15

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрах. Това фалшива новина ли е ? Да не би да си е измислил пин кода ?

14

Хххх

преди 5 години

Амиии собственика на картата е малко неук....Защо не се е обадил картата да бъде блокирана....също така на всяка карта може да се сложи допълнителна парола която се изисква когато се ползва онлайн....нямаш ли я тази парола не можеш да я ползваш....

13

1

преди 5 години

А щом си дадеш личните данни считай,че са те хванали. Собственика на картата ще подаде жалба,банката ще види в коя сметка са преведени парите,полицията ще се свърже с въпросния сайт и те ще им дадът данните от личната ти карта и вече си разкрит. Тъй че мисли нещо друго.

12

1

преди 5 години

До 13Виждам желанието ти да тестваш нова схема за измама, но ще те разочаровам. Взимаш картата и се регистрираш в сайт за хазартни игри. В сайта пишеш номера на картата и имената на собственика и. Правиш транзакцията и парите влизат в сметката на сайта в който играеш. При теглене обаче сайта иска да докажеш,че ти си човека с картата. Искат от теб всякаква лична информация включително снимки на личната ти карта и дебитната карта. Иначе няма нищо да ти изплатят без тези снимки.

11

Анонимен

преди 5 години

Как топно е залгал в интернет с парите, които е изтеглил.....

10

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 12И все пак..."Оле" ти обясни отдолният коментар, можеш само да се забавляваш без да теглиш пари

9

Додо

преди 5 години

За разплащания понякога се изисква само номера и валидността на картата, но за дърпане на кеш от банкомат се изисква четирицифрен ПИН. Интересно, как ли го е разбрал?

8

ДО 10

преди 5 години

И все пак ?Ако успея ?

7

Оле

преди 5 години

То всеки може да внесе пари с чужда карта в сайт. Но при теглене ти искат снимка на картата на която се виждат имената на истинския собственик и снимка на личната карта на човека с чийто акаунт ще играеш. И като видят разликата от сайта трудно ще си изтеглиш парите. Пък и да успееш после полицията ще те намери без проблем след като си си дал всички лични данни на сайта

6

снайпера

преди 5 години

До 8Едва ли ще успееш, и от двете страни. Щото отзад е трицифрения код, с които се депозира!

5

Анонимен

преди 5 години

Защо картата не е блокирана, притежателката не е ли разбрала, че е изгубена. Този мъж да не се окаже, че и е роднина.

4

DO 6

преди 5 години

Искаш да кажеш че ако снимам номера на карта , примерно когато я подава някой за плащане в хипермаркет или бензиностанция , ще мога да залагам с нея в сайтове за хазарт ???

3

Анонимен

преди 5 години

До ГоцеНякои банки разрешават трансфер, само на базата, на това, което е на гърба на картата. Просто "потвърждават" транзакцията, и ако никой в 3 дневен срок не се оплаче за картата, я изпълняват. Някои клиенти, просто си пишат кода на гърба на картата, с идеята, че нииииикога няма да я изгубят.

2

Анонимен

преди 5 години

Това каква новина е въобще?

1

Анонимен

преди 5 години

А откъде знае PIN кода на картата?