45

Анонимен

преди 5 години

Всичко това ми прилича на Съветския съюз - 1985-1900г.. Всичко се руши Чернобил.. Вчера четох , че Германия от 2006г. досега строи Ново Летеще в Берлин и още не е готово.. и фолцваген го изполва за склад паркинг.. Запада е загубил Капацитет

44

Дидов

преди 5 години

Чакам експертизата с интерес! Снимките, може да не са от този мост

43

аман от комунета

преди 5 години

Корупцията убива! На когото още не му е просветнало, ето го доказателството. Мост, уж ремонтиран преди 2 години и строен в най-мафиотските години на Италия, става на руени, а виадукти строени преди две хилядолетия от римляните стоят. Правете си сметката!

42

Анонимен

преди 5 години

Тази новина я отрекоха още преди да е пусната статията в сайта.

41

Анонимен

преди 5 години

дай на *** да го дават по телевизора. И аз избегнах на косъм! Само 2000 км ме деляха от моста! Още не мога да се съвзема от стреса и всичко видях

40

Иричек

преди 5 години

Бай *** тръгна с дисагите из Европа, та чак до Генуа.

39

Коментатор

преди 5 години

Какви са тези гето блокове под мост?! Джабарска работа.

38

Анонимен

преди 5 години

Община Генуа обяви два дни на траур----------------казва се двудневен траур. Защо сте толкова неграмотни?

37

Господин Никой

преди 5 години

До АНОНИМЕН Съгласен съм с теб но за птичката ще перефразирам малко .Навремето имаше един Съветски филм И сам воинът е воин ,та понякога и сам човек върши работа за десетки други .Стига да има желание за това .

36

АНОНИМЕН

преди 5 години

Спомнете си Чудомир Александров, бивш първи секретар на ОК на БКП в Стара Загора. Предрешен като работник в няколко завода, въведе ред и дисциплина, но въпреки това хайлазите и гъзо...близците бяха болшинство, "Самичка птичка пролет не прави" - народна поговорка.

35

Господин Никой

преди 5 години

До ИСКАМ НОВИНА Искаш новина ,ето ти една такава и то истинска .Президентът на Беларус Лукашенко е уволнил министърът на икономиката и го е пратил в завод като обикновен работник за да управи бакиите който е сътворил там .И всичко това се е случило след жалба на работническият колектив на който му дотегнало от неразбориите в завода . .Та кога нашият газда Борисов ще уволни някой от некадърните си министри който за нищо не стават даже и *** за зеле .

34

ИСКАМ НОВИНА

преди 5 години

ИСКАМ НОВИНА ЗА ТОВА:НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ МЕСТА НА КОИТО БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ ОТМАРЯТ ПРЕЗ ЛЯТОТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЦЕНИ, ПЪТНИ РАЗХОДИ И БЪДЕЩИ ТВОРЧЕСКИ ПЛАНОВЕ.КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ИСТИНИ?!

33

Усетете се вече...

преди 5 години

НАРОДА НАМРАЗИ МЕДИИТЕ И НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА.УСЕТЕТЕ СЕ!

32

Къв мост па ся?

преди 5 години

Ей всеки ден някакви трагедии вадите. Добре че Бойко и *** са отпуска иначе нямаше да чуем какво става около нас - само интрижки пускате. Народа ви мрази, да го знаете. Народа мрази всеки един човек работещ в медия.ИСКАМ ДА ГО ЗНАЕТЕ! ТОВА Е ИСТИНАТА.

31

АЛЛА Пугачова

преди 5 години

До Юнал Джемиловсе сетиш, ти да не си на Фахри зет му, та си толко начетен?

30

Юнал Джемилов

преди 5 години

Моста го разроши АЛЛА задето тез затвореха престаништата за бежонцити

29

Анонимен

преди 5 години

"Архитектът на тоя мост се казвал Моранди"В повечето случаи мостовете се правят от инженери.

28

Анонимен

преди 5 години

Боже,Боже,,,,не знам какво да кажа освен лека им пръст на починалите.Архитектът на тоя мост се казвал Моранди и покрай днешната случка разгледах и други негови творения,ужас,оголена арматура и колоните буквално изглеждат нагънати на един друг негов мост.Тоя явно е "наш човек"а както знаем "България е най-корумпираната в ЕС"в Италия не знаят какво е мафия и корупционе.Мостът е бил ремонтиран преди две години.

27

А бе

преди 5 години

На Баце мостовете кога ли ще почнат да падат?Щото бяха откраднати поне 2/3 от парите и какво е вложено само изпълнителите знаят.Хубавото е поне,че всички са ниски.

26

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам на случайности, ама никак.