11

Discovery

преди 5 години

Бре... една негативна класация дет да не сме на първо място в ЕС, но с времето сме се доказали, така че и тука ще дръпнем в челните места няма страшно...

10

Илия Илиев

преди 5 години

Особено тревожно явление и HIV/AIDS сред децата. Зная, че в Пловдив от началото на тази година са диагностицирани 3 случая във възрасткта под 16 години. Дялът им от 2876 регистрирани е малък, но от новооткритите през 2018 год. 168-ХИВ позитивни е впечатляващ. А сигурно има още деца с тази патология у нас, които не са диагностицирани. Тези цифри не вижданм да имат нещо общо с Истамбулската конвенция. Нищо, че заболеваемостта у нас е по-ниска. Тя ще нарастне!!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Аз така и не разбрах дали Бойко ще прати внучето си на обучение в семейството на британска еднополова двойка. Дали ще го прати да усъвършенства познанията си по принципите на истанбулската конвенция? Или желанието му е всички Българчета да бъдат подложени на влиянието на прословутата феминистка измислица, но без внучето му??? Имбецила Борисов трябва да забрави какво е власт!

8

Анонимен

преди 5 години

От целувка СПИН не се хващало, но трипер се хваща. Има и нелечим трипер заради оралната лИбов. Смъртоносен. Не е майтап.

7

Анонимен

преди 5 години

ЕДНА СЕРОПОЗИТИВНА ЖЕНА РАЗЮЗДЕНА МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ 10 МЪЖЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ ЗА МЕСЕЦ!!!80% ОТ МЪЖЕТЕ СЕ ВОДЯТ , ЧЕ НЕ СА ГЕЙ!----------------------НО ОСНОВНИЯ ИЗВОД Е ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ ЩОТО СЪМ ЧЕЛ , ЧЕ ОТ ЦЕЛУВКА НЕ СЕ ХВАЩА!

6

Анонимен

преди 5 години

И в Русия, и в Украйна има поне по един милион регистрирани ХИВ позитивни.Положението в някои страни в Азия е още по-страшно.Не разбирам защо е допустимо да има тотално затъмнение по въпроса, при положение, че страната ни се пълни с хора от тези държави.

5

Анонимен

преди 5 години

*** да му мислят

4

Дядо Хю

преди 5 години

Предвид средната възраст от 70 години на коментиращите тук,тази болест по сексуален път не ги лови.

3

Анонимен

преди 5 години

Въх то си е направо пандемия. Сравнено с тези данни хепатит е запетайка, а генетичните деформации в генофонда на народа могат и да не се забелязват. Щото е модерно да се коментира ХИВ, обвързан с нетрадиционната сексуална фантазия на рисковите групи.Мъдро нали!

2

House M.D.

преди 5 години

Това ЧИВ по въздушно-капков път ли се разпространява или е дисфункция на някоя жлеза? А може би е автоимунно?

1

Анонимен

преди 5 години

Това основно върви по "джъндърите" - MSM без предпазител.