100млн.

102

Анонимен

преди 5 години

"79-ра"Това -ра като как да го прочетем? След девет се слага само -о, - а или -и.

101

Анонимен

преди 5 години

"Виена най-добрата за живеене. Къде е София ли? 79-ра е!"---Виена НАЙ-ДОБРАТА какво ?? Махала? Паланка? Виена е ГРАД, мъжки род значи, НАЙ-ДОБРИЯТ. То бива безхаберие при писане (или неграмотност), ама пък като в този сайт ...

100

живяхтам

преди 5 години

София е една *** пълна със свинье...

99

бб

преди 5 години

София е много хубав град, стига да не живееш там!

98

Анонимен

преди 5 години

Казвате в Швейцария градовете били много хубави и чисти. Ами не, и там има сериозно изоставане в сравнение с преди, за съжаление. Ходил съм няколко пъти и всеки следващ виждам, че е по-зле от предишния. Нито Цюрих, нито Берн, нито Женева, нито Лозана. Единственият град, който си заслужава, е Люцерн, но той е към 70 хил. жители. Наистина не остана читав голям град в Европа. В Канада е същата работа (там живея), нито Ванкувър го бива, нито Калгари.

97

Анонимен

преди 5 години

До Путинир ВладинСофия е сравнително добре. Чисто е, има паркове, дори в центъра, много зеленина. Бил съм на много места по Европа, които са били в пъти по зле. Прага и Виена са доста по мръсни, има по 30 фаса на м2. Да София има проблеми, но Париж е ад, Лондон също. Неслучайно не влизат в първите 40 града.

96

Преценка

преди 5 години

От 140 града, ние сме на 79-о място?Значи сме някъде посредата. Щом при сегашните неразбории и нехайство отстрана на общинската управа и на самите граждани сме на тази позиция, това означава, че ако се постараем поне малко или ако дойдат на власт крайно десните и сложат ред, без особени усилия ще попаднем сред първите 15-20.За да сме в първата десетка, освен дисциплина са нужни и доста пари (ама никой да не ги краде, а да се използват по предназначение).

95

Тц

преди 5 години

79-ра как се чете по-точно? Толкова ли няма кой да пише статии, та се излагате с елементарни правописни грешки?

94

Путинир Владин

преди 5 години

До АнонименСтига глупости.На всеки турист му е интересно дори в Джакарта да го заведеш дискотеки евтини жени и евтино пиене.Но що тоя не поживее малко тука.Веднага се почва счупени тротоари пръскащи кал.Липса на места за паркиране по замърсен въздух отколкото дори в Париж(11 милиона) престъпност помиари лаят и хапят мръсотия побоища за поглед накриво и така нататък.Аз не съм турист а живея в София и не ми пука какво мисли напит западняк който чува чалга за пръв път и му се струва интересно.

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96Всъщност понеже контактува с чужденци ,които идват да разгледат България ще ти кажа ,че те са очаровани.Много харесват София .И не само кафетата и ресторантите.Стига с това путкопоклоничество и липса на самочувствие.Да-София си има проблеми но все пак не е лош град.Има история и забавления.

92

МедведДоган

преди 5 години

На всеки познаващ Франция като мен му е ясно че там няма как кройнодясна партия като Националният Фронт да спечели.По-скоро ще спечели крайноляв като Меланшон.А той мрази и е против Германия тъй като германците са довели френският народ до просешка тояга.Та той е за излизане от ЕС.А излезе ли Франция от ЕС с ЕС е свършено.Сиреч дните на ЕС са преброени и това е повече от сигурно!

91

Анонимен

преди 5 години

Прага,Виена,Амстердам са интересни,красиви столици.За нашата София,ще си премълча,че не е за приказване.

90

МедведДоган

преди 5 години

Ако не направят това обаче с Франция е свършено.разпада на ЕС е сигурен на 200%!Убеден съм в това повече от сигурен съм.

89

МедведДоган

преди 5 години

По-важното е че ЕС върви към сигурен разпад.Френската икономика изнемогва огромна безработица породена от закриване на производства поради стесняване на пазарите.Германците се кичат с лаврите докато французите стават все по-зле.За да се запази френската икономика трябва да увеличи производството и от там да намали безработицата чрез създаване на работни места.Но това означава да отхапе от пазара на немците примерно което да доведе до по-ниски немски печални.А немците не искат да сдадат кормилото

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименE то ако се изчистите от селянните, ще останете няколко хиляди.

87

Анонимен

преди 5 години

Виена е густо, майна. Уникален и спокоен град, същия като София, само да се изчистим от мутрите и селяните в София ще стане по-добре и от Виена.

86

ФРИЗЗ

преди 5 години

Само че гадните психодесни и *** не са включили в класацията китните руски градове Омск и Новосибирск. Иначе те щяха да са 100% в първите 5.