23

Прочетох

преди 5 години

всички коментари и ми стана ясно относно сумата.Разбира се,че навсякъде по света здравето има цена.(и навсякъде чакат-Англия, Италия.Скоро познати ми казаха,че очакват да им кажат "кога' за ехография( езофагус), като са заявили още миналия февруари.Безплатното лечение и зъболекарски услуги ги знаем какви бяха при социализма.Поне който има пари- да се лекува( и не значи, че ще е добре и ще оживее.) Ние сме с ясен разсъдък,че е излишно да предприемаме нещо,като нямаме пари.Трябват постоянни гри

22

Браво на

преди 5 години

Лекарите-Спасители и благодарност към Господ, че е помогнал. Щастливец е този 53-годишен мъж!(а колко струва такава интервенция?( приблизително, защото зависи от случая..) Важно е да знаем.)

21

Просто човек!

преди 5 години

Огромно браво на Проф. Петров и Проф. Джоргова!!! А всички в този форум, вземете се в ръце бе, все някой ви е виновен, нема българин да не се оплаква....приличате на онези от статията на Билд, касаеща Столипиново...

20

До 23:

преди 5 години

Не, не ми писна. Споделям личния си опит. От кръвно 140/110 след отказване на алкохола, здравословно хранене и редовно спортуване днес сутринта бе 107/72.Но, всеки сам отговаря за живота си. И да си търси пари за сърдечните операции.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Не ви ли писна от това здравословно хранене, храната не е толкова важна, важно е да не се преяжда.

18

Анонимен

преди 5 години

Че статията е платена публикация, две мнения няма.Искам да подчертая само, че ние и братята турци живеем и се храним изключително нездравословно. Въпреки, че се водят мюсюлмани, турците обичат да жулят ракийка и биричка, хапват доста захарни изделия - майстори са на локума, халвата и баклавата.Срредният българин затлъстява на възраст около 30г. и ние сме първенците в Европа по инфаркти и инсулти. Без спорт и здравословно хранене, толкова.

17

Анонимен

преди 5 години

И какво като са спасили някакъв си човек, а хилядите, които умират. Това новина ли е.

16

Анонимен

преди 5 години

Голяма реклама направихте на тур чо лята.Браво.

15

Су 34

преди 5 години

До Д-р ХаусАз знам случай с един мой пациент преди 12-13 г. Откриват му мозъчен тумор по повод епилептичен припадък. Насочват го към един много известен тогава неврохирург, софийско светило вече покойник. ...----------Ако някъв такъв кат тебе го е насочил достатъчно късно много ясно, че ше е покойник!

14

Су 34

преди 5 години

До Д-р ХаусКого са оперирали при проф. Начев?

13

Преживял

преди 5 години

Дечурлига ,спрете да спорите и говорите за неща за които не сте в час.Рано ви е ,а и дано да не ви се налага да легнете на хирургическата маса и НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС.Когато ви върнат към живота,тогава ви минават съвсем други мисли,нямащи нищо общо с безапелационното ви бръщолевене по-долу.Изпитал съм го. И 7 месеца химиотерапия .На тази тема има хора които са много,много изпатили и видели и преживели.Факт е че за да си спасиш живота трябват и пари,така е по цял свят.

12

House M.D.

преди 5 години

Борянче, защо не беше толкова обстоятелствената, когато Глинка осъди на смърт 400 000 души, повечето от които - деца?

11

Д-р Хаус

преди 5 години

До Су 34Шаламанов сам се е докарал до това състояние, с много пукница, анаболи и наркотици! Когато сам си го направиш, никой друг не може да ти го направи!

10

Д-р Хаус

преди 5 години

От д-р Хаус, ей отворко, редът там не е български схващаш ли с кухата си кратуна! Правилата на играта са други, що този те го оперираха при светилото Начев например!?

9

До 12

преди 5 години

Ти определено не си тикволандецо

8

ДО 3-д-р Хаус

преди 5 години

ЕЙ ти Хаус ,проф Петров и проф.Джоргова за турски лекари ли ги слагаш бре?Нашите хирурзи са известни по цял свят.Проблемът е в следоперативното лечение и престой в болницата.Там ни е слабото място.Бедни сме и това не е от вчера а т времето на ,,безплатната" медицинска помощ,когато кьорав лев не се събираше за здравни осигоровки,а всичко се събираше в един кюп.

7

Су 34

преди 5 години

До Д-р ХаусТака са ни изпреварили със светлинни години, че в същата болница, нов Турция умориха нашият щангист наум Шаламанов за два месеца.

6

Анонимен

преди 5 години

Спасили са го!

5

анонимен

преди 5 години

Имената български,клиниката -не съм чувал за такъв бадем.Къде се намира нито дума.

4

Д-р Хаус

преди 5 години

...и му казва "право куме в очи". Ако не те оперирам ще умреш, но за да те оперирам ще ми броиш няколко хилядарки, сумата беше май 5-6000 лв, но на цените през 2003-4 г. никак не бяха малко. Тръгнал човека по фирми дето е работил, по приятели и събрал парите, оперирал се. Та това е българската медицина и родните големи "специалисти" феодали с бели престилки, имаш пари лекуват те, нямаш - мреш като бездомно куче!