39

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е КРАЙНО НЕСПРАВЕДЛИВО! ТОВА Е УРОДЛИВО НЕСПРАВЕДЛИВО! ТОВА Е НЕЧЕСТНО И ГРАБИТЕЛСКО! Нормалните да плащат греховете на не нормалните. Тежестта трябва да падне върху нарушителите. Безмозъчните рискови водачи, те да плащат докато са живи при доказване на виновно поведение на пътя.

38

Анонимен

преди 5 години

половин година ни обясняваха как ще поевтинее за някой, как такова как онакова, накрая да видим 10% изгоряха от старт. Другите с + 20-30лв.Мутроорганизация в пълно действие.

37

Селото

преди 5 години

27-ми е казал много точно и ясно.Аплодисменти от мен...

36

Анонимен

преди 5 години

Дръжте се хора мутра ни гази.

35

Анонимен

преди 5 години

Непосилни глоби увеличение на ток вода парно сега и гражданска отговорност все благинки но не в полза на народа, а в полза на самопровъзгласилият се елит от корумпирани бивши комунисти и мутри.Целта на занятието е да натикат и без това бедния Българин в миша дупка за да не пречи на богопомазаните престъпни комунистически кланове да се движат спокойно по скапаните магистрали на Боце.

34

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Ще ви грабим ,докато показвате признаци на живот !!! Даже и след това !!! Децата Ви ще плащат милиардите заеми взети от Вожда !!!

33

Нов

преди 5 години

Защо никой не каже колко са приходите от гражданска отг. и колко са разходите?Няма ли някаква статистика ?Не мога да повярвам че последната година застрахователите са работили на загуба, за да искат двойно увеличение

32

Анонимен

преди 5 години

Номенклатурата троши, народът плаща, нищо ново под слънцето.

31

sas

преди 5 години

като искаш всичко да ти е евтино и застраховката да е под 200 лв, стой си със заплата 600 лв. Високи доходи и ниски услуги не вървят ръка за ръка.

30

до28

преди 5 години

най любезно ще те помоля да прочетеш че Бя е парламентарна държава с разделение на властите, изпълнителна, законодателна и съдебна, къде виждаш преьидентска. Жалък неграмотен *** си ти най меко казано...а като цяло си ху.. сплескан..

29

Анонимен

преди 5 години

500 лв да я направят, барем намалеят *** на пътя и си хванат автобуса!

28

Анонимен

преди 5 години

Ами да вдигнат цената само на зелената карта, щом в чужбина им е скъпо!

27

Анонимен

преди 5 години

Добре, поскъпва щото имало искове от роднини, от филанкишията, заради снега на Марс и пр., основателни причини.Али-бали! По-лош от държавния монопол е частния монопол и тези частни застрахователи, към които ни натикаха, са си монопол, без алтернатива.

26

oт CиднeйAвстpaлия

преди 5 години

Ама като ви е скъпо кой ви кара да карате там? Аз си карам около Операта щото живея квартала срещу операта. Мен тия бонус-фалос не ме бъркат. Джиткам си на 16 000 км доволно където реша

25

Анонимен

преди 5 години

Къде им отиде "бонус" системата? Или решиха, че няма да е изгодно, а? Това е като за здравната каса и пенсиите - налива се в общата каца и потъва безследно....

24

Анонимен

преди 5 години

Алчността - няма граници. На тия повече няма да си давам парите. Всичко има ниво на търпимост.

23

Ставри

преди 5 години

Аз съм за по-скъпа. Двойно. Но да имаме още повече нови магистрали и ремонтирани пътища. Бойко се справя чудесно така че подкрепям с две ръце.

22

11

преди 5 години

До Анонимен 28Абе чобан, объркал си се *** смачкан кой управлява. Ама и ония *** ги знаем.

21

Анонимен

преди 5 години

Вие Българите сте голями овцe. Сокато все се снижавате зад балконите си на олюпните панелки, все ще сте така.

20

Анонимен

преди 5 години

Трябвало да се увеличи, хубаво. Тия застрахователи сливи ли имат в устите. Защо никой от тях не излезе да каже две приказки? Пак упражнения по политически мениджмънт, Бойко -крадец, България-територия, българина - ***. В Полша най-евтината ГО автомобил е онлайн - 300 кинта, обаче питат кой кара автомобила, има ли друг шофьор в семейството, колко навърташ, с колко врати е, имаш ли деца, колко са. Имал ли си предишни щети, кога за последно. Да се учат нашите.